Diğer Günaydın arkadaşlar, nasıl bir güne başladınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu bir güne uyandım ve halimden çok memnunum..Siz nasıl bir güne başladınız? Günaydın arkadaşlar, nasıl bir güne başladınız? Cevapla Memnuniyet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Günaydın.Kupa çok hoş. Bir kupa çay da benim yerime için. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben kahveciyimm, ama teşekkür ediyorum Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl İyi, kahve iç yerimize :) Yorumla Soran +1 yıl Seve seve :) Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
ʇsǝsnʇɐǝɹɔsnpunɯɔıs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Günaydın güneşli bir güne uyandım yağmurlu havaları severim 1 0 Yorumla
KARAHANLI___ Takip Et Xper 5 Yaş: 113 +1 yıl Normalde yağmurlu havaları pek sevmem ama bugün bende yağmurlu bir güne uyanmak isterdim sebebini bilmiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeni uyucam işten geldim 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahveciyim demişsin hangi kahveyi içiyorsun ben yatıyorum uyanınca bakarım Yorumla Soran +1 yıl Jacobs monarch Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Burada güneş kavuruyor. Güzel başladık. 1 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güneşli ama rüzgarlı, güzel bir gün 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Berbat bir hava var. Yağışlı tüm planlar iptal 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Fazlasıyla enerjik bir güne başladım. 1 0 Yorumla
_SiyahᝪBeyaz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Aşırı istekli 1 1 Yorumla _SiyahᝪBeyaz_ +1 yıl @soran tanımak istersen yazabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Günaydın.
Kupa çok hoş. Bir kupa çay da benim yerime için.
Ben kahveciyimm, ama teşekkür ediyorum
İyi, kahve iç yerimize :)
Seve seve :)
Teşekkür ederim.
Günaydın güneşli bir güne uyandım yağmurlu havaları severim
Normalde yağmurlu havaları pek sevmem ama bugün bende yağmurlu bir güne uyanmak isterdim sebebini bilmiyorum
Yeni uyucam işten geldim
Kahveciyim demişsin hangi kahveyi içiyorsun ben yatıyorum uyanınca bakarım
Jacobs monarch
Burada güneş kavuruyor. Güzel başladık.
Aynen fena yağıyor sucuk olduk
Güneşli ama rüzgarlı, güzel bir gün
Berbat bir hava var. Yağışlı tüm planlar iptal
Fazlasıyla enerjik bir güne başladım.
İşle sen
Karışık. En azından tipim düzelmiş.
Sıkıcı
Sinirliyim ufaktan.