İnternet & Teknoloji Eşinizin telefonunda Tinder uygulaması bulsanız tepkiniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor . Güncellemeler+1 yıl 7 aylık hamileyim cinsel sorun yok aramızda bu uygulamanın amacı ne onu da bilmiyorum tanışma mı biriyle mesajlaşmış sadece cinsellik içermiyor selam vs nerde yasiyorsun Eşinizin telefonunda Tinder uygulaması bulsanız tepkiniz ne olurdu? Cevapla Telefon Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben ayrılırdım tabi ki de 0 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dikkatimi çeken kişinin bu uygulamalarla işi olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önce telefony sonra s*kini kırardm , bakalım kaldırabilcekmi bir daha karılara 2 3 Yorumla uykusugelenbalık +1 yıl Çok sert ama yarıldım hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @uykusugelenbalık hiddetlendim bir an düşününce xslxlxk Yorumla uykusugelenbalık +1 yıl s*kini kırardm , hahaha ben bunu kullanırım Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 803 cevap paylaştı. Bende açar eşleşmeye çalışırım 0 0 Yorumla
showingnoemotion Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl ben de indirirdim 2 3 Yorumla ironiq +1 yıl var mı bari birileri Yorumla showingnoemotion +1 yıl tinder kullanmıyorum soruyu cevapladım, teşekkürler Yorumla ironiq +1 yıl Yanlış okudum pardon Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Ayrılık! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben ayrılırdım tabi ki de
Dikkatimi çeken kişinin bu uygulamalarla işi olmaz
Önce telefony sonra s*kini kırardm , bakalım kaldırabilcekmi bir daha karılara
Çok sert ama yarıldım hahah
@uykusugelenbalık hiddetlendim bir an düşününce xslxlxk
s*kini kırardm , hahaha ben bunu kullanırım
Bende açar eşleşmeye çalışırım
ben de indirirdim
var mı bari birileri