- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen karışmazdım kim ne yapıyorsa kendi bileceği iş. Araya girersem arada gümbürtüye giden ben olurum hiç gerek yok. Eğer arkadaşım erkek ise eşi ondan sonra bana yürüdü ben yüz vermedim ondan böyle yapıyor diye bir iftira atsa bu sefer adam ona da inanabilir. Kötü ben olurum bu sefer. Kendi gözüyle görsün, kendi çözsün.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDurumu ilk önce eşiyle konuşup yaptığının ne kadar yanlış olduğunu doğru düzgün bir şekilde izah ederim bir sorun varsa aranızda çözün böyle bir hareket çok yanlış falan derim baktım düzelmiyor gidip kocasına söylerim arkadaşım sonuçta bilmesi gerek
03 Yorumla- +1 yıl
Sana ne demezler mi adama
- +1 yıl
@Kaptan0007 diyenin ya
- +1 yıl
Yanii kocam o benim döverde severde olur sonra
+1 yılEkran kaydını arkadaşıma atarım
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBir şey yapmazdım.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şey yapmam bana ne der geçerim. Sonra adam yalanlar eder, karının da işine gelmez boşanmak falan yokmuş gibi devam eder ya da affeder falan ben kötü olurum. Sonra benim adım yuva yıkmaya kalkan ya da eşlerin arasını bozmaya kalkan kadın olur. Hiç ilgilenmem. Kadınlar biraz geri----zekalıdır o konularda.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşına söylemeyeceğimi söyler ss alır geçerim sonra arkadaşıma atarım artık kim kimi yiyor umrumda olmaz, adam hala haklı çıkmaya çalışıyorsa bu sefer araya girerim.
50 Yorumla
+1 yılOnu tinderda görebildiğime göre bende aynı haltı yiyorum demektir. Sessizliğimi korurum
915 Yorumla- +1 yıl
Hele şükür aklı başında gerçekçi bir yorum 👏👏👏
- +1 yıl
@master81 bekar olsam gidip arkadaşıma söylemek yerine önce kendisiyle konuşup göz dağı verirdim. Sonra, son çare arkadaşıma çıtlatırdım
- +1 yıl
O zaman en güzeli görmezden gelmek. Çünkü aile yapısı, evlilik olayları çok değişti bulaşmak istemeyebilirim. Her an kadın bana aaa haberim var beraber takılıyoruz falan diyebilir. Neyse…
- +1 yıl
Ahhaha
Evet çok sık rastlanan bir durum olmasa da bu ihtimalde mevcut fakat bundan daha sıkıntılısı bu olayı bildiren sen olduğun zaman, kadın kocasıyla bu durumu aştığında sana karşı mahçup olacak ve seninle yüz yüze geldiğinde sürekli bu olayı hatırlayacak.
Sıkıntılı durum. En iyisi hiç müdahil olmamak bence de - +1 yıl
Ha bi de şu var. Benim kocamın takılmasını istemediğim yerde sen neden takılıyorsun deyip arkadaşlığını da bitirebilir
- +1 yıl
Puauauwhuw bu çok iyiydi bayıldım şeu düşün ama bazen kullanmadın uygulamaları indirip acaba orada hesabı var mı diye stalklayıp sonra silmezmisin eğer seneryoya bu açıdan bakarsak masumsundur :3
- +1 yıl
Master81) oda yardımdan anlamıosa napim yalanların içinde yaşasın ben her şarlarda bilmek isterim benimde bi takım öğrendim şeyler oldu çok üzülmüştüm ama geçiyo huzurluyum (sevgili olarak)
- +1 yıl
Eferim
- +1 yıl
Zekice bi hareket 😅
+1 yılArkadaşım değil samimi olduğum biri de değil. Görmüştüm hiçbir şey demedim. Görmedim duymadım bilmiyorum modundaydım. Bi duydum ki boşanmışlar. 😂
51 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıp dmsnshsg
+1 yılYani açıkçası ben böyle şeyleri karışmayı doğru bulmuyorum zira öyle bir durum varsa bile görmezden gelirim ikisine de hiçbir şey belli etmem kendi evlilikleri kendilerini ilgilendirir.
20 Yorumla
+1 yılKimsenin ilişkisine karışmam.
Gördüğümüz burası.
Görmediğimiz kim bilir neleri var derim. Aldatmak isteyene her yer müsait.
Eş seçerken dikkatli olmak lazım en başta.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılSS'ini ve linkini onunla paylaşırım tabiiki başka ne yapacağım.
Sırf böyle aptal saptal şeylerle uğraşmamak için KS dışında sosyal medya kullanmıyorum. Deneyimlemeden ders alabilmek için de Maury Show izliyorum.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılŞu önce karısı ile konuşurum diyenler nasıl bir andvalsa artık 😂 eğer biri benim arkdaşımsa söylerim arkdaşlık böyle birşeydir. Yok söylemezdim kabak benim başıma patlardı diyenlerde var zaten o tarz biri arkdaşım olamaz.
00 Yorumla
+1 yılYorumları okumda millet ne meraklı birinin açığını yetiştirmeye sizene arkadaş herkes kendi hayatına bakması lazım kendi yaptığınız birşeyi başkasında görünce niye dillendirir atınız bence çocuguda varsa susmayı tercih ederim
00 YorumlaBu beni ilgilendiren bir durum değil ben karışmam fakat arkadaşımın eşinin bana yanlışı olmuşsa bende ekran görüntüsüyle beraber arkadaşıma atarak içimin yağlarını eritmiş olurum
10 Yorumlaüzerime vazife değil. belki öyle bir ilişkileri vardır? zaten tinderda yakalanmama ihtimali yok gibi bir şey bence. kimse gizli saklı bir işi tinder'dan yapmaz herhalde.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşının eşini boşverde resimdeki adamın tinderda sana yazdığını görürsen arkana bakmadan hesabını sil 🤣
10 Yorumlahiçbişii.. karışmamak lazım böyle şeylere.. gidip söyleyenin kim olduğu ortaya çıktığında, ispiyoncunun vay haline.. herkes kendi hayayın baksın bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGider güzelce eşine gösteririm tabii ki daha sonra da nasıl bir sitede gördüğüme anlatırım oda azıcık aklı varsa ayrılır zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrar denk getirmeye çalışırım. Arkadaşımın yanında şaşırır gibi yapıp görmesini sağlarım. Kesinlikle bilmesi gerekiyor. Kendini onun yerine koy. Bunu bilsede değişen bir şey olmayacağını düşünüyorsan söyleme. Ama ben olsam söylenmesini isterdim
10 Yorumlaİki kişinin arasına girmemek lazım.
Belki arkadaşımın da haberi var, belki açık ilişki...
Yani banane derim...20 Yorumla
+1 yılAnında ekran görüntüsünü alır, arkadaşıma gönderirdim. Böyle şeyleri saklamak istemem..
20 Yorumla
+1 yılOnu tinder da gördüysem bende kullanıyorum demektir , o yüzden bunu söylersem kendimi de söylemiş olurum hsjdjjsdj
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum, durumu anlatsan bir dert anlatmasan başka dert.. yazı tura atıp çıkan sonuca göre hareket ederdim.. şansa artık... 🍀🍀
00 Yorumla
+1 yılAz önce Müge anlıdaki deryanın ifşasını izledikten sonra hiçbirşeye şaşırmam :)) tinder'a hiç şaşırmam
00 Yorumla
+1 yılNapıyorsun sen! diye bir bağırırım bi de ayıplarım ruhu dünyaya geri gelsin. Çok pis bir şey bu. Eğer mutlu değilse ayrılsın.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşıma hemen söylerim bir kız hesabı oluşturup olta atarız ne niyetle kullanıyo diye sonra arkadaşım azına tükürür ahaha
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ne var bun da sıkılmış motonlaşmıştır ilişkisi belliki ateşlenmek istiyor fazlada şeyyapmayın salın birazcıkk
00 YorumlaUyarırım. Hatta uyardım. Sonra arkadaşımın karısı ile konuştum. Buluştum. Arabama bindi. Dedim ki yaptığın ayıp değil mi?
010 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey mi? Kadının o uygulamayı niye ve nasıl kullandığını bilmiyordun. Ama sen itlik yapmışsın.
- +1 yıl
@ReyPalpatine güzel bakı
- +1 yıl
Nasıl bilmiyordum? Meeting programı idi. Zaten direk kendisi bana yürüdü. Daha doğrusu o beni buldu. Tamam çapkınız eyvallah ama o çocuğa o yapılmamalı idi. Kız bizzat vurdurmak için arıyordu. Kız Ukraynali o zamanlar odessa da yaşıyordum. Kız arabama bindi gecenin vakti. Dedi bana sür avangarda. Yani odessa da issiz bir orman. Aldatılan Türk ve arkadaşım. Kız düşündü bu Türk düşkün olur. Türk olmak demek gurbette arkadaşının karısına yaslamak değil. Ben olmasam başkası olacaktı ya da olmuş. Boşuna savunmayin
+1 yılEğer o arkadaş bu arkadaşsa tam dolandırıcı.. fotograf photoshoplu bu dolandırıcılık, karısını aldatıyor buda öyle.. bunlar bizi ağır severler. 😏
00 Yorumla
+1 yılyakın arkadaşımsa söylerim. kanıt da var elimde ne de olsa :D
12 Yorumla- +1 yıl
Senin ne işin var orada 😂😂
- +1 yıl
Bak işte her kadın bir değil biz manyağız sırf acaba orada hesap açmışmıdır diye indirip bakar sileriz yani
- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğrafını çalmışlar diye uyarırım kızcağızı. Sosyal medyasına dikkat etsin yazıktır.
10 Yorumla Anında yetistiririm hatta ekran görüntüsü alırım kimse kimseyi aldatamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Senin ne işin var orada demez mi 😂😂
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Beni ilgilendirmez, bir ekran fotosu alır, ama arkadaşıma söylemem.
13 Yorumla- +1 yıl
Ekran fotosu ne için
- +1 yıl
Anladım
Hayatta işim olmaz. Söylemem de. Görmezden gelirim. Sonunda kötü ben olurum. Yaşandı.
10 Yorumla
+1 yılBenim başıma geld bu olay ben arkadaşıma söyledim sonra onlar barışınca ben kötü oldum
13 YorumlaArkadaşımın bunu görmesini saglarim kendim söylemem
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir soru. Arkadaşımın kişiliğine göre söyleyip söylemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanane ya der geçerim.
Onlar iyi olur, arayı bozan ben olurum. Biraz uyanık olsun açsın gözünü baksin20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef KS de gördüm komşunun eşini gördüm kadin 40 yasinda burada 25 yasinda bekarim diyor vede cok ünlü çokta takipçisi var
02 Yorumla
Soran+1 yılBenziyor olmasın? Benide bi manyak birine benzetip benzer mesajlar atmıştı
Cevap sahibi+1 yılKonuştum ve hatta telde konustum
- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle böyle uygulama bir hesap var bir kontrol et istersen
Hesap ona aitse boşan derdim00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle bişey geldi başıma eş değil de sevgilim yapmıştı tinder de değildi c2 uygulamasıydı orada yakalamıştım onu ve başka biriymişim gibi konuşmuştum onunla sonra söyleyince bana ben değilim işte askerimdi giren eden diyince inanmadım tabi herşeyini doğru söylemişti kavga etmiştik sonra ayrılmıştım ondan ama ne yaptı etti tekrar barıştık eskisinden daha çok güven verdi bidaha da ne orada nede ona benzer hiçbir yerde yakalamadım onu
00 YorumlaTinderı geçtim (nasıl bir uygulama bilmiyorum bile) reelde de görsem beni ilgilendirmez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Bende kullanmıyorum ama eğer görseydim ekran kaydı alıp derdim - Aaa bu senin eşin değil mi? Diye.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. gidip ispiyonlamam. vay be derim seni gidi seni. safmış derim kendi fotosunu kullanmış.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşimın agzini yoklayıp duygu durumuma göre anlayıp.. uygulamayı gösterırdım..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılOnun adına üzülürdüm hoş görmem mümkün değil saçma canım uygulamalar bende olmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoklukta derim güler geçerim ama o da beni görecek sonuçta
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey olduğu gibi devam ederm hayat akışına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski eşimi gördüm arkadaşımın eşini de gördüm, arkadaşımı da gördüm. Hiç birine ve başkalarına söylemedim. Gerek yok bence. Ben de sildim uygulamayı zaten
00 Yorumla
+1 yılBanane der görmezden gelirim boşanmalarına sebep olmam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılUyarırdım yakıştıramıyorum evli barklı insanlara bu işleri
00 Yorumla
+1 yılbi ben giremedim oraya be belki hayırlı bir arkadaş bulurum
00 YorumlaBen çok yakın arkadaşımın karıyla sanal okeyde denk gelmiştim.
00 YorumlaBen olsam söylerdim. Arkadaşımla samimiyetime göre de değişir
00 Yorumla
+1 yılGördün ki soruyorsun söylemem sebep olmak istemem. Her insan boşluğa düşebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocasına söylemek ile tehdit ederim ilk önce. Istedigimi her türlü alirim o benim içim artık bir av bir dosttur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkran fotoğrafı alıp ya direkt atarım ya da fake den bir dost diye atarım 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşıma eşinin ikizi daha evlenemedi galiba tinderda falan dolaşıyor derdim.
10 YorumlaÖncelikle gerçeğini sorgularım gerçek ise o zaman hesap vermesini sağlarım
#Hükümdar00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olabilir monotonluktan iyidir konuşabilir eşim sevgilim heyecan verici
00 Yorumla
+1 yıl“Hayırdır aslanım?” der yanağından makas aldıktan sonra “o uygulamayı siliyosun bi daha görmeyeyim bak.” Diye keserdim raconu 😡
21 Yorumla- +1 yıl
Racon kız xköxmzbzh yapmazsa peki
+1 yılowww rahat durmak yok hemen yetiştirirdim kendi başıma gelmesini istemezdim çünkü söylerdim ona hemen hiç hoş değil kendi hoşuma gitmeyeni başkasınada yaptırmam
01 Yorumla- +1 yıl
Helal kız sana adamsın skskks
Direkt SS alıp atıyorum bu nasıl bir soru. Herkes böyle yapıyordur insallah
31 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem