Aile & Toplum 1 ay Günaydın arkadaşlar, güne nasıl başladınız? darknesmoon Takip Et Xper 5 Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Umarım herkes için güzel bir gün olur Günaydın arkadaşlar, güne nasıl başladınız? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Menethil Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eig 62% 1 ay Soğuğu vücudumda hissediyorum. Ama yapacak bişey yok. Günaydın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör darknesmoon 1 ay Geçmiş olsun Yorumla
Pennywort34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Bok gibi valla eve gidemiyorum hastanede uyuyamaya çalışıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör darknesmoon 1 ay Geçmiş olsun Yorumla Pennywort34 1 ay Atlattık onu Yorumla Pennywort34 1 ay Sağol Yorumla
oğuz5557 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Güne kötü basladin libidom tavan yapmus sekilde isede gidiyorum ne yspicam bilmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eig 97% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,5b görüş paylaştı. Günaydın herkese mutlu sabahlar 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör darknesmoon 1 ay Sanada Yorumla SevmekGuzel007 1 ay 🙏 Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 922 görüş paylaştı. her zaman ki gibi umutsuz karamsar hevessiz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör darknesmoon 1 ay ':((( Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eig 94% 1 ay Günaydın her zamanki gibi standart mesaideyiz :( Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 27,4b görüş paylaştı. Güne güzel başladım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör darknesmoon 1 ay İyiii
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b görüş paylaştı. Aç başladım her sabah olduğu gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör darknesmoon 1 ay Ben hep açım Yorumla SarışınHukukçu 1 ay Doymuyorum Yorumla darknesmoon 1 ay Evet Yorumla SarışınHukukçu 1 ay Özeli kapatmışsın artık yazılmıyor sana Yorumla darknesmoon 1 ay Hyr kapatmadm Yorumla SarışınHukukçu 1 ay Mesaj atılmıyor sana Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay Bugün baya sıkıntılı bir gün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör darknesmoon 1 ay Ne oldu Yorumla enesdogu 1 ay Hayatım bir esnaf olarak ay sonu sıkıntılı geçer çek ödemeleri sgk ödemeleri şükür geçti 😜 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b görüş paylaştı. Öksürük kriziyle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör darknesmoon 1 ay Geçmiş olsun Yorumla frenchgirl16 1 ay Teşekkür ederim Yorumla darknesmoon 1 ay Ne demek iyi ol Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 25 1 ay Aile & Toplum konusunda 3,9b görüş paylaştı. Ölü gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör darknesmoon 1 ay Hıım Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Bitmişiz Yorumla darknesmoon 1 ay Evet Yorumla HoşafAğızlı 1 ay Yine başlıyoruz galiba sdfdfg Yorumla
resmiemcey Takip Et Yoda Yaş: 26 1 ay Kötü başladım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör darknesmoon 1 ay Neden Yorumla
Dokunma_yaNarsın00 Takip Et Xper 4 Yaş: 107 1 ay uyanarak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kanadalıBEY Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay daha gecee Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 19 yorumu gör darknesmoon 1 ay Gece iyiyim var oluyom sadece Yorumla kanadalıBEY 1 ay anlamadımm Yorumla darknesmoon 1 ay Gece leri iyiyim var oluyom dedm Yorumla kanadalıBEY 1 ay hep ıyı ol bence Yorumla darknesmoon 1 ay Teşekkürler Yorumla kanadalıBEY 1 ay rıca ederımm Yorumla darknesmoon 1 ay Ehehehrh Yorumla kanadalıBEY 1 ay bu ne yaa jsjs Yorumla darknesmoon 1 ay Ne ne Yorumla kanadalıBEY 1 ay tamam bırsey demıyomm Yorumla darknesmoon 1 ay Tamam Yorumla kanadalıBEY 1 ay sana ıyı gecelerr Yorumla darknesmoon 1 ay Uyumuyom Yorumla kanadalıBEY 1 ay tamam by Yorumla darknesmoon 1 ay Bbbbb Yorumla kanadalıBEY 1 ay yaa tamam haydaa uzatma delı Yorumla darknesmoon 1 ay Suuuus Yorumla kanadalıBEY 1 ay sustumm Yorumla darknesmoon 1 ay Okey Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 1 ay enerji full time Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör darknesmoon 1 ay Nügüzel Yorumla bielmanınyarısı 1 ay tesekjurler 😉 Yorumla darknesmoon 1 ay Ne demek Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 46 1 ay Aile & Toplum konusunda 1b görüş paylaştı. Yağmurlu soğuk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör darknesmoon 1 ay Yağmurlu havayı severim ama soğuk oşmasa iyi Yorumla sannoro 1 ay Bende çok severim yağmur fırtına Yorumla darknesmoon 1 ay Fırtına sevmem gökgürültüden. Çok korkarım Yorumla sannoro 1 ay Bende gök gürültülü havayı seveim Yorumla darknesmoon 1 ay Cinin Yorumla darknesmoon 1 ay Hmm* Yorumla sannoro 1 ay Cinin derken Yorumla
Dalga345 Takip Et Bilge Yaş: 23 1 ay Aile & Toplum konusunda 484 görüş paylaştı. Günaydın aşko Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 32 yorumu gör darknesmoon 1 ay Günaydin gizli 😂 Yorumla Dalga345 1 ay Günaydın Yorumla darknesmoon 1 ay 😂😂😂 Yorumla Dalga345 1 ay M atarmısın Yorumla darknesmoon 1 ay Hayır Yorumla Dalga345 1 ay Neden aşko Yorumla darknesmoon 1 ay Istemıyom iyi günler Yorumla Dalga345 1 ay Canın sağolsun aşkı iyi günler Yorumla darknesmoon 1 ay Nerden aşkin oluyom? Yorumla Dalga345 1 ay Aşkım olmuyom ama belki ola bilirsin zor bişey deyil aşko Yorumla darknesmoon 1 ay Hyr istemem ne, kadar kardeşim Yorumla Dalga345 1 ay Neden ama bi sebebi var mı Yorumla darknesmoon 1 ay Hala sebep diyon ya sabır ne bu lauballik aşkım falan sen etrafıda her tanısacagın yabancıya aşkım mı diyon Yorumla Dalga345 1 ay Ya ismini bilmediğim için aşkı dedim Yorumla Dalga345 1 ay Ama aşkında olmanı isterdim açıkcası Yorumla darknesmoon 1 ay Niye Yorumla Dalga345 1 ay Çünkü aşkım yok Yorumla Dalga345 1 ay Yoksa sen evlimisin Yorumla Dalga345 1 ay burada mısın Yorumla darknesmoon 1 ay Evet evliyim Yorumla Dalga345 1 ay Özür dilerim ablacığım burada olunca evli olduğun düşünemedim Yorumla darknesmoon 1 ay Baaaay Yorumla Dalga345 1 ay Konuşup dertleşe bilirmiyiz ablacığım Yorumla darknesmoon 1 ay Hayır. Yorumla Dalga345 1 ay Neden ablacığım Yorumla darknesmoon 1 ay Hyrr Yorumla Dalga345 1 ay Abla kızdın bana biliyorum özür dilerim Yorumla darknesmoon 1 ay Tamam iyi günler Yorumla Dalga345 1 ay Senle bir arkadaş gibi konuşmak isterdim Yorumla darknesmoon 1 ay Ya onuda mı yemedn gidersin diye evliyim dedm bi gitmedn neyse ben gidiyom hoşçakal Yorumla Dalga345 1 ay Ya lütfen Yorumla Dalga345 1 ay Bende inan şaka yaptığını tahmin etmiştim Yorumla
Qandemirci Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 ay Üşüyerek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör darknesmoon 1 ay Bende üşüyom Yorumla Qandemirci 1 ay Kalın giymek de yetmiyor Yorumla
ichmert1 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Kötü bir gün soğuk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör darknesmoon 1 ay Hımmm Yorumla
Muratkan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Uykum vvaaarr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör darknesmoon 1 ay Uyu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
19Görüş
Soğuğu vücudumda hissediyorum. Ama yapacak bişey yok. Günaydın.
Geçmiş olsun
Bok gibi valla eve gidemiyorum hastanede uyuyamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun
Atlattık onu
Sağol
Güne kötü basladin libidom tavan yapmus sekilde isede gidiyorum ne yspicam bilmiyorum
Günaydın herkese mutlu sabahlar 🙂
Sanada
🙏
her zaman ki gibi umutsuz karamsar hevessiz
':(((
Günaydın her zamanki gibi standart mesaideyiz :(
Güne güzel başladım
İyiii
Aç başladım her sabah olduğu gibi
Ben hep açım
Doymuyorum
Evet
Özeli kapatmışsın artık yazılmıyor sana
Hyr kapatmadm
Mesaj atılmıyor sana
Bugün baya sıkıntılı bir gün
Ne oldu
Hayatım bir esnaf olarak ay sonu sıkıntılı geçer çek ödemeleri sgk ödemeleri şükür geçti 😜
Öksürük kriziyle
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Ne demek iyi ol
Ölü gibi
Hıım
Bitmişiz
Evet
Yine başlıyoruz galiba sdfdfg
Kötü başladım
Neden
uyanarak
daha gecee
Gece iyiyim var oluyom sadece
anlamadımm
Gece leri iyiyim var oluyom dedm
hep ıyı ol bence
Teşekkürler
rıca ederımm
Ehehehrh
bu ne yaa jsjs
Ne ne
tamam bırsey demıyomm
Tamam
sana ıyı gecelerr
Uyumuyom
tamam by
Bbbbb
yaa tamam haydaa uzatma delı
Suuuus
sustumm
Okey
enerji full time
Nügüzel
tesekjurler 😉
Ne demek
Yağmurlu soğuk
Yağmurlu havayı severim ama soğuk oşmasa iyi
Bende çok severim yağmur fırtına
Fırtına sevmem gökgürültüden. Çok korkarım
Bende gök gürültülü havayı seveim
Cinin
Hmm*
Cinin derken
Günaydın aşko
Günaydin gizli 😂
Günaydın
😂😂😂
M atarmısın
Hayır
Neden aşko
Istemıyom iyi günler
Canın sağolsun aşkı iyi günler
Nerden aşkin oluyom?
Aşkım olmuyom ama belki ola bilirsin zor bişey deyil aşko
Hyr istemem ne, kadar kardeşim
Neden ama bi sebebi var mı
Hala sebep diyon ya sabır ne bu lauballik aşkım falan sen etrafıda her tanısacagın yabancıya aşkım mı diyon
Ya ismini bilmediğim için aşkı dedim
Ama aşkında olmanı isterdim açıkcası
Niye
Çünkü aşkım yok
Yoksa sen evlimisin
burada mısın
Evet evliyim
Özür dilerim ablacığım burada olunca evli olduğun düşünemedim
Baaaay
Konuşup dertleşe bilirmiyiz ablacığım
Hayır.
Neden ablacığım
Hyrr
Abla kızdın bana biliyorum özür dilerim
Tamam iyi günler
Senle bir arkadaş gibi konuşmak isterdim
Ya onuda mı yemedn gidersin diye evliyim dedm bi gitmedn neyse ben gidiyom hoşçakal
Ya lütfen
Bende inan şaka yaptığını tahmin etmiştim
Üşüyerek
Bende üşüyom
Kalın giymek de yetmiyor
Kötü bir gün soğuk
Hımmm
Uykum vvaaarr
Uyu