Komşum bana "Henüz gençsin kendini bu kadar yıpratma madem kocan bu kadar iyi sende ye iç keyfine bak"dedi. Haklı mı?

Bazen ben bazen o gelir kahve içeriz sohbet ederiz.
Yeni bir şehre taşındığımız için hiç arkadaşım tanıdığım yoktu direk o tanışmak istedi yemek getirmişti.
Kaç yaşındasın nasıl evlendin eşin ne iş yapıyor falan böyle konuya girdi. Bana kendini fazla yıpratma ev dağınık olsa ne olur ye iç gez keyfine bak. Ben senin yerinde olsam böyle yapardım ama benim koca da çulsuz işte bir işe yaramıyor dedi.
Ondan sonra mobilyalarıma baktı çok güzelmiş vs çocuk düşünüyormusunuz böyle her geldiğinde bir ton soru cevap vermekten ona soru yöneltmeyi unutuyorum.
Ben de 34 yaşındayım benim de 20 yaşında kız kardesim var seni kardesim gibi seviyorum falan dedi. Kocamın bundan haberi yok tabiki.
İyi bir kadın mı acaba? Benim ne annem var ne babam ben yetimhanede büyüdüm bazen insanları çözemiyorum. Kocamla da çok mutluyum. Kendisi Subay aynı zamanda çocukluk arkadaşım oda yetimhanede büyüdü.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! @Kürkmantoluhayri tesekkurler
Güncellemeler
+1 yıl
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Bundan sonra daha dikkatli davranıcam. Teşekkür ederim.
Komşum bana "Henüz gençsin kendini bu kadar yıpratma madem kocan bu kadar iyi sende ye iç keyfine bak"dedi. Haklı mı?