Allah'ın selamını vermek bile suç olmuş aga
2 ay
Kızlara selam verince neden böyle taciz ediyormuşuz gibi davranıyorlar?

Allah'ın selamını vermek bile suç olmuş aga
Bazı kızlar abartmaya bayılır, ama ülkede taciz çok yaygın olduğu için tedirgin olmak en doğal hakkımız. Selam verme ayağına konuyu başka yere sürükleyen iki cinste var bu ülkede.
Haklısın ama ben abazan da değilim aga sevmek sevilmek istiyom hiç sevgilim olmadı la kız kankam bile yok
Görüş
3Görüş
Bu ulkede artik cocuklar bile kimseye selam vermiyor, bir sey soramiyor. Anneleri kimseyle konusma diye tembih ediyor kucucuk cocuklari. Hal boyleyken kizlar nasil iletisim kursun hemen. Nasil tepki vermesin?
Her insan kötü değil?
O zaman markete de gitme okula da gitme kimseyle konusma.
Insanlarin iyi ya da kotu olmadigini gösteren isaretler varsa soyle de kizlar olarak bilelim. Ilk tanıştığın ya da cok tanimadigin biri selam verince neresinden anlayabiliriz iyi mi kötü mü? Bunu ispatla bakalım? Alninda yaziyorda biz kizlar mi görmüyoruz?
Ben şıp diye tanırsın demedim ki akıllı? Tanırsın uymazsa uzak durursun. Bazılarınız kör kütük aşık oluyorsunuz tanımadan etmeden.
Siz daha tanımadan etmeden yargılıyorsunuz linç ediyosunuz. Ben bu yüzden yapayalnız kaldım. Allah'ın selamını bile alan yok
Bunun selamla ya da baska şeyle ilgisi yok. Seni illaki itici yapan detaylar vardır. Insanlara belki davranislarin kaba geliyordur. Öz bakimin eksiktir. Ki erkeklerdeki genel bir sorun bu. Ulkemizdeki erkekler bakimli degil. Kizlar kadar dikkat etmiyorlar kendilerine. Ama ilk görünüş her konuda etki ediyor. Iliskide olsun, iş aliminda olsun. Erkekler olarak her ne pozisyonda olursaniz olun bizim ulkede kendine dikkat eden erkek sayısı cok az. Onun dışında bu seyler nasip kismettir ayni zamanda. Bugun olmaz, yarin olmaz, baska zaman olur. Dunyadaki tek yalniz insanda sen degilsin. Kac yasina gelmiş evlenememis insanlarda var. O yuzden genel olarak kizlari suclamanin bir anlami yok. Kizlarda yalniz kalıyor. Kizlarda evlenemiyor, kizlarinda hic sevgilisi olmamis olani oluyor. Bu işler bazen tercih bazen istesende nasip işi. O yuzden cok irdelemeye gerek olmadigi gibi genelleme yapmamakta gerek.
Tamam
Çok görmemek lazım zira erkeklerin çoğu aynı sizin dediğiniz gibi tacizci kafasında.
Ben çözemedim henüz olayı
Herkes koymak icin yaziyor ve asiri talepten sıkılıyor kizlar. Yakisikli, cekici veya parali bi tip değilsen trip yapabilirler
Haklısın brom bu yüzden testis geçiyorm artık
T*şşak
taciz olayları aşırı yaygın bu yüzden kime güveneceğimizi şaşırdık
Tamam kimseye güvenme arkadaş dahi olma
Gören sancak erkeklerin hepsi tacizci mk
Tamam sapık vs çok da her erkek öyle değil bacım benim arkadaşım var kızlardan soğudu mesela sırf böyle acayip acayip hallere girdiğiniz için.
öyle garip davranmak tabii yanlış önce anlamak lazım yanlışını görmediğimiz sürece bir şey yapmamız tuhaf kaçar
Bende onu diyorum tuhafsınız
Adam gibi yaklaşana bile aynı muamele
Akrep burcu musun
Nerden bildin?
Abazan değilim ki..
Sevmek sevilmek istiyom vallahaa
Dur bur şey daha söyleyeyim tutacak mı ismin A harfi ile mi başlıyor
Hayır?
Akrep burcu olduğumu nerden bildin ama
Tahmin ettim öyle bir hava sezdim
Gizliden çıkar mısın belki tanıyorumdur seni
Nickimi söyle bari madem tanıyon 😂
Çıktım
Tanıdım 😂
Ama dediğin kişi değilim 🙃
Sen kimsin ben tanımadım 😂
Tanımassınnnn 😋
Beni tanıyorsan bende seni tanıyorumdur mantiken
Cıkssss 🙃
Tanıyor sanarsın tam anlamıyla kimse tanımıyor beni 🤐
Ya kimsin uyuyamam bak 😂
Ahhaha kudur söylemicem
Uyuma 😂
😢
Nerden instagram mi :D kac kıza yazıyorsun ?
Kanka fark etmiyor ki
En İyi Görüş