Okuldaki herkes benden nefret ediyor ne yapmalıyım?

Bundan yaklaşık 5 ay önce B. Adında bir arkadaşım vardı. Bu bir erkekti. Ya birbirimizle kardeş gibi olduk nasıl anlatabilirim bilmiyorum resmen aynı anneden doğmuş gibi kardeş olduk. Ona sahip olduğum için o kadar mutluydum ki. Ama birden, gitti. Evet. Bana nefret beslemede başladı ne oldu bilmiyorum inanın bana hiç bir şey yapmadım. Anladım ki beni çekemeyen birkaç aptal benim hakkımda konuşmuş salak salak. B, bana inanmadı. Nefret besledi.. S diye bir arkadaşım daha vardı benim ne kadar özelim varsa hepsini yaymış. B ile bir oldular. Bütün sahip olduğum arkadaşlarımı benden aldılar. Herkese benim sırlarımı, geçmişte (baya geçmişte ) yaptığım hataları anlattılar. Sanki hepsini bu sene yapmışım gibi. şu an kimsem yok. Cidden kimsem yok. 3 sınıf toplam 58 kişi ve o 58 kişi de bana düşman. Okulda yanlız olmak çok kötü. Ne yapacağımı bilmiyorum herkes bana nefret kusuyor bazen whatsapp gruplarına alıp sövüyorlar. Ya ne yapmam gerekiyor arkdaşlar ben onların düşündüğü gibi biri değiliö elbette hatalar yaptım ama bunlar taa 2 3 sene önceydi. Onların lafını şimdi yapıyorlar anlamıyorum sırama bazen küfür yazıyorlar dolabıma not yapıştırıyorlar. Kimsem yok yemin ederim benim yanımda olan kimsem yok. B beni hemen bıraktı hiç beni benden dinlemedi. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin yanımda kimse yok yemin edErim 1 kişi bile yok
Okuldaki herkes benden nefret ediyor ne yapmalıyım?