Kuzenlerim sürekli elbiselerimi eleştiriyor? Güzel giyinmediğimi söyleyip duruyorlar bıktım?

Ya şaka gibi az önce halamla telefonda konusuyodu ailem ve halam kuzenlerimin yani halamin kizlarinin elbiselerime guzel olmadigini söyledi. Yani surekli elbiselerimi elestiriyolar dugunlerde ve bundan biktim. Hatta erkek kuzenlerimin kulaklarina fidildadiklarini duyuyorum hep ama ne konustugunu bilmiyorum. Gercekten ne istyorlar benden?

Elestirdikleri elbisem bu kirmizi olan. Simdide baska bir dugun var buda yesil olani aldim bunuda elestiricrkler. Yani hevesle aldim ama giymesem mi? Şu an olmuyan ozguvenimide daha cok kirdilar. Moralim bozuldu. Yani acik giymiyorum diye surekli böyle yapmalari moralimi bozuyor artik sanki kendileri cok guzel giyniyor yeter ya

Kuzenlerim sürekli elbiselerimi eleştiriyor? Güzel giyinmediğimi söyleyip duruyorlar bıktım?
Güncellemeler
+1 yıl
Agliyorum suanda gercekten millet begenmiyo diye ben neden tarzimi drgistirmeliyim