1 saatlik uzaklıkta yaşıyoruz. Normalde gelmeden önce ya da geldiğinde çağırır. Yani mutlaka arar can ciğer birisi. Arkadaşıyla gelmiş aramamış fotoğraf çekinmiş atmış vs. Bende niye çağırmadın dedim sakince anlık geldim falan dedi. Ben anlık gelsem de arardım vs dedim. Vicdan azabı çektirme bana falan dedi. Bende görüldü attım üstüne gitmeden sizce ne yapmalıyım ya da büyütmeli miyim?
2 ay
Arkadaşım benim olduğum memlekete gelip haber vermedi, sizce masumane mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Bence söylemen gerekeni söylemişsin. Arana mesafe koy başka bir sey yapma
Yanında arkadaşın olduğunda sana ihtiyacım yok yokken ihtiyacım var gibi davrandın falan dedim. Kaç yıllık arkadaşımsın böyle düşünür müyüz vs diyor. Olayda ona çıkıyor yani. Sıradan birisi olsa aman ya der geçersin kardeşimden öte birisi
Ben de bu durumun benzerini yaşadım. Hiç buyutmedim. Arama mesafe koydum ve zaman gerekeni yaptı
Bende büyütmedim aslında daha da bir şey yazmadım. Zaman ne yaptı
Gereken tepkiyi vermişsin şimdilik büyütme ama benzeri bir durum daha olursa o zaman büyüt
Çocıkca davranmak asla istemiyorum. Cidden can ciğer arkadaşım yani mantıklı mı anlam veremiyorum dediklerine
Ya niye buyutuyorsunuz ki?
O an o arkadaşıyla gezmek istemiştir canı o an onunla soubet etmek istemiştir illa sen ordasin diye senide görmek zorunda değil. Dostluk böyle bir şey değil. Seninle konuşacağı şeyler ayriidr o kızla ayrı
Sürekli her geldiğinde seni aramak zorunda degil bence masumane yani
Olaya zorunda değil ya da zorunda olarak bakmadım. Gelmediğim zaman bana laf eden birisi normalde. Kaç aydır da görüşmedik zaten. Anlık gelse de normalde haber ederdi. Gelmemi istemiyorsa bile insan napıyorsun müsait misin demesi bu kadar zor olmamalı. Ben aynı şeyi yapsam sinirlenir ve gücenir Allah Allah der bi
Abartma sen de ya arkadaşıyla gelmiş işte bir saatlik mesafeniz var zaten sanki yılda bir görüyorsunuz birbirinizi.
Aynısını sende yap eglen toz haber verme
Cidden ben mi büyütüyorum abi kafayı yicem
Fırsat bulamamıştır ya
abi sevgilin mi bu ne sorgu
Manita yapmış
Büyüt