Ben asla etmem anne bir başkadır
2 ay
Sevgiliniz için annenizi terk eder misiniz?

Ben asla etmem anne bir başkadır
Dünyada anne sadece 1 tanedir. Ne değiştirilir nede birdaha ele geçer. İlktir ve sondur. Sevgili de neymiş dünyanın tüm nimetlerini verseler bir anne etmez
🙏😇
Anlamadığım bir şey var.. ?
Neden Annesınımtetk etsin?
Anne bu ya? Anne başka eş başka!!
Artık şunu bir anlayın! Saçma kıskançlıklara gerek yokkı Ben erkek olsam Annenden vazgeç diyen bir kadını hayatımda ıstemem! Bu nasıl özgüven?
Aksıne bir bak Annesıne nasıl davranıyor Hoş saygılı ve nazikse.. sanada öyle davranacak!
Annesıde olgundur sorun yalamazsın.
Ama Annesine kaba.. ya da bagımlılık dereçesınde anormal bir durum varsa aen ondan vazgeç!
Ana gibi yar olmaz bağdat gibi de diyar el oğlu yokken hep annemiz vardı Allah onları başımızdan eksik etmesin zaten bir insan seni annenden dolayı istemiyorsa o kişi doğru kişi değildir tabiki de annemi kimseye büyük konuşmayayım değişmem
İyi sevdim seni
EyvAllah
Cansın
💖
Cigersin
Görüş
32Görüş
Bunu yapan karaktersizler var mı acaba Evet çok güzel bir soru sordun sadece yorumları okumak istiyorum
Anne candır, gerisi patlıcandır. Ne demişler önce can 🥰
Bu gün annesini terkeden yarın zaten senide terkeder
Yok annem dışında hiçbir kadın değerli değiş benim için
Hayır... Keşke hayatta olsaydı kimsem olmasaysı diyorum
Sevgili değersiz Bir şey zaten kiralık evde oturmaktan ne farkı var
her ikisi mukayese edilemeyecek konumda. mukayese etmek hatadır. akıllı çözümler uygulanmalıdır.
Sevgilisi için anasını silen başkası içinde seni siler
Bunu yapan süzme canım anayı üzen cennet yüzü göremez
Aile mi sevgili mi sorunsalı ciddi problemdir. Ama aslolan ailedir sana kalan günün sonunda
Bin kadın bulurum bir tane anne bulamam kimse kusura bakmasın ana gibi yar olmaz.
Etmem ama annemle sevgilim tartışsalar bu demek değildir ki illa annem haklı olacak.
Bu soru çok saçma.
İkisinide terk etmeye gerek yok
Atasını terkeden kendini terkeder
Kesinlikle edilmez
Anneden anneye değişir
Öyle bir durum yaşayacağımı sanmıyorum
Büyük konuşmak istemiyorum ama hayır ya.
Bunu yapan var mı cidden?
eski sevgilim demek istedin herhalde
En İyi Görüş