Karşı cinsle karşı karşıya geldiniz diyelim , sözlü ya da fiziksel tacize uğradınız ; tepkiniz ne olurdu?

r_engarenkyollar sadece erkeklerden görüş istiyor. Görüş paylaşmak için giriş yap.
Merhaba,
Açıkçası ben insanlarla tartışma içerisine girmeyi ya da bazı şeyleri uzatmayı tercih etmem böyle bir durumda karşı karşıya kaldığım zaman oradan uzaklaşmaya ve bir bahane ile o kişiyle bir daha görüşmemeyi tercih ederim zira artık insanlar normal bir şekilde sohbet etmek, ya da güzel bir şekilde iletişim içinde tartışma yapmak yerine şiddete başvurup çeşitli hakaretlere başvuruyorlar o yüzden ben artık insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum şahsen böyle bir durumla da karşı karşıya kalsaydım tabii ki artık günümüzde bir erkeğin tacize uğramasının bir önemi, mazallah böyle bir durumda suçlu bile çıkabilirim o yüzden uzak durmayı tercih ederdim.
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim aşifte derim 😝 saka bi yana bu aksam iş yerindeki yabancı kız menagerle kvga ettim kız bazı kızlar saygıyı çok hak ediyor
5 kız laf atmıştı utanmıştım ama elde bond çanta gri takım, saçlar gece mavisi boyamıştım, çok karizmatik olmuştum laf yiyeceğim aklıma gelmezdi. Hızlı adımlarla uzaklaştım 🙈
Taciz edildim tam arkamı dönüp sövecektim ki baktım kadın afalladım kaldım öyle bir şey diyemedim o an
çekiciyse tacizi yapan zevk alırım. ve flört etmeyi denerim. çekici değilse hemen uzarım oradan 😂😂
🤣 bence hemen kacmalısın kadının sağı solu belli olmaz 🤣 seni Diuvara yaslar valla 😂
çekiciyse istediğini yapabilir 😁😁😂😂
😂 tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun seni mi kırıcam bee 😂yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Ben de teşekkür ederim.. 😊
🙋🙋🙋
Yani işime gelir. Bazen de şaşırıyorsun, nutkun tutuluyor, o an ne diyeceğini bilemiyorsun.
Benim hoşuma giderdi uğramak bir kadın tarafından :D fiziksel
Hangi erkek buna tepki verecekmiş şaşarım... :)
Sessiz kalıyorum fiziksel olunca
Anca toplu taşımada yapiyorlar
Tepkisiz kalıyorum. Fiziksel değil ama sözlü olarak yaşadığın oldu 🤣
Sözlü tacize bu ülkede uğradım fiziksel tacize yurt dışında 🤔
En İyi Görüş