Gaziantep'te raporlu akıl hastası bir anne, 5 yaşındaki çocuğun aç bırakıp işkence yapmış. Vücudu kendi kendini yemeye başlayan çocuğun durumu ağırmış.
Allah cezasını versin o annenin. Bu çocuğun hali öyle birkaç günlük açlık falan değil, bir deri bir kemik kalmış kim bilir ne zamandır böyle bakımsız bırakılıyor. Çocuk bu hale gelene kadar nerdeydi baba, akrabalar, komşular? Kadın raporlu akıl hastasıymış zaten kimse de çocuğu kontrol etmemiş mi, anane babaanne hiç bakmamış mı ne durumdalar diye akıl alır gibi değil
Bir insan kendi doğurdu diye bu vahşeti yapamaz. Bu kaçıncı annesi tarafından işkenceye uğrayan yavru? Kaç tanesi ceza aldı? Bu çocuk ömrü boyunca bu travmayı nasıl atlatacak?
Tüm annelere melek yakıştırması yapanların artık her kadının anne olamayacağının farkına varıp anneliğin bebeği sadece 9 ay taşımasından ibaret olmadığını anlaması gerekiyor.
Bu çocukların takibi yapılmıyor mu aile hekimliği neden var çocuk gelişimi aşı için arayan ebeler nerede bu çocukların üzerinde hepsinin hakkı var yazıklar olsun
Zorunlu tutulmalı. bazıları aile olmayı hak etmiyor. insan bile olamıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
herşeye yasa çıkaran devlet böyle işlere hiç karışmıyo bak nasıl bir iş yapılırken araba sürerken ehliyet gibi belge gibi kanunlar varken her önüne gelende çocuk yapmasın mesela şöyle yasa olsun alkol bağımlısı kumar bağımlısı insanlar evlenemesin şiddete meyilli insanlar evlenemesin ve ebeveyn kartı olsun ebeveyn olmak isteyen kişi hem sınava hemde psikolojik testlerden geçsin sonra olan böyle masum çocuklara oluyor yazık günah devlet istese böyle şeyler yapamaz mı yapar ama gündemi saçma sapan şeyler o ona bunu demiş bu buna bunu demiş tarzı siyasi şeyler
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim annem de böyleydi. Beni aç bırakırdı. Sonra da derdi ki yemiyor diye. Döverdi falan. O yüzden kadınlara karşı hep soğuktum. İçip sızıp uyurdu. Psikolojik şiddet yapardı hep.
evlenmeden, oy kullanmadan, kanunlar ve kurallardan yararlanırken, ülkeyi ilgilendiren konularda kararlar alırken vs çoğaltabiliriz çooook şey için önceden IQ, akıl sağlığı raporu falan alınmalı