Zamana bırakalım demişti Ne olursa olsun zamana bırakalım dediğinde engel olmalıydım bir buçuk yıldır ayrıyız Bir kaç ay önce hayatında başka birisi olduğunu öğrendim O günden beridir sabaha karşı uyuyorum Uyku düzenim bozuldu kendime hala gelemiyorum 15 kilo verdim Zaman benim bu hayatta ki en büyük düşmanım.
Özür dilemenin her zaman iyi olmadığı çünkü çok fazla özür dileyince kendini haksız ve karşı tarafı haklı çıkarıyirsun oysaki o senin olay büyümesin diye dediğini anlamıyor.
Hep kıskanç ol ottan b. ktan kıskan eğer kıskançlıkla ilgili soru soruyor ise (erkek arkadaşımla gezebilir miyim vb) bile kıskanmasan bile kıskan yoksa beni sevmiyorsun falan saçmalıyor.
Kadınların genelde yüzeysel olduğunu, giyim, maddi olanak ve seks bir kadını ömür boyu elde tutmak için oldukça yeterli fikir ve sanat ta uzmanlasmaya, oruç arioba okuyup, nietzsche den çıkmaya, ulus barkeri anlayıp ozumsemeye ve bir kadına anlatmaya hiç gerek yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Beni yara bandı olarak kullandığını öğretti kararsız ne yaptığını bilmeyen birisiydi bunu öğrendiğim gün çekip gitmeliydim ama savaştım sonucunda savaşı kaybeden ben oldum
Ne kadar seviyorda olsanız, onun için her şeyi yapmaya göze alıyorda olsanız karşı tarafta bir şeyler canlanmıyorsa o size karşı aynı şeyleri hissetmiyorsa siz varlığınız hiç bir şey ifade etmiyor. İstenmiyerek olan bir ilişki. Tek taraflı bir sevgi. Karşı taraf için sadece seviyormuş gibi görünen bir ilişki. Sonucunda erkek kafada bitirdi, kız yeni hayatında mutlu. Bu savaşın kazanını benim için belirsiz.
Ben iyi olanı seçmeye çalışıyorum. Kötülerin denk gelmesi benim suçum değil. Aynı diyorum çünkü deneyimlerimin hepsi aynıydı. Evet herkesle anlasamayiz ama herkeste de aynı sorunlarla karşılaşılmaz.
Ya onlar da iyiydi, hatta sen de iyisindir bilemem ama sorun bu değil sorun sizler ilişki içinde birşeye dönüşüyorsunuz. Yani genel olarak insanlar arasında toplumda harika ama ikili ilişkilerde fiyaskosunuz. Sizler size sevgisi olan kiyişin duygularını suistimal ediyorsunuz. Tüm ilişki size çalışsın istiyorsunuz. Neyse uzun konu. Sen yine de iyi ol da karşındaki olacak olan mutlu olsun, varsın ben yanılmış olayım.