r_engarenkyollar sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılMerhaba,
Açıkçası ben insanlarla tartışma içerisine girmeyi ya da bazı şeyleri uzatmayı tercih etmem böyle bir durumda karşı karşıya kaldığım zaman oradan uzaklaşmaya ve bir bahane ile o kişiyle bir daha görüşmemeyi tercih ederim zira artık insanlar normal bir şekilde sohbet etmek, ya da güzel bir şekilde iletişim içinde tartışma yapmak yerine şiddete başvurup çeşitli hakaretlere başvuruyorlar o yüzden ben artık insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum şahsen böyle bir durumla da karşı karşıya kalsaydım tabii ki artık günümüzde bir erkeğin tacize uğramasının bir önemi, mazallah böyle bir durumda suçlu bile çıkabilirim o yüzden uzak durmayı tercih ederdim.00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim hoşuma giderdi uğramak bir kadın tarafından :D fiziksel
00 Yorumla
+1 yılBen senin bildiğin erkeklerden değilim aşifte derim 😝 saka bi yana bu aksam iş yerindeki yabancı kız menagerle kvga ettim kız bazı kızlar saygıyı çok hak ediyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kız laf atmıştı utanmıştım ama elde bond çanta gri takım, saçlar gece mavisi boyamıştım, çok karizmatik olmuştum laf yiyeceğim aklıma gelmezdi. Hızlı adımlarla uzaklaştım 🙈
00 Yorumla
+1 yılçekiciyse tacizi yapan zevk alırım. ve flört etmeyi denerim. çekici değilse hemen uzarım oradan 😂😂
05 Yorumla- +1 yıl
🤣 bence hemen kacmalısın kadının sağı solu belli olmaz 🤣 seni Diuvara yaslar valla 😂
- +1 yıl
çekiciyse istediğini yapabilir 😁😁😂😂
- +1 yıl
😂 tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun seni mi kırıcam bee 😂yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim.. 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Taciz edildim tam arkamı dönüp sövecektim ki baktım kadın afalladım kaldım öyle bir şey diyemedim o an
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılYani bn bir erkeğim uğradım da valla ve hoşuma gitti 😄bir kadın bni tacız etti elledi yabi
051 Yorumla- +1 yıl
😂😂 keske kıza şey deseydin " kızım ben senin bildiğin erkeklerden değilim deseydin 😂 sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın deseydin 😂 evlenmeden olmaz deseydin 😂😂 kızın gözünü korkutsaydin biraz 😂😂
- +1 yıl
Sende taciz edilmeyecek gibi değilsin ki karizmatik şeyyy seni 🤣 benim taciz edesim geldi 😂
- +1 yıl
üniversitede kayıt için bekliyordum bahçede mahşeri bir kalabalık var bir el arkamda hissettim bildiğin avucladi valla aklıma kız gelemedi bir arkadas şaka yapıyor sandım ki kimseyide ozamn tanımıyorm bir baktım iki kız bna bakarak sirita sirita gidiyorlardi o zaman ki aklım işte peşlerinden gitmedin
- +1 yıl
teşekkür ederim o senin güzel bakman bana 😄sende güzel ve çekici bir kadinsin
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
- +1 yıl
Yani doğrudur inanırım çünkü benim erkek yegenimin de başına gelmiş ( 27 yaşında ) tranvayda orta yaşlarda bir adam cinsel organını avuçlamıs 🤣🤣 buda tepki gösteriyor filan adam ilk durak ta inmiş hemen. Birde bizi arıyor 🤣 hararetli hararetli anlatıyor 🤣 adam beni taciz etti diye bizde tabi makaraya aldık haliyle 🤣 keşke gösterseydin ama elletmeseydin 🤣 adama evlenmeden olmaz deseydin filan diye 😂 bize iyi eğlencel çıkmıştı 🤣
- +1 yıl
Yigenin başına gelen kötüymüş bni bir erkek ellese adamı gebertirim ama kadın yapınca hoşuma bile gitti ama girgirina güzel olmustur 😄
- +1 yıl
Estağfurullah güzel kadına güzel dedim diye teşekkür edilmez 😄 gördüğümü söyledim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Gözlerin lens falan değil dimi çok güzeller de
- +1 yıl
ama kızlarda hakli Bende seni yolda görsem taciz ederdim tenhada yakalarsam affetmem 😂🤣 seni duvara yaslarım 🤣😂
- +1 yıl
Ne demem lazım şimdi bn senin bildiğin erkeklerden değilim falan mı😄
- +1 yıl
Hayır lens değil gerçek gülüm. Teşekkür ederim sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün 🙏
- +1 yıl
mesaj atsana bana
- +1 yıl
Ben seni duvara yaslayınca konuşmak aklına bile gelmez gelirse de seni sustururum 😉😉ta ta Tatammmmm 🤣🤣
- +1 yıl
Tahrik ediyorsun ama bni 😄 işini bilen kadınsin belli
- +1 yıl
🤣🤣 kendimi sana yürüyormuş gibi hissettim şu an 😂🤣
- +1 yıl
benim için sıkıntı yok 😄karlı ve şanslı olan benim 😄😄böyle güzel bir kadının yürümesi herkesin hoşuna gider
- +1 yıl
Tahrik etmiyorum sadece yorumlara biraz egzotik mizah katıyorum eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi yürüyen cazibe seni 🤣😂
- +1 yıl
Ama nedense sadece yürümekle kalicaksin gibi geldi 😄
- +1 yıl
Abartılacak kadar değilim kendimi biliyorum güzelim 😄 egzotik değilde daha çok erotik gibi oldu😄
- +1 yıl
Normalde sana koşucaktım ama yaş geçkin en iyisi yürümek 😂
- +1 yıl
89luyum sen kaclisin
- +1 yıl
Sadece yürümeklemi kalıcak gibi duruyorum sen ne istiyordun üstüne atlamamımı 😂
- +1 yıl
benim için güzel olurdu 😄
- +1 yıl
90 lıyım dolu dolu 32 yaşındayım
- +1 yıl
mesaj atmiyacan galiba bana ondan öyle dedim😄
- +1 yıl
Ben senin üstüne atlayamam ki boyum yetmez 😂
- +1 yıl
Görmek lazım dolu dolu o yaşdamisn diye 😄
- +1 yıl
Daha değişik şeylerde biliyorum yapabileceğini düşündügüm😄
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Görürsem seni anlatirim burdan yazmiyim sımdi olan var olmayan var😄msj atmiyacaksin galiba bana
- +1 yıl
Sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Daha neler var da sen kokuyorsum gibi 😄
- +1 yıl
Kimbilir belkide
- +1 yıl
Korkma ısirmam 😄gel ya yemem valla ki sanki yesem bike hoşuma gideceğini düşünüyorm😄
- +1 yıl
Birazdaha konuşursan ağzının üstüne terlik geliyor ama 🤣🤣
- +1 yıl
Az önce sanki sen benim üzerime atlıyordun sanki😄bn mi yanlis hatırlamıyorum bakalım mi birlikte neler yazdığına
- +1 yıl
Cokmu etkisinde kaldın 🤣 ben ne yazdığımı gayet iyi hatırlıyorum ama bunu mizah amaçlı yaptığımı anlamamış olman beni üzer
- +1 yıl
Duygularımla oynadın yani😄
- +1 yıl
🤣🤣 evet seni kullanıp bir mendil gibi attım 🤣
- +1 yıl
Sende hiç olmaz demedin sanki yıllardır bu anı beklemiş gibsin 🤣 birisi ciksada beni duvara yaslasa diye 🤣 bugünleri beklemişsin
- +1 yıl
Ben seni birkere duvara yaslasam herzaman istersin olmaz oyuzden 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kendimi kullanimis hisettim
- +1 yıl
Güzelim senin gibi güzel biri bana bunu yapicak ve bn buna itiraz edersem benim erkekliğimden şüphe et bnce 😄
- +1 yıl
Yani bana bulaşan müttalasi oluyor diyorsun 😄bak şimdi daha çok merak ve istek oldu 😄
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 ağzına kimyon sürerim senin 😂😂
- +1 yıl
Başka ağzıma sürecek ne var elimizde kimyon olmaz 😄korkma bir mesaj atsana bna ya
- +1 yıl
Olmazzzz 😂
- +1 yıl
Sizinle konuşamam ama 😂 çünkü annem yabancılarla konuşma dedi 🤣 sizi tanımıyorum çünkü 😂 şeker filan verirlerse sakın alma dedi 😂
- +1 yıl
Emin ol şeker vermem 😄başka şeyler var bende hem zaten bnde tanımak için mesaj at diyorm. zaten😄
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani işime gelir. Bazen de şaşırıyorsun, nutkun tutuluyor, o an ne diyeceğini bilemiyorsun.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı. Hangi erkek buna tepki verecekmiş şaşarım... :)
00 Yorumla
+1 yılSessiz kalıyorum fiziksel olunca
Anca toplu taşımada yapiyorlar00 Yorumla
+1 yılTepkisiz kalıyorum. Fiziksel değil ama sözlü olarak yaşadığın oldu 🤣
00 YorumlaSözlü tacize bu ülkede uğradım fiziksel tacize yurt dışında 🤔
00 Yorumlakarşı cin hiç etmedi edebileceğini sanmam ederse isteklidie yanııt alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben uğradım. cinsel. bişey yapmadım sadece uzak durdum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok canim daha neler🙈🙈
02 Yorumla- +1 yıl
Uğradığınızi varsayalım 😂 tepkiniz ne olurdu?
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılBaskı kurup korkuturum
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 sen şey deseydin kıza " kızım ben senin bildiğin erkeklerden değilim de 🤣 evlenmeden olmaz dee 😂 senin belini incitirim de 😂 kızın gözünü korkut biraz 😂🤣
- +1 yıl
Bende bi haydarbaş var çıkardın mı millet gölgesinde serinliyor, rakı içiyor derim 😂😂😂
- +1 yıl
Bide anam izin vermez be ferat var
- +1 yıl
😂😂 evet evet öyle de anam izin vermez de 😂 sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın dee 😂
- +1 yıl
https://instagram.com/p/ClTTOi6po-u/
Bu geldi aklıma 😂😂 - +1 yıl
😂😂 yaa süpersin 👍 sende az hınzır değilsin hee 😂 hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Ahaha yapıyoruz bu sporu pembecim 😂
- +1 yıl
Yakışır reiss 😂
- +1 yıl
Bir memleket yükü bir yetim düşü
Reisin yüzünde vatan gülüşü - +1 yıl
🤘🤘🇹🇷🤘🤘🇹🇷🤘🤘
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağzının üstüne yapistiririm
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 ağzının üstüne terlikle vur 🤣
- +1 yıl
Kızım ben senin bildiğin erkeklerden değilim de 🤣 evlenmeden olmaz dee 😂
- +1 yıl
Gülme 😂
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tacizin türüne göre değişir :D :D
04 Yorumla- +1 yıl
Cinsel sözlü ya da fiziksel taciz diyelim
- +1 yıl
Vuuuu laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 😂
+1 yılHak ettiysem eyvallah. 😂
00 YorumlaSert olur terslerim uzatırsa şikayet ederim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok geldi iki taraftanda kacindim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılimkansız bence
00 Yorumla
+1 yılTepkim iyi olmazdı.
00 Yorumla
+1 yıltacize uğradım tabiki :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Git başkasına yap yanlış kişiyi seçtin derim.
00 Yorumladaha ne isterim ki 🤣
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey demem yoluma devam ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşıma geldi utandım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılaman uzak dursun suclu biz oluruz sonra
00 Yorumla Topuklarına sikarim
038 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle olmaz recona ters olur 😂 sen şey de kıza " kızım ben senin bildiğin erkeklerden değilim de 🤣 sen beni oduncuda gördün de odun mu sandın dee 🤣 evlenmeden olmaz dee 😂 senin belini incitirim de 😂 kızın gözünü korkut biraz 😂
- +1 yıl
Sen direk topuğuna sık 😂😂 o güzel çeneni yorma bencede 😂
- +1 yıl
Profiline baktım da sanki biraz asabi ve ters bir mizaca sahibsin sanki karizmatik beyefendi 😂
- +1 yıl
Ben şimdi sana bir şey demeye de korkarım hee 😂 asabisin birde topuğuma sıkarsın 😂
- +1 yıl
Dobra değilim sadece doğal ve samimi bir kişiliğe sahibim diyelim ee ben sana ne dedim burdaki erkeklerden daha delikanlıyım demedimmi herzaman lafımin arkasındayım
- +1 yıl
Senin mizacinin ters olması birazda görevinizden kaynaklanıyor çok zor ve kutsal bir görev yapıyorsunuz ve düşünsene sadece kötü olaylarla kişilerle uğrasiyorsun ve hiç kimse güzel bir haberle ya da bir olayla gelmiyor hep bir kavga dövüş hırsızlık arsızlık , kaza cinayet vss. Ve her gününüz bu şekilde geçiyor insan artık ister istemez duygularını da kaybediyor hissizleşiyor insanlara olan güvenini sevgisinide zaman icerisinde kaybediyor öyle ki size gülmeyi bile unutturuyor. Gerçekten zor bir mesleğiniz var ve bu meslek para için yapılacak bir meslek değil bu anca vatan sevgisiyle yapılabilecek bir iş ama onur ve gurur duyulacak kadarda kutsal rabbim sizi başımızdan eksik etmesin insallah düşmana fırsat vermesin biz sizlerin sayesinde evlerimiz de huzurla mutlulukla oturabiliyoruz oyuzden hakkınızi ödemek gercekten çok zor rabbim sabır versin çalışma gücü versin bu kutsal yolda mahcup etmesin insallah emeklerinizin karşılığını alabilmeniz dileğiyle 🙏🙏🇹🇷
- +1 yıl
🤣🤣 bana yürüme bee motorla kovala 🤣🤣 hem biraz havam olsun 🤣 konu komşu AA bak adam motorla peşinden koşturuyor filan desinler 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hiç polis tarafından kovalanmadim hem yaşamış olurum bu duyguyu ,😂
- +1 yıl
Sana üstte uzun bir yorum yazdım okudunuzmu karizmatik beyefendi 😂
- +1 yıl
Okumanızı istirham edicimmm 😂😂
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Ama bunu ben dedikten sonra cevap vermen peki?
- +1 yıl
Sağol yaa 😂 eksik olma 😂 bunu söylemen gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
- +1 yıl
Uğur ne kadar düz bir adamsın farkındamısın ? Konuşmalarından yorumlarından seçtiğin kelimelerden bu okadar belli oluyor ki dümdüz bir adamsın
- +1 yıl
Demekki ben onu haketmişim bu duruma göre 🤗
- +1 yıl
Senin dediğin cumleden bu çıkıyor ortaya ama
- +1 yıl
Yani ben aslında düz bir adam değilim demekki sen diğer yönümü gormeyi haketmemişsin diye algıladım ben bu cümleyi
- +1 yıl
Ben ne yaptım ki sizi kızdıracak
- +1 yıl
Eğer farkında olmadan sizi Kırıcak bir cümle kullandıysam gerçekten çok özür dilerim sizden bilinçli olmamıştır
- +1 yıl
Ama ilk günden beri dm den kimseyle konuşmuyorum hep dm yi kapalı tutuyorum prensibim bu Burdaki herkeste bunu çok iyi biliyor sohbetlerimi hep açıktan yaparım çünkü samimiyeti ve şeffafligi seviyorum bunu sayfama bakarsanız goruceksiniz zaten çünkü dm den konuşma ya da sohbetler farklı bir boyut alıyor ve basitleştirilmiş hiç birşeyi sevmem ben dm yi kapalı tutuyorum çünkü her önüne gelen yazmasın diye abuk subuk konuşmalar ve davranışlarda bulunmasın diye burada istediği gibi bir şey yazamıyor çünkü belli bir sınır oluyor oyuzden de o sınırı aşamıyor bende kendime böyle bir koruma kalkanı buldum ve sohbetlerimi burdan yapıyorum ve tadında bırakıyorum burayı mizah amaçlı kullanıyorum zaten eğlenmek için burdayiz çünkü günü birlik ilişki insani değilim sanal seksçi hiç değilim. kendi çapımda eğlenmeye çalışıyorum kimseye saygısızlığım da zararımda olmaz iki makara yapıyoruz stres atıyoruz işte... bilmiyorum ne demek istediğimi anlatabildim mi
- +1 yıl
Anlayışın icin teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Konuşuyoruz iste yeterli bence
- +1 yıl
Daha fazlasına gerek var mı ki? Reiss 🤣
- +1 yıl
Birde benim mesaj yazıp yazmamam önemli degilki zaten sana çok yürüyen olur merak etme bazı kızlarda üniforma hayranlığı olur sırf buyuzden bile yazan çok olur demem oki benim yazmama senin ihtiyacın yok zaten 🤗
- +1 yıl
Sustummmm
Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Cinsel taciz mi?
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen sözlü ya da fiziksel cinsel tacize uğradınız tepkiniz ne olurdu
- +1 yıl
Aynen bu konuda çok haklısın çünkü kadının beyanı esas alınıyor böyle durumlarda
- Daha fazla (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat