Aşk, iş, arkadaşlık ve diğer ilişkilerimizden en son ne öğrendik?

İnsanlar değişmezmiş
Ailem dışında kimseye gereğinden fazla güvenmemem gerektiğini, arama her zaman mesafe koymam gerektiğini öğrendim. Tecrübe edindim, bu tecrübelerle daha da olgunlaştım. İnsanlara karşı daha soğukkanlıyım o sebeple.
İnsanlar kötüdür
Görüş
26Görüş
Ben kendimi anlamayı ve yakından tanımayı öğrendim. İnsan kendini bildikten sonra kendine uygun ilişkiyi bulabilir diye düşünüyorum. Ben henüz bulamadım ama bulursam doğru yolda olduğum bilinciyle sorun yaşamayacağım kanaatindeyim. 🙂
"Bütün bir dönem kusursuz çalışan hesap makinesinin, matematik sınavında pili biter. (açıklama: her ihtimale karşın, beraberinizde pil taşırsanız, o da bayat çıkar)" sözü gerçek oldu 😅
😅 sırf bozulmasın diye güneş enerjili almadım , yedek pil de aldım, tuşları çalışmadı ki hesap makinesini alırken Murphy'nin yukarıdaki kanunu gelmişti
😅 beni bakara suresi paklar
Bunları tüm detayıyla anlatmak çok zor ama zaten yaşadığımız iyi-kötü ilişkiler bizi olgunlaştırdı, bilgi sahibi edindirdi, yeteneğimizi arttırdı... Bazıları da ders aldırdı...
İşte yalaka olursan senden iyisi yok işini düzgün yaparsan düşmanın çok olur Aşkta ne çok ne fazla herkes hakettiği değeri alır bende böyle.
insanlar her gun degisir :)
fakat bizim istedigimiz yonde degil :) oleyse isteklerimizi iyi belirlemeliyiz
Duygusal iliskilerde duygusal degil mantikli olmayi... her kotu iliski de karsi tarafi degil kendini de suclamayi
Kadınlar badboy, erkekler layloy düşkünü... Demek ki ne kadından eş, ne erkekten arkadaş çıkıyor bu devirde... En iyisi yalnızlık her şekilde...
Bu zamana kadar öğrendiğim en iyi şey hiç kimseye tamamen güvenme, bugün dost oldukların ileride karşında olabilir bazı şeyleri kendine sakla.
Deveyi diken insanı öhöm işte sevmeyeceksin değer vermeyeceksin.
Hiç kimseye ikinci şansı vermemek gerektiğini 🙂
İşte akıllı, arkadaşlıkta kendine alıştırmayı öğrendim gerisini henüz tecrübe edemedim
İnsanların ort IQ su çok düşük onu öğreniyorum her seferinde :D
Her şey sen verdiğin kadar sürer, verdiğin şey bittiği zaman her şey biter :)
Kimseye güvenmemeyi. İşi biten herkes sırtını dönüp gidiyor.
İş hayatım yok aşk hayatım yok sosyal hayatım yok arkadaşım yok
"Veda konuşması bile olmadan, biten sevdalar tanıdım.. En çok, seni seviyorum diyenler, "Bitti" bile demeden gittiler.."
Ortadan takıl, ne ileri ne geri. Ortadan 😊👍
Sabır aşkım temel maddesidir
İş aş haydar baş vardı hey gidi
Değer vermemek gerektiğini
En İyi Görüşler