Senelerdir ders çalışma bahanesine hiçbir şey yapmıyor tembel Uyuz o kadar sinir oluyorum. Aksama kadar yatıyor gece oluncada saçma sapan kişisel gelişim videosu değil beyin yıkayan adamları dinliyor. Sesi çok yüksek açıyor. Beni rahatsız etmek için bilerek mi böyle şeyler yapıyor sizce?
2 ay
Kız kardeşime sinir oluyorum çok rahatsız oluyorum ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
kaba güç bazen gerekli bence döv onu ciddiyim
Nasıl dövebilirim sence ilk?
yani yaptıı hatalardan birini nahane et bence ki hak ediyormuş zaten.. ama şu var gücün yeter mi ona?
yapğtığı hatalardan birini bahane et
yanlış anlama ama karşılıkta verebilir sonuçta.. gücün yeter mi ona
Git bı tane yapıştır suratına biraz abi gibi davran dhsodhaodh
Keşke abisi abi gibi davransa
Sen öyle davran o zaman abilik demek kardeşlerine canım canım davranmak rahatsız etmek demek abi gibi ol
Ben çok adam etmeye çalıştm bunları da edemedim
Aynı odadamı kalıyorsun
Hayır Allah korusun aynı odada kalsam boğar atarım herhalde zaten istemez çünkü saldırgan. Ayni odada olmadığı halde böyle yakın. Sesini normal düzeyde dinleyemez mi sizce de uyumlu bir insan olsa. Ama normal olmayan saldrgan tavırları var
Ağzının üstüne vur terliği aranızda kaç yaş var
Sen kaçsın kardeşin kaç yaşında da
Kulaklarında bir problem olmayan birinin başkalarını ders dinliyorum adı altında rahatsz etme hakkını kimse kimseye vermemiş. Kaç yaşına geldi gram olgunluk yok. Kısasa kısas bekliyor istiyorki bende yüksek sesli bir şey açayım kavga çıkarayım beni kendi seviyesine çekmeye çalışıyor. Bilerek benim Ashabımı bozmaya uğraşıyor
Hani diyorlar ya yaşla olgunluk kazanılmıyor cidden böyle. Benim 19 yaşında arkadaşlarım bunun gibi değil
Annene söyle. Dedin ne senin de
5 yaş var bende kafasını kırmak istiyorum ne Zaman üzerime saldrmaya çalışsa araya giriyorlar araya girmeseler ben dediğinizi yapsam bu kadar hadsiz olmayacaktı işte bunu anlamıyorlar. Zaten benim yerimde başka biri olsaydı şuana kadar bunu yüz defa dövmüştü
Koyun bir işe çalışsın. Görsün anyayı konya'yı akşamdan gelir yatar kimseye bulaşmaz
Kıskançlık derdi bu. Kendinde özgüven problemi var kendi arkadaşlarnı bile kıskanıyor. Psikologlar dikkat çekmeye çalışıyor diyor. Annem bişey yapmazki annem zaten yazık sinsilerin kuyusuna düşmüş gerçek yüzünü Bilmiyor ama ben biliyorum. Yalaka yalancılığyla sahte yüzleriyle hallediyorlar işlerini. Ama ben herkesin gerçek yüzünü biliyorum. Bi türlü açığa çıkaramıyor um. Dedikodusuda yapıldı zaten illa bunu mu söylemem lazım sizce annemin anlaması için. Gizli saklı iş çevirmeyi iyi bilirler. Ortaya mı dökmeliyim döksemde kimsenin umru değil öyle bir insan
Annen ondan. yanamı
Ya gider mi tembel teneke ev işi bile yapamayan bir insan sizce çalışır mı? sinir oluyorum ya bir insna bu kadar tembel olamaz hareketleri bile uyuşuk uyuşuk bir evde yaşıyorsan temizlik yapmak zorundasın yapmıyorsanda aptal aptal insanalrin huzurunu kaçırmayacaksn. Saçma canım hayaller aleminde yaşıyor o zengin koca bulup evlenecegini zannediyor
Sen ayrı eve çık. Anladım beyin acıcak video izliyor.. Kendini farklı göstermeye çalışıyor
baba evinde görmediklerini gösterecekler ona kimsenin ahı kimsede kalmaz
Çok üzmüş seni. En iyisi ayrı ece çık sen
Evet öyle uzak durmak istiyorum görmek bile istemiyorum
Ayrı ev tut. Çalışıyorsan
Aynen sadece kendni farklı gösterme derdinde havası bana a asla farklı bir insan değil ezik. Yalaka olduğu için annem onun gerçek yüzünü Bilmiyor. İnsallah çıkarım
Hangi ildesin
Bikere normal iyi bir insan olsa arkadaşlarını kıskanmaz asla arkadaşlarını bile sevmiyor. Hep gözler benim ustumde olsun herkes bana baksın herkes benle ilgilensin tek derdi budur. Çok salklklarï varda buraya yazamıyorum artık acayip ezik birisi kendi kendine hediye gönderme bunu birilerinin gözüne sokmaya çalışma çok gerizklı anlatamıyorum kimsede görmediğim saçmalıkları yapıyor
Ankara
Gel. istambula ev buluruz sana
Sen fazla takıntılısın bence
Hayır asla değilim yani bunun bilerek yaptığına nerdeyse eminim çünkü bir insan bu kadar rahatsz edilmez. Diger kardeşim niye böyle değil bu baya sıkıntılı sabır çekmekten yoruldum artık.
Ses problemi dışında tembel olması seni neden bu kadar rahatsız ediyor peki?
Bunun arkasına sığınması beni rahatszi ediyor kinses probleminde baya bir problem yani. Birazcık empati kursa yaptığının yanlış olduğunu anlar ama nerde. Burası sadece ona ait bir yaşam alanı değil saygısız saygısız davranışlari bir sürü hataları var saydam bitmez
Ondan kurtulmalısın
Of of of ama nasıl? Benim gülmem bile onu rahatsız eder ben onun yüzünden komedi filmi falan izleyemiycek miyim senelerdir böyle senelerdir bir ders çalışma bahanesine hayatımı zindan etti