AÖL okuyorum, babam yok , annem ve abilerimle yaşıyorum hep hakaret ediyorlar evde hep ev işi yaptiriyorlar çalışmıyorum diye
2 ay
19 yaşındayım, çalışmıyorum diye ailem gece gündüz hakaret ediyor. Ne yapacağım?

AÖL okuyorum, babam yok , annem ve abilerimle yaşıyorum hep hakaret ediyorlar evde hep ev işi yaptiriyorlar çalışmıyorum diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
allah yardımcın olsun imkanın varsa okumaya devam et emin ol onlardan kat kat daha iyi yerlere geleceksin
Bana kaç yalnız yaşıyorum kimsem yok kimse bana karışmaz bende kimseye karışmam ne aile ne de arkadaş 1 tane bile yok mutlu mesut takılıyorum evde bazen dışarda gezerim yani memnunum şu an çalışmıyorum 1 yıl sonra falan çalışmayı düşünüyorum şu an durumum iyi geçiniyoruz güzel yani b
Allah yardımcın olsun kardeşim. Eğer imkanın varsa okumanı tavsiye ediyorum. Gerçi üniversite mezunu olup da işsiz olmak da var. Allah'tan umut kesilmez.
Şimdi evde herkes çalışıp da senin oturman doğru olmaz. Senin anlayışlı olman gerek, onlarında insan olması gerekir. Saygı içinde olsun her şey.
Bence calis uzaklar onlardan benim firsatim olsa bi dk durmam calisirim
Açık lisedeyken bir sorum olacaktı cevaplarsan sevinirim. 2. Dönem kayıtları en erken ne zaman başlar Aralık ta mi
Ocakta başlayacak ,
Abilerinin çalışması lazımdı
İş bulup çalış kendini kurtar
Üzülme bir iş bak kendine markette falan
ah kuzum bizde de öyle paran yoksa emeğin olacak illa
Çalışmaya başla kendine bi hayat kurmaya çalış
oturdugun yerden kazan kımseye muhtac olma
🥺🥺 niye
onlar çalışıyorlarmı ki
Ever
allah yardımcın olsun hep okuyup hem çalışırdım yerinde olsam az sabret :(
Evet öyle yapcam