Türkiye'de tüm hayallerinizi gerçekleştirebileceğinize inanıyor musunuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yeni nesillere tüm hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir Türkiye bırakmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.”
— Pusholder (@pusholder) November 28, 2022
Türkiye'de hayallerini gerçekleştirsen bile iyi bir hayatı olduğunu savunamaz kimse.
Her ne kadar zengin olursan ol iyi bir hayat standartında olmayacaksın çünkü çevrendeki insanlar, hizmet yerleri ve hizmetleri zengin olmayacak. Kendin ve çevren ne kadar geniş, zengin görüşlü, geri kafalı olmayan kişiler olsa bile toplum ve yönetim böyle olmayacak. Baskı, fakirlik, her açıdan gerilik, 0 fikir özgürlüğü ve hoşgörü... Kısacası Türkiye'de hayallerini gerçekleştirsen bile kötü bir hayatın vardır, düşün.
Ne yazık ki hayaller dahi imkanlarla sınırlı. İnsan Türkiyede de Somalide de hayallerini gerçekleştirebilir. Ama Türkiye'de yaşayan biriyle Somali'de yaşayan birinin veya İngiltere'de yaşayan birinin hayalleri bir değildir.
Bana gelince; adam kayırma, rüşvet, yolsuzluk gibi artık standart hale gelmiş ilişkileri yaşamadan Türkiye'de hayallerimi gerçekleştireceğime inanmıyorum. Bunları da yapmayacağıma göre tek hayalimiz bu tip pisliklere bulaşmadan temiz bir hayat sürmek olarak kalıyor.
Ben birçok hayalimi gerçekleştirdim birkaç ufak tefek şeyler kaldı Allah kısmet ederse zamanla onlar da olur öyle uçuk kaçık veya saçma sapan günü Bildik Hayallerim yok ya da zevkime dönük hayallerim var Benimkiler daha çok idealize edilmiş şeylerdir şu ana kadar olmasını istediğin birçok şey oldu Çok şükür birçok şeye Allah'ın izniyle ulaştım bundan sonra da olabileceğini inancım tam
Görüş
26Görüş
Gerceklestirmek isetdiginiz hayallariniz ne? Üretmek, calismak, yaratmak, ülkeye faydali olmakmi, yoksa nasil kolay yollardan calismadan üretmeden zahmetsiz ev araba servet sahbi olma hayallerimi?
Türkiye'nin en büyük sorunu emekle degil, emeksiz kolay para kazanma hayalleri olanlar.
Almanlarin is calisma üretme yaratma hayalleri ile bizim ki ayni degil, onun icinde Türkiye hep avrupanin gerisinde..
Bir tane hayalim var, onu gerçekleştirmek içinde birkaç yıla ihtiyacım var. O zamana kadar ülke düzelir de hayalimi gerçekleştirebilirim belki diye, evet biraz umudum var hâlâ.
Bana aniden istiklalin ortasında ya da meydanda havaya uçup parçalara ayrılmama garantim veriliyorsa benim kendime inancım var bir şeyleri yapacağım Allahın izniyle.
Hükümet aynen bu cevabı veriyor
20 senede partilileri ve yandaşları dışında kimse hayallerine ulaşamadı hatta hayalleri hayal oldu insanların.
doğduğumdan beri Tayyip var *mk
Türkiyede değilim ama insanların ülkelerinden ayrılmak zorunda kalmaları hep acı veriyor bana.
Ülke, sadece iyi hırsız ve sahtekarlara gelecek vaadeder. Namuslu sıradan insanlar, sıfırdan başlayıp, hayallerini gerçekleştiremez
Gerçekleştirmek değilde başlangıç için adım atacağıma inanmıyorum
Tabii ki de inanmıyordum o yüzden şu anda olduğum yerdeyim
Her hayalimi gerçekleştirdim bir kaç tane kaldı yolda onlarda. evet ekonomik olarak kötüyüz ama inanın beyin çok önemli bi faktör beyninizi gerçekten dile isteye kullanırsanız her şeyi elde edebilirsiniz
Hayır her şeyi elde edemezsin.
Sağlık hariç her şeyi elde ettim
kendi hayal ve algı dünyanda
Umut fakirin ekmeği anladık da, umut karnımızı doyurmuyor ama.
Gerçekleştirmek değilde başlangıç için adım atacağıma inanıyorum
Bu saatten sonra ne inanç kaldı nede hayal kaldı..
inancım yok ama hala devletçi politikalarda ısrar edildiği müddetçe kapitalizim uygulandığında her şey yoluna girecektir
Böyle bi ekonomik krizde kesinlikle hayal bile kurmakta tereddüt ediyoruz Bülent ecevit döneminde görmüştük %400 zamları bide şimdi
hayallerim bu ülkeyle sınırlı olduğu için evet
En basit şeyleri yapamıyoruzki
Ben ğlkmei seviyorum ya başka biyerde yaşayamam
Ne hayali Allah askina
yok mu ekonomist açıklasın
En İyi Görüş