9. sınıftayken herkesle aram iyiydi, neredeyse 50 tane yakın arkadaşım vardı ve şimdi herkes benden nefret ediyor. Kötü biri miyim?

bazilariyla cidden hatalarim oldu ufak onlardan küstük ama onlar bana kin tutuyo nefret ediyo herkes beni instagram vs cikartiyo dusman olduk bildigin ve cok kotu hissediyorum 3 tanesiyle ayni siniftayim ve bana berbar hissettiryorlar ben onlara karsi saygisizligim vs icin herseyden ozurde diledim bana neden kin tuttuklarini anlamıyorum ve kacip gidemiyorumda berbat hissediyorum hatta ölmek kacmak istiyorum hicbirsey duzelmiyicek gibi geliyor hala yakin oldugum insanlar var tabiki cevremde ama dedigim gibi benden nefret eden cok insan var ve bu beni kiriyor bir gun duzelir mi sizce zamanla ya da daha iyi hisseder miyim hepsini her yerden engelledim ve muhattap olmuyorum ama bence yani ben oyleyim biri ozur dileyip yaptigi yanlısı fark edince kin tutmuyorum sadece konusmam eger istemiyorsam bu yani ama bilmiyorum sanki igrenc biriymisim gibi davranıyolar ve ne yapacagimi bilmiyorum keske gidebilsem ya da lise bir an once bitse sizce napmaliyim ya da iyi olmus mu yani bilmiyorum tecrube mi ne ve bir detay soylemeliyim ki guvenip hepsinede herseyimi anlatiyodum

9. sınıftayken herkesle aram iyiydi, neredeyse 50 tane yakın arkadaşım vardı ve şimdi herkes benden nefret ediyor. Kötü biri miyim?