Hiç tanımadığım birine yapılmasına rağmen çok sinir oldum. Bu lafın muhattabının tepki vermediğini görünce ben de vermedim.
Hani basit bir iltifat da değil y@vşarcasınaydı.
Hiç tanımadığım birine yapılmasına rağmen çok sinir oldum. Bu lafın muhattabının tepki vermediğini görünce ben de vermedim.
Hani basit bir iltifat da değil y@vşarcasınaydı.
Üslubuna göre değişir tavrim. Nazik bir yaklaşım ise teşekkür eder geçerim. Sarkıntılık şeklindeyse muhattap olmadan geçer giderim. Bir keresinde hiç tanımadığım bir erkek bana çiçek uzatmıştı güzel gözleriniz için demişti ve çok nazik şekilde yaptı bunu hoşuma gitmişti, teşekkür edip almıştım sonra yoluma devam etmiştim
Aslında iltifat olsun, hakaret olsun, laf atma olsun... Hiçbirine tepki vermem, duymazdan gelirim.
Çünkü şöyle düşünüyorum; o an ordan başka bir kadın geçmiş olsa bu şahıs aynı şeyi ona da yapardı. Benle alakası yok. Bunu anladığım anda zaten bir aydınlanma geliyor ve diyorum ki; konu ben değilim, bu benle alakalı bir şey değil. Bu tamamen karşıdaki kişinin kompleksiyle alakalı.
Evet haklısın karşıdaki kişiyle alakalı da bu insanlara tepkisiz kalınca daha da yüz bulmuyorlar mı sence?
Bence asıl cevap verince çok hoşlarına gidiyor, cevap verilmeye değer olduklarını hissediyorlar. Onlara cevap dahi verilmeye değer olmadıklarının iliklerine kadar hissettirmek lazım ki oturup kendilerini sorgulasınlar.
Artık buna alışmış durumdayım. Full ekipmanlı şekilde motosikletle giderken, bir durakta beklerken, okul çıkışına denk gelirsem ya da sahilde mutlaka iltifat eden, beğendiğini söyleyen erkek ve kızlar oluyor. Teşekkür ediyorum, kimisiyle sohbet ediyorum. Bazıları ise Instagram'dan takip ediyor, ara ara sohbet ediyoruz.
SuperSport motosiklet kullananlar beni daha iyi anlar. 😁
Cevap
19Cevap
Teşekkür ederim
hanımefendi siz okumuş insansınız galiba, iltifat diyorsunuz, bu resmen laf atmadır, kabalıktır, serseriliktir, itliktir.
Emin olun bunu kendine hakaret saymayan bir sürü insan da var.
Benim yvşamak olarak gördüğümü o görmüyor olabilir.
Kadınların lafli tacizine de uğradım hatta fiziksel tacizede uğradım. Korkmayın beyler turkiyede değil 😀 yurt dışında
İki sümüklü genç geçerken “off Allah sahibine başlasın “ dedi. Ne dersin yani cvp verip denk mi olayım
Nezaketen yapılan, basit bir iltifatsa teşekkür edip kendi yoluma bakarım diğer türlüsünde tepki gösteririm.
Niyet bir çıkar sağlamaksa hoş değil.
Ama eğer hakkını vermek için söylendiyse bu güzel. Toplum birbirini sevmezse çöker.
Bilmiyorum o anki söylediği kelimeye göre ben de tepki verirdim maalesef ülkede böyle dengesiz insanlar çok fazla var seni anlayabiliyorum
Güzelse bende güzelce yanıt veririm ama güzel defilse saçını çekmek için peşine veririm 😂😂
Tuhaf hissederim ne bilim. Adımlarımı hızlandırıp ordan uzaklaşırım heralde djrjr
Tepki vermemek en doğrusu. Geçip gideceksin.
Tesekkur ederm. litifat hoşuma gider. Yapmacik degise tabi.
Yakışıklı dese öyleyim ztn hatırlatmana gerek yok derdim
O iltifat değil laf atmadir. Terbiyesizliktir.
Her insanın algısı farklı sonuç olarak.
Ya sevmem genelde öyle şeyleri😀 ama erkek ve kız olduğuna bağlı, bide yaşına
Teşekkürlerimi sunar, aynı şekilde karşılık verirdim. Bu durum tuhaf değil yalnızca yetiştiğimiz coğrafya gereği bize absürt geliyor. Aşmamız lazım bunları.
Ses tonuna göre, tavrına göre tepkim değişir. Ilımlı ve düzgün bir tipse teşekkür ederim
Hadi işine bacım para yok
?
Bunu derim biri iltifat ederse diyorum neyini anlamadın mk
he tepkin sjsmdj
Ağzının payını verirdim
Teşekkür ederim derim
Tesekkur eder gecerim
Tebessüm ediyorum
Teşekkür ederim yoluma bakarım
Tip tip bakar giderim.
Kuru bir teşekkürle geçiştiririm
Teşekkür eder geçerim.
umursamam yoluma devam ederim
sevinirim yani teşekkür eder geçerim
Eyvallah der geçerim
Duymamazlıktan gelirim
Kadın güzelse verebilirim...
Önemsemem
Teşekkür ederdim
Teşekkür ederim
nasıl ettiğine bağlı
Şöyle gözünün içine baktı diyelim hafif bi tebessümle, tepkin?
Yelkenler hemen indi mi
Mutlu olurdum
Yalarım direk
Teşekkür ederdim
Küfür ederim
Gulumsuyorum sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?