Artık alım gücü çok düştü evlilik hayalleriniz var mı?
2 ay
Ekonomik durumlar artık çok kötü! Evlilik düşünüyor musunuz?

Evlilik evrenin sınırına gitmek gibi bir şey oldu amaç zinayı artırmak ve başardılar çocuklara tacizin artmasının en büyük sebebi heryerde kız çocuk paylaşılıyor neden erkek çocuk değil bakan ve yöneticiler hep kız çocuklarıyla fotoğraf çektiriyor erkek çocuklarla da çektirsinler bazı yerlerde çıplak küçük kız videoları paylaşılıyor çok denk geldim tamamen çıplak olarak paylaşılıyorlar kimse farkında değil ama her şey elden gidiyor din ülke namus edep gibi ülke batıyor ama çoğunluğu battı birazı kaldı kalan kısımla geçinmeye çalışıyoruz neden tamemen değil oda düşündürücü yakında tam batarız böyle giderse evlilik herkes istiyor istemeyene denk gelmedim hiç fiyatı o kadar yüksek olursa kim o parayı verip düğün yapabilir fiyatlar arttıkça kızlar daha açık giyinmeye başlıyor kimse farkında değil zina ve tecavüz bu yüzden artıyor dinle alakalı konuşmaya hiçbirşekilde gelmiyor hemen herşeyi dine bağlama diyorlar ayrıca kızların bu kadar açık giyinme sebebi bir tane daha var fark ettinizmi bilmiyorum ama kızlar için git gide daha açık kıyafetler üretiliyor sadece 3 noktayı kapatan kıyafetler de var yetmiyor gibi ince içi görünen kıyafetler üretiliyor ve çoğunlukla kızların bu kıyafetleri giymelerine mecbur bırakılıyor hiç giymeyecek kişilerde özenti oluşuyor haliyle bu son zamanlarda 7 8 yaşa kadar indi po no izlemek yapmakta istiyorlar çıplaklığı gözümüze gözümüze sokuyorlar herşeyde mutlaka cinsellikle alakalı oldu farkındamısınız küçükken böyle değildi her şey çok iyiydi bi bukadar zaman daha geçse böyle giderse çoğu kız çırılçıplak gezer eminim o yüzden tecavüzcü tacizci sapık pedofililer bu kadar arttı bu yorumda kaldırılırsa boyun eğenlerdensiniz yöneticiler 2 kere yorumum kaldırıldı alakasız değillerdi iğrenç yorumlar kaldırılmıyor ama burası bilgi alış verişi için değil erkekler kızlara asılması için var bence saçma sorularda çok yorum alıyor güzel mantıklı sorular çok az ve çok az yorum yapılıyor bu yorumdan sonra hesap kapanabilir ki büyük ihtimal kapanır haklı birine hak verdim yorum kaldırıldı neden kaldırıldı alakasız değildiki hesap kapanırsa bu gidişe destek veriyorlar demektir
Nasıl olsun ki? Bu ekonomide bir de asgari ücretle ne ev alınır ne de eşya. Düğünü saymıyorum bile, zaten istemiyorum da, kirada da oturulmaz artık. Evlilik zengin elit kesimin harcı, bizim gibi ay başını çıkarmanın hesabını yapan insanların değil.
İllaki yapılacak önceden de biraz biraz aynıydı şimdi biraz kemer sıkarak mecburen yapılacak ne yapacaksin
Elbette düşünüyorum inşallah karşıma düzgün birisi çıkarsa neden olmasın
Görüş
47Görüş
Evlilik hayallerimiz var hedefimiz yok hayaller ulaşması zor olan şeylerdir uzaya gitmek gibi bir ev almak memur doktor bankacı sigortalı çalışan için imkansız ev araba eşya bile zorlaştı buz dolabı 20 bin 30 bin arası televizyon telefon 10 20 arası eskiden bu paralara araba alınırdı Amerika'daki yaşayan vatandaş 1 ayda alacağı telefonu biz 5 ay biriktirerek alıyoruz
Evlilik mi? Çok düşünüyorum bu konuyu nasıl bir insan birini hayatının merkezi yapıp onunla evlenebilir. Masraftan bağımsız gerçekten karşıyım evliliğe. Yok evlen kaynanaya git görümce elti dedikodu yapsın bir de çocuk yap? köle gibi a*k ayrıca hayatının sonuna kadar sıkılır insan sadece biriyle beraber olmaktan ahajahah
Bu şartlarda ülkemizde evlilik zor.
İnsanlar zor geçiniyor. İki kişi birleşse fark etmiyor.
Ben bazen düşünüyorum. Evlensem mi evlenmesem mi?
Benim eksiğim yok. Maddiyat ile alakalı değil
Evet hiç sorma ekonomi gittikçe çok kötü oldu..
Evlenmek te nişanlanmakta zorlaştı
En iyisi arkadaş kalmak
Evlilik düşünüyorum ama makul ve aklı selim biriyle. Aksi takdirde ne evlenmeye değer ne de masraflarına
Hayallerim için ülkeyi terk ettim.
Paramı kazanip ülkeye geri döneceğim.
Donme bak valla donme
Yok be şu an 10 ülkeye gezdim herşeyim çok iyi dönmem tabikide daha sonra belki.
Turkiye belki birgun duzelirse oyle yoksa sakin 😅
Gelirsem türkiyeyi BİM olarak kullanmak için gelirim o kadar 😅
Sadece düşük zekalılar evlilik düşünür yavrum
Ekonomi iyi de olsa, yine düşünmem. Bu sefer de insanlar bozuk.
Ya ne evliliği ev fiyatları uçmuş bir de evlenip başıma dert açamam.
Evlilik ile ben iki zıt kavram sıcakla soğuk, yaş ile kuru gibi
Hayır düşünmüyorum...
Çok çapkın biriyim zaten...
Bir kadınla evlenip diğer kadınları bensizliğe mahkum edecek kadar vicdansız ve karaktersiz değilim...
Teşekkürler bro... 😊🙏
Masum çapkın bir abimiz
Helal sana kız, insanın halinden anlıyorsun... 🙏
Hatta bu abimizin argoda farklı bir sıfatı daha vardı da...
Neydi dilimin ucunda🤔
Kadınseven... 😃
Ha yok bu değildi sanki
@hafize736 Aa söyle ya nolcak ben çıkaramadım))
Kadınlar tarafından sevilmek bambaşka bir dünya... 😊😃
@hafize736 öyle demiycen terbiyemi bozamam diycen😉
@hafize736 züğürt tesellisi onunki 🤣
Benim sevgim hepinize yeter... ❣️
Teşekkürler... 😃
@hmmmmmmmm_ kızçeme dedim sana değil abi.. gece gece la havleee
Hiç zannetmiyorum...
Diğeri de züğürt tesellisi diyor... 😄
Benim Kadına verdiğim değeri bilse, varlığıma inanamaz... 😃
Öyle deme, kulaklarıma aşık olmayan kadın görmedim...
Saol evlat, iyi geceler...
@Griminellitonu35 kadına kendj menfaatlerin için değer verdiğini de söyleseydin keşke))
Benim bildiğim adam dediğin açık net olur😉
Benim hakkımda o kadar çok yanılıyorsun ki, ben kadına tertemiz duygularıyla değer veren açık ve net biriyim zaten... 😊
Tamam
Askerlikten geleli 4 yıl oldu evlenmeyi düşünüyorum ama ne evim var nede maddi durumum asgari ücretle ev alabilirmiyim?
Ben her zaman düşünüyorum ama kadın tarafının ve ailesinin düşüncesi de önemli.
Erkeği yolmaya çalışan tiplerin hepsinin Allah belasını versin sonra karıya gidince de niye gitti derler evliliği bu kadar pahalı yaparsanız.
Evim arabam ve 25 bin maaşım var. Bunları düşünmüyorum
Şimdiki gençler sadece nikah diyor sebebide ekonomik elbette 👍
Her zaman kötüydü zaten burası Türkiye coğrafyası birisi düzeltmeye kalksa 3-5 yıl sürüp tekrar ekonomi bozuluyor sadece günümüzde istekler daha fazla arttı o yüzden.
Evlilik çok uzak bir ihtimal sadece maddi olarak değil tek sorun maddiyat olsa halledilir ama daha büyük sorunlar var onları da çözmem zor ya da çok zaman alir
Hem ekonomik durumlar dan hemde hic kimseye guvenim kalmadığından evliligi kafamdan sildim gibi birsey
Evlilik hayallerim var ama şimdilik sadece hayal gibi ve çok erken. Ekonomiye gelince o açıkçası beni pek etkilemiyor.
Çükümüz kalkmaz oldu vitaminsizlikten evlenip napacaz
En İyi Görüş