ne bilim burada ki paylaşımlar olsun iş ortamında olsun erkekler çok rahat..
neden böyle oldu toplum dejenere mi oldu sizce?
ne bilim burada ki paylaşımlar olsun iş ortamında olsun erkekler çok rahat..
neden böyle oldu toplum dejenere mi oldu sizce?
Bu kişilere deyyus deniyor ve cennetin kokusunu bile alamazlar. Kıskanmak insanın fıtratında vardır, bu kişiler fıtratlarını kaybetmiş kişilerdir. Şahsen ben bir erkek olarak karımın balkona bir şeyler asmak için başörtüsüz çıkmasını bile istemem, zaten kapalı olacağı için çıkmaz da mesela yani.
Sorunun bir başka şekli şöyle olurdu, neden hırsızlar azaldı?
Arkadaşlar kıskançlık, kıskandırmak güzel şeyler değil. Sevgi değil eğer aklınızdaki sevgi ve kıskançlık paralel ilerliyorsa sevgi algınızda bozuktur. İyi günler.
kıskançlık tamamen kendine güveni olmayan insanların tavrıdır gereksiz bir iç yıpranma şekli, güvenmiyorsan hiç beraberliği yürütmeyeceksin sanırım o
Modern olacaz diye böyle olduk, kadın erkek ikiside kıskanmaz oldu
Görüş
19Görüş
Kadin gün gectikce metalasmaya basladi Erkeklerin ilsikilere karsi ciddiyetleri azaldi. Evliligi düsünenlerin sayisi gün gectikce azaliyor. Kadinlar artik bir cok erkek icin önemsiz sadece takilmak, eglenmek icin irtibat kuruluyor bu nedenle kiskanmak kavrami gün gectikce azaliyor.
Aslinda bu ciddiyetle alakali artik hickimse birseyleri umursamiyorki bu bir bakim iyi birsey ama herseyin bir haddi var.
çünkü kıskanılma olayını saçma olduğunu dile getirip nerdeyse güzel kardeşim normal olduğunu dikte etti millet hep sonrada ortalık 56 işte aferin herkese
Daha dün iki kadın kıskançlık yüzünden öldürüldü. Ne istediğinizi bilin.
siz beni anlamamışsınız tabikide her şey dozajında olmalı. ama burada eşlerle ilgli çok paylaşımlar var
Ben neden sizi anlamamış olayım ki, kadınları bu konuda memnun etmek zor, kıskanırsın beni boğuyor olur, kıskanmazsın beni sevmiyor olur. Şunu göz önüne alın kıskançlık bir hastalıktır.
Ben kıskanırım, abartmayacak derecede. Ama seviyorsam hoşlanıyorsam.
Türk karısınin halleri, tripleri artık erkekleri bıktırdı.
Seven insan kıskanır günümüzde seven yokki hepsi çıkar ilişkisi
Vallaha daha fazla arttı bence öldürmeler kıskançlıktan
Şimdide kıskanmayanlara mı geldi sıra kıskansalar ayrı bir dert kıskanmasalar hiç bir zaman kadınlar bu konuda mutlu olamayacak :D
ölçü önemli kıskançlık takıntı seviyesindeyse tabikide kötü.. siz buradaki paylaşımları görmüyor musunuz millet eşimi başkasıyla gördüm nasıl yakışıyorlardı diyor.
Siz onlara inanıyor musunuz onların %99'u trol amaçlı sorulan sorular :)
Kıskanmamakla ilgili değil. Kadın neyin ne olduğunu biliyor. Hata yaparsa basarım tekmeyi. Bu kadar basit kimseyi baskılamakla olmuyor
Ne güzel işte kiskanmayinca saçma sapan kısıtlama işlerine girmiyorlar
Hep domuz etinden bunlar
Daha iyi işte baskı yapan kişi mi olsun istiyosun
İnsanlar kaybetme korkusu yaşamıyor artık
Önceki yılları nerden biliyorsun
Evet değişti toplum iyice genişledi
Kiskansak dert kiskanmasak dert
güzel kardeşim moda oldu
Niye olsun
neden sahiplenelim ki
zaten hepiniz aynısın ız
En İyi Görüş