Ben genellikle erken kalkarım. Bugün Snkarada parlak ve güneşli bir sabah var. Gün aydı. Bugün yeni evli kızım vecdsmadım gelecek, planımda bu var. Pazar günü onlara da tatil çünkü. Haftada bir gün ancak görüşebiliyoruz. Ben bugün burada yeni tanıştığım hoş sohbet tatlı bir KS arkadaşımla yazışırken sabah oluvermiş ama “pişi kokusu” dedin canım çekti. Olsa da yesek. Mutlu pazarlar efendim. 😎
Mutluluklar dilerim kızınıza. Evlat herşeyden önemli umarım güzel vakit geçirirsiniz. Valla 11 den önce yiyemem ama annem sağolsun yormuş kendini. Keşke ikram etme şansım olsaydı.
5 yıl Fethiye’de ve 5 yıl İzmir’de yaşamış birisi olarak ben de Egeli sayılırım. Gözüm hâlâ Fethiye’de. Seneye Fethiye’ye yerleşmeyi planladım zaten. Giderken uğrasam yine pişi yeme imkanı bulsbilir miyim? Otlu gözleme de olur. 😃
Sabah saat 7 de uyandım tekrardan uyudum az önce uyandım kahvaltımı yaptım. Çok geç vakite kadar uyuyamıyorum alışkanlık olduğunu için uyanıyorum. Aslında erken kalkmak güzel bir şey günü dolu dolu yaşıyorsun
Aynen canım haklısın. tek tatil gunu pazar olan insanlarin yapmalarinda sonsuz fayda olan hadise. yoksa butun hafta haftasonuna otelenen bir suru ivir zivir is oglen kalkmakla bitmez 🙂
birde kadınlara söylenen sözler yokmu"ne yaptın akşama kadar?"evde oturup kıçını büyüt ancak"uzar gider bilmezler ki kadın akşama kadar çaışan (boğaz tokluğuna) emekçi
ben pazar dahil her gün mecburen sabah 06.00'da kalkıyorum şu penceredeki gibi bir kedim iki köpeğim tavuklarım kazlarım keçilerim sebze bahçem meyva ağaçlarım ohoooo iş çok bende yapacak
sezarın hakkını sezara verdim, karikatürden yola çıktığım için öncelikle kadınlara verilmesi gereken değeri verdim ama kadınlara annelere ona bakarsak sokaktaki köpek kedi gibi hayvanlarda kadın veya anne !!!
koymadım zaten asla o hatayı yapmam kadın var kadıncık var ilaveten ben ne kadınlar tanıdım erkeklerden daha ADAM (ADAM olmak için cinsiyet değil şahsiyet gerekir)
Sabah üst komşu dan dan dan çivi çakıyor dedim ulan şimdi çıkıp sana bi çakacam. Tövbe sabah sabah. Şu haftasonlarını iple çekiyorum. Her hafta sonu da uykumun içine ediyorlar.
Aslında önemli bir şey değil, ancak bir yiyeceğin mutlaka buzdolabına konmasının gerektiğini söylememe rağmen yine açıkta bırakılıp torbaya sarılmış. Oysaki buzdolabı denilen bir icat var.