Günümüzde hayat şartları?

Herkesin yaşadığı ortak problem olan bir konuya değinmek isterim. insanların geçinebilmek için çalışmak zorunda olması heleki şu ekonomide daha zor şartlarda yaşamaya çalışmak için iki kat fazla çaba sarf ettiği bir dönemde herkes en az bir intihar haberiyle karşılaşmıştır yaşam standartlarının getirisiyle beraber insan hayatının var oluş amacını sorgular neticeye geldik sizi bilmem ama artık herkesin yardım severlik yapmasını bırak çevresiyle ilgilenmesini bırak kendiyle bile zor bela baş edebiliyor. Ben de her genç gibi artık durumumu yaşam amacımı sorguladım kendi isteğimle gelmediğim bir dünyaya uyum sağlamaya çalışmak git gide sorun haline geldi benim için insan hayatının bir değeri olduğunu düşünmüyorum sanki makineleşmişiz gibi sürekli aynı düzen aynı rutinlik. Hayatımızın ne kadar farklı olduğunu düşünsekte bir döngüye hapsolmuş gibiyiz işin kötü tarafıda “ biraz kafamı toparliyim ya biraz dinleniyim kendime geliyim” bile diyemiyoruz bahsettiğim hayatın değersizleşmesinide bu sebepte destekliyor biliyorum asla böyle düşünen ya da böyle bir hayat yaşayan tek değilim ama en azından bir sonuç bir çıkış yolu ümidini öğrenmek bilmek isterim
Günümüzde hayat şartları?