En iyi dostumun arkamdan dediği şeyler?

Merhabalar öncelikle şu an gerçekten ne yapicagimi bilmediğim için buraya gelip içimi dokmek istedim. Benim herşeyim dediğim ailemden çok sevip güvendiğim bir kız arkadasim var, kendisiyle beş yıldır beraberiz. İsmi Zeynep olsun. Birgun Zeynebin Instagram hesabı bende kalmış bende yanlışlıkla onun hesabına girdim. İcimde hiçbir şekilde şüphe yoktu, mesajlar arama kısmına kendi ismimi yazıyordum, Zeynebin benle olan mesajlarında bir şey ariyacaktim. Herneyse sonra bir baktım Zeynebin diğer yakın arkadaşı ile sohbetinde benim ismimin gectigi birsuru mesaj var. normal olarak meraklandim neymiş bu kadar çok ismimi geçirten konu diye ve baktım, bakmanın yanlış olduğunu biliyorum bu konuda haksizim. zeynep yakın arkadaşı ile benim arkamdan defalarca konuşmuş, en ufak tartışmamızi ekran görüntüleri ile kıza atıp benim arkamdan aptal canım gibi söylemlerde bulunmuşlar. Annem ile aramin kötü olmasından bile dalga geçmişler (en çok buna kırıldım çünkü annem ile kavga ettiğim her zaman gidip zeynebe ağlardım o da teselli ederdi..) Dinlediğim şarkılardan tut fotoğraflarda yaptığım el hareketime kadar dalga geçmişler, zaten vücudumla barışık bir insan değilken vücudumun gorundugu fotoğrafları kıza atıp dalga geçmişler, ona attığım anlık fotoğrafları kıza atmış, ben asla böyle bir şey yapmazdım çünkü ikimizde dış görünüşümuzden rahatsızız ve onun ozguvensiz olduğu bir şeyi baskalarina asla atmam. Dudagimin büyük olduğu halde çerçeve yapmama bile laf etmişler. Zeynep bana bir kız atmıştı bende pek güzel bulmamıştım, bunu arkadaşına atıp sen kimsin ki o kızı güzel bulmuyorsun gibisinden şeyler söylemiş ve arkadaşı da kendini onla kiyaslamasin demiş (asla öyle bir niyetim yoktu) normal sohbet esnasında söylediğim şeyleri bile anlatıp eleştirmiş bu kadar beklemiyordum. Şu an kalbim çok kırık, kendisine söylememde arkamdan konuştuğunu bildiğimi çünkü mesajlarına baktığımı anlar ve haksız ben olabilirim. Ben gerçekten hiç beklemiyordum böyle biri çıkmasını. Lutfen yardım edin napmaliyim, o benim herşeyim
En iyi dostumun arkamdan dediği şeyler?