para lazım çocuk büyütmek için
yapmam, ilgilenip yetiştiremediğim çocuğun topluma faydası olmaz
yaparım, sürünelim ne olacak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
para lazım çocuk büyütmek için
Param olmadan neden çocuk yapayım fakirlik içinde o zorluklara katlanmasına neden olayım ben çocuğumun en güzel koşullarda dünyaya gelmesini ve o bir şey istediği zaman alabilmek karşılayabilmek isterim yani
Cevap
10Cevap
Büyük konuşmak istemem ama yapmazdım sanırım.
Hayır yapmam
çocuğun gelişimini destekleyebilmek için alınacak kitaplar, puzzle'lar, oyuncaklar, legolar, gideceği aktiviteler, okulda katıldığı kurslar, öğretmenin alacaksınız dediği kitaplar parasız yapılabiliyor mu? eğer bunlar para olmadan yapılabilseydi çoğu eğitimli insan yapardı
Yaparım. Çünkü rızık korkusuyla çocuk yapmamak doğru bir şey değil. Çocuk rızkıyla gelir. Allah rızka kefildir. Ben buna iman ediyorum. Yapmazsam eğitmeyi beceremem vs gibi korkularla yapmam.
Durumumuz sıkıntılı ise hanımla o sıra yapmayız. Düze çıkıp, durumu duzeltince yapılır. Çünkü hayatı çocuğa ve geleceğine adamak lazım.
yok öyle yağ mağ yeğenim en az 3 çocuk lazım. çin gibi yapacaz bu ülkeyi, çalışacak köle lazım.
Ben sana yol vereyim. Hiç canımı sıkmak istemiyorum. Seni bir silkerdim de neyse. d
@dolurakisisesi abi philly bebekle düğün ne zaman 😄
Topluma faydalı bir birey yetiştirmek parayla olmuyor. Yaparım tabi.
Parası olmayan bakabileceği kadar çocuk yapsın. birse bir, ikiyse iki. Zaten fazlası sıkıntı
Annemle babam evlendiğinde durumları çok iyiyken sonra iflas etmişler birkaç senedir yeni yeni toparladılar. Bence bakabileceğini düşünen her birey çocuk sahibi olabilir. Çünkü başta zenginim dersin sonra gider, başta durumum yok dersin sonra zenginleşirsin. Nasip işi.
Önceden olsa yapardım derdim ama yaşadıkça fikrim değişti.
Hayır tabiki de çocuğuma en iyi hayatı yasatmicaksam istediği oyuncağı kıyafeti almicaksam niye onu yapayım ki
Surekli korunarak sevişmek artik daha maliyetli 😂😂
milyonlarım olsa da yapmam
Parasiz cocuk yapanlarin taaa
Hayır yapmam.
Yapmam hayatta
Yeterli bir maddiyatın yoksa hepiniz sürünürsünüz
Yeterli bir maddiyatın yoksa hepiniz sürünürsünüz
Yapmam
hayır
Yaparim
Parasız çocuk büyütülmez.
Yapmazdım