Aile & Toplum 2 ay Çeyiziniz kim hazırladı kızlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çeyizinizi kim hazırladı Eşim Ailem Ben Ben ve ailem Ben ve eşim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çeyiziniz kim hazırladı kızlar? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b görüş paylaştı. Çeyizim yok benim bir tane bişey alırsam da ağzıma sçsınlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 10 yorumu gör RobertAdam 2 ay Gene burdasın bir siyah poşet içine bir müjde çorap bir vazelin yeter sana 😬😬😬 Yorumla frenchgirl16 2 ay Çok şrfsizsin Yorumla RobertAdam 2 ay Yakışmadı rahibe hanım Yorumla frenchgirl16 2 ay Bana zaten bişey yakışmaz Yorumla RobertAdam 2 ay Sıkma canını Hayatı akışına bırak Ama bugün hep karşıma çıktın Yorumla frenchgirl16 2 ay Olabilir sürekli işim yokken burdayım Yorumla RobertAdam 2 ay Kiliseden mi kovuldun Yorumla RobertAdam 2 ay Papas la ne yaptınız Yorumla frenchgirl16 2 ay Yok ya boş ver Yorumla RobertAdam 2 ay Al boşu elimden verdim 😅😅😅 Yorumla
Seydaakan Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Bence benim ve ailemin hazırlaması daha iyi sonra ilerde eşim senin çeyizini bile ben aldım der filan gerek yok 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
RobertAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eig 90% 2 ay Buldunda çeyiz mi kaldı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 721 görüş paylaştı. Çeyiz hazırlamadım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 2 ay Çeyiz yapmadım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
s ikizterazi Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b görüş paylaştı. Annem Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Çeyizim yok fhjdb Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
Çeyizim yok benim bir tane bişey alırsam da ağzıma sçsınlar
Gene burdasın bir siyah poşet içine bir müjde çorap bir vazelin yeter sana 😬😬😬
Çok şrfsizsin
Yakışmadı rahibe hanım
Bana zaten bişey yakışmaz
Sıkma canını
Hayatı akışına bırak
Ama bugün hep karşıma çıktın
Olabilir sürekli işim yokken burdayım
Kiliseden mi kovuldun
Papas la ne yaptınız
Yok ya boş ver
Al boşu elimden verdim 😅😅😅
Bence benim ve ailemin hazırlaması daha iyi sonra ilerde eşim senin çeyizini bile ben aldım der filan gerek yok 😅
Buldunda çeyiz mi kaldı
Çeyiz hazırlamadım.
Çeyiz yapmadım.
Annem
Çeyizim yok fhjdb