Güncellemeler
1 ay
kanan çıkıyordan kastım da ailemde yani
Güncellemeler
1 ay
Evtt
benim böyle bir akrabam var. tam sömürgen zaten. bir de çocuk yapmış tuhaf birini bulup, şimdi kendini iyice hayatın sillesini yemiş, muhtaç ve zavallı gibi gösterip hepimizden maddi destek istiyor sürekli. ben yapmam tabii, o tiplere acımam ama kanan çıkıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Acımıyorum bunlara, ağzın kokuyorsa niye çocuk yapıyorsun, doğan çocuktan ne hayır gelecek sen daha kendine bakamıyorsun, böyle cahil çiftlerin kısırlaştırılması gerek çıkan çocukta ohrçoçuğu oluyor
ben de acımıyorum. bir de sanki çocuğu bahane olarka kullanıyorlar başkalarını sömürmek için
Ya aslında bu işte iki taraf da haklı.
Sen kendince diyorsun ki hem fakir hem şeyi büyük.
Fakir de diyor ki ne var yani kardeşim. Fakiriz diye bizim evlat sahibi olmaya hakkımız yok mu ! Çoluk çocuk sahibi olmak varlıklı insanların sahip olduğu bir imtiyaz mı? Biz ölelim o zaman fakiriz diye.
o zaman başkasından dilenmeye hakkı yok, kendisi baksın değil mi
Valla isteyenin bir yüzü kara. Sen böyle düşünüyorsun diye de herkes böyle düşünmüyor. Dinimizde düşküne yardım etmek sevaptır.
yani sen yardım ediyorsn böylelerine. ne güzel.
Ederim neden etmeyeyim. Düşmez kalkmaz bir Allah. Yarın bir gün benim de o duruma düşmeyeceğimin garantisi yok ki. Sen adamın durumu iyidir diye evlenirsin , çocuk yaparsın sonra adam iflas eder. Hayatta hiç bir şey in garantisi yok. Ayrıca beni geç devlet de yoksul insanlara zaten yardım ediyor. Türkiye sosyal bir devlet
tamam sizin görüşünüz deyip geçeyim o zaman
evt benım de bu kişileri gözlemdiğim doğru , maddi durumun yoksa neden önce kendını sonra o çocuğu ele güne mağdur edıyorsun. herkesin cocuğu olsun ister evladını kucagına almak ıster onu da anlayışla karşılıyorum ama yemeğe ekmeği yok çocukları peş peşe dizmeyi biliyorlar
Paran yoksa çocuk yapmaya hakkın olmaması gerekiyor
bu devirde değişik sanki. kafasına göre yaptı ve başkası acısım baksn istyor
Valla umrumda değil kendi derdim bana yetiyor milletin yapacağını düşünecek halim kalmadı gündem beni artık ilgilendirmiyor önce kendimi bir kurtarayım da sonra milletin derdine kafayı takarım
zaten doğru olan bu. herkes kendi sorumluluğunu anca kaldryor
Metaryalist bakış açısı o çocuğun ruhu kainat yaratılmadan önce yaratıldı
neyy
bu arada bize ne. herkes kendi çocuğundan sorumlı olmalı sonuçta.
Kainat yaratilmadan önce insan ruhları yaratıldı o yüzden o çocuklar doğacak. Hem fakirin çocuk yapmaya hakkı yok mu. Her fakir fakir kalkıyor her zenginde zengin
başkasını sömürmeye hakkı oldğnu sanmyorm bu bahaneyle
Sende verme Allah'ın lütfu geniş kullarını sana muhtaç etmez merak etme
evet en son kovmak zorunda kaldım.
Kimi
Hayır hiç acımam. fakirsen evlenip birde 4-5 çocuk yapmak niye?
Etraf böyle insanlarla kaynıyor
maalesef öyle
Aklıma direk Suriyeliler geliyor
yok bu en azndna bir rane yaptı :d
Aldırma herkeste var öyle akrabalar.
Çocuklara acırım
Hayır acımıyorum
acımmam