Ehliyet alınırken psiko teknik oluyorsa evlenirken de olmalı.

Sözün bittiği yer...

😔😔😔😔😔😔
DUYARSIZ KALMA...

Ehliyet alınırken psiko teknik oluyorsa evlenirken de olmalı.

Sözün bittiği yer...

😔😔😔😔😔😔
DUYARSIZ KALMA...
Psikolojik test de isterseniz psikolojik test yaptırmasanızda insanlar ne kadar yıl geçse dahi karşı tarafı tanıyamıyor. Öyle şeyler var ki bu yaşamda sevgili olun veya eşiniz olsun kaç yıl geçse dahi bunu tanıyamamışım diyebiliyorsunuz ne acı değil mi? Öncelikle yapılması gereken şey her şeyden öte aile içi eğitim daha sonra okullarda öğretmenlerin vereceği eğitimler. Daha sonra da çevresine kattığı arkadaşlar ve gelişecek olan düşünce ve fikir dünyası.
Aile ve çevre önemli olan. Ağaç yaşken eğilir.
Psikolojik test ile geçemese tanıdık doktor bulup bir şekilde geçer. Hadi hiçbir türlü geçemedi diyelim sadece dini nikâh ile de evlenir.
Hadi bunları geçtim. Sevgili olup da cinayete kurban giden de var.
Bence yasalar caydırıcı değil.
Ölüm tehdidi edeni, yaralayanı tutuklamayıp salarsalar bu kişi hiç yasayı takmadan cinayetini işler.
Yasalar adam akıllı işlemesi lazım.
Psikojik test ile olacak iş değil.
Evet yasalarda öncelikli adam akıllı olması lazım.
Sözün bittiği yerdeyiz.. Artık yeter gerçekten kadın cinayeti çocuk istismarı her gün farklı bir olay.. Can güvenliğimiz yok artık.. Kimseye güvenmek istemiyoruz.. Güvenemiyoruz bize zarar verir mi acaba diye düşünüyoruz.. Test yapılmalı evet ama bunu yaptırmayan bir dünya insan olur.. Yıl olmuş bilmem kaç hala dini nikahla evlenen gençlerimiz var..
Önüne geçilecek cezalar yok.
Kesinlikle caydırıcı cezalar gelmeli idam gibi..
@cem__can_ haddinizi bilim ve genelleme yapmayın.. Tanımadığınız insanlar hakkında hiç yorum yapmayın..
İnsanlar bir terapiden geçmeli kesinlikle evlenmeden önce hatta çocuk yapmadan önce de insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Yaptirimlar da caydırıcı değil elestirilecek çok konu var da 😔
Yaptırım yok zaten. Bundan cesaret ile yapıyorlar ne yapıyorlarsa.
Cevap
16Cevap
Evet yapılmalı mutlaka.. bu tür kişilerin yaşamaya hakkı yok katillerin
Kesinlikle. Katiller cezasını çekip tekrar aramızda olacak.
Maalesef gün geçmiyorki kadın cinayetleri biri bitiyor diğeri başlıyor. En çok maalesef boşanmalar ve ayrılıklarda bunlar meydana geliyor. Ayrılmanın kibarcasını beceremiyor toplum.
Cehalet diyeceğim ama öldüren profesör bile var.
Evet o kadar çokki.
Mesele tamamen ôfke kontrol seviyesi
Kesinlikle ✌️👏
yapılmalı. aslında teste bile gerek yok. kişi kendi davranislarini ilişkilerde belli ediyor. buna göre hareket edilirse cinayet gibi olaylarda olmaz. kim neden ölmüş ben olayı bilmiyorm
Neden ölmüş önemli değil öldürülmüş bu önemli. 8 aylık eşini de öldüren var kız arkadaşını öldüren de.
Sebebi olmamalı öldürmek için.
İyice karıştı 🤣
Kesinlikle psikolojik test şart kendini normal gösterip evlendikten sonra içinden canavar çıkan sayısızca kendini erkek sanan tipler var. Her türlü şiddete "HAYIR" diyorum.
Bende hayır diyorum. Kesinlikle haklısın.
Aha geldi dhfgf teste tabiii olan karşı cins
Vallahi o psikolojik test en az kaç tane insana gerekiyor maalesef ortalık psikopat kaynıyor.
Evet bu aralar acayip çoğaldı.
Yapılmalı, hatta ebeveyn olmaya hazır olup okunmadığınında testi yapılmalı. Bir evcil hayvan alacaksa onun içinde yeterlilik testi yapılmalı.
Bu gidişle her adım için yapılmalı.
Evet bence de
Bazı insanlar cidden evliliğe karşı elverişlimi incelenmeli gerekirse psikolojik tanı konmalı evlenemez diye !!!
Kesinlikle ✌️👏
Evet olmalı bence de çünkü cezalar caydırıcı değil iş çığrından çıktı. En temizi 2-3 tanesini canlı yayın şehrin ortasında sallandırmak
Yine caydırmaz. Bu sefer daha artar. Zaten ben ölmüşüm o da ölsün diyerek hareket eder.
O zaman Hakkari'ye Şırnak'a bordo bereli abilerimize danışırız. Mükemmel işkence yöntemleri var. Acı çektir ama öldürme. Önce bütün kemiklerini kırıp ağrılı sızılı uzun bi iyileşme işkencesi, sonra bi uzuv amputasyon yapılabilir, tek kulak sağır ya da tek gözü yok etmek de olabilir. 2008/4 Gabar Kartalı'ndan sevgiler (Ben)
Benimde düşüncem bu yönde. Zaten kimseye faydası yok bari yem olarak kullanılır.
Evet böyle eminim suçlar çok azalır
Bu devirde kesinlikle yapılmalı evlenmeden önce çiftlerin mental olarak testten geçirilmeli evliligin sorumluğunı bilmeyen evlenmesin abi net
Sorumluluk bilincinde olmalı aynen.
Evet bro
Aa dün bende kardeşim Türk haberlerini koymuş orada da cinayet vardı ayyy çok kötüydü yaaa 😢🥺🥺
Evet gerçekten çok kötü.
Kendini bunda da iyi bir şekilde gizleyecek çok psikopat vardır. Allah cehennemde ateşini bol eylesin.
Uzman kişilerin elinden kurtulamazlar zannetmiyorum. Ama işini hakkıyla yapanlar olacak.
Gerçekten sınavdan geçmeleri gerekiyor evlenecek kişileri.
Kesinlikle ✌️👏
Abicim boş yorum yapan insanları al şurdan cidden yani ben şurda iki tarafta sınavdan geçsin diyorum gelmiş ne yorum yapıyor😂
Yapılmalı. Evlilik için de çocuk için de onay gerekmeli
Kesinlikle ✌️👏
Cinayet, 40 yıldan başlasa ve af hiç bir şekilde olmasa bu durumlar görülmez zaten.
Yaptırımlar ağır değil.
Hiçbir kadına kıyamam ama kesin bu testten de kalırım ben. Yapılsın.
Yok canım neden kalasın ki. Belli aşamalar olmalı.
Zarar vermedikten sonra istediğin kadar sev.
Kesinlikle yapılmalı. Öfke kontrol testi filan da olmalı, geçemeyen evlenmemeli.
Kesinlikle. Bilinçli olunmalı.
Sosyal medya kullanmak için ehliyet
Evlenmek için ehliyet
Çocuk yapmak için ehliyet lazim
Bu gidişle her şey için bilinçlendirme şart.
Bunun sosyolojik ve psikolojik sebepleri araştırılmalı derin bir konu bence bir çok sebebi var özellikle geri kalmış toplumlarda şiddet eğilimi çok yüksek.
Bizim başımıza geldi görümcemi öldürdüler Adam yattı çıktı iyi hali falan yani şu an dışarıda 10 yıl falan yattı herhalde İki tane de kız çocuğu vardı
Maalesef normalleşti! Şiddet gören kadınları sığınma evlerine kapatmak yerine, şiddet uygulayan sığırları hayvan barınaklarına kapatın!". Kelimelerin tükendiği yer ne diyeceğimi bilemiyorum...
Hiç bir kadın ölmeyi hak etmiyor, ama bazen erkekleri öyle bir reddeye getiriyorlar ki olan oluyor, rahat durmuyorlar.
Kesinlikle ✌️👏
Neden kadın cinayeto diye belirtmek gerekiyor kadınların 8 katı erkek öldürülüyor her yıl. insan insandır cinayetin kadını erkeği olmax
Ama öldüren kadınlar değil. Su testisi su yolunda kırılırmış. O ölümler ayrı.
Testler yapılmalı. Yaptırımı olmalı en ufak şiddetin. Hiç kimse "aile içinde olur böyle şeyler" diyememeli..
Katılıyorum, evlenecek çiftlere psikolojik test yapılmalı. Kan uyuşmazlığı testi var kansız insan testi yok..
Bence yapılmalı yoksa bütün kadınlar öldürülebilir..
Abi TC kadınlarının hastalıklı erkek zevki nedeniyle oluyor artık üzülmüyorum
Kimin ne olacağını bilmiyorsun. Kavun değil ki koklayıp öğrenesin.
Yapılsın, yapılmalı.
Kesinlikle ✌️👏
Yapılmalı tabi ortalık bozuk
Aynen öyle şu anda da gençler başladı birilerini bıçaklamaya. Rastgele adam ölüyor.
Evlenirken çocuk sahibi olurken cidden derin bi psikolojik test yaptırılmalı.. bu yasal ve zorunlu hale gelsin ya
Korkuyorum yaaa evlenmek istemiyorum
Dikkatli olmak lazım 😊
bence yapılmalı
Kesinlikle. Gelecek için şart.
Neredeyse herkes istiyor zaten yapılmasını
Yapılmalı şart olmalı.
Benimde psikolojim bozuk amabeyfendinin tekiyim
Uzman değilim bu konuda.
Erkekler toplanıp kaynar kazana atılsın
Kadınlar da bu testte olacak.
Güldürme beni 😂
İstersen eve git 🤣
Çayı kendin yaparsın 😂
Bu devirde gayet tabi ki yapılmalıdır.
Aynen kimin ne olduğu belli değil. Bakıyorsun normal insan evlenince canavar oluyor.
Test değil eğitim önemli
Evet erkklere yaptırılmalı
Yapılmalı
Kesinlikle şart koşulmalı.
Yapilmali
Evet bence de. Herkese.
Yapılmalı kesinlikle
Kesinlikle ✌️👏
Kesinlikle yapılmalı
Mecburi olmalı.
Kesinlikle yapılmalı
Bence de kadın erkek yapılmalı.
yapilmali
Yapılmalı kesinlikle
Kesinlikle ✌️👏
Kesinlikle yapılmalı
Evet yapılmalı. Önceden kimin ne olduğunu bilmek lazım.
Evet, herkes için daha iyi olur
Yapılmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?