Mutsuz evlilik. Sizce düzelir mi?

Selam. 7 yıllık evliyiz. Eşimi seviyorum, oda beni seviyor biliyorum. Arada dile getiriyor, ama genelde sarhoş olunca. Iki yil once ikizi bebeklerimizi 6 aylıkken kaybettik.. Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz.

Kendisi tır şoförü. 10 günde bir eve geliyor.. Bizdeki sorun eşim daha eve adımını atınca duş alıp dışarı çıkıyor ve gece eve çok geç saatlerde geliyor.. Ikimizde aynı şirkette çalışıyoruz.. ben ofisteyim..

Genellikle meslektaşlarıyla takılıyor, kardeşi ve babası da dahil.. gittikleri yerleri biliyorum, ortamını falan da, zaten ikimizde de takip etme uygulaması var.. bir birimizin nerde olduğunu görebiliyoruz..

Başka birisi yok buna eminim, ama çok ilgisiz bana karşı. Ben onu sadece gece eve içkili gelince ve sabah ben erken kalkıp işe gitmeden önce o uyurken görüyorum.. Kalan zamanımızda zaten o yok.. Bu beni çok çok üzüyor.. Ben bunu hak etmiyorum asla.

Kendime çok dikkat eden birisiyim, minyonum, süslüyüm, çıtıpıtı birisiyim. Işteyken erkek meslektaşlarımın bana nasıl baktıklarını gorüyorum, ama ne hikmetse eşim benden bir haber..

Çalışmama rağmen evim her zaman pırıl pırıl, her duş sonrası banyomu temizleyip, kurulayıp oyle bırakıyorum.. Yemekte yapıyorum, hatta büyük bahçemiz var oraya da yetişiyorum..

Kısacası ben benim gibi bir kadını asla ihmal etmezdim. Ama kendisi beni hep yanlız birakiyor.. zaten 10 günde bir eve geliyor, o zaman da yüzünü yine görmüyorum..

Yorumlarınızı merakla bekliyorum kızlar.. bunalıma gitdim iyice. Kendime bunu yakıştıramıyorum..

Mutsuz evlilik. Sizce düzelir mi?