Neredeyse istisna bulamazsınız. Nerede zeki olduğunu iddia eden birisini görsem mal beynine sahip oluyor. Ne vizyon sahibi ne de toplum düzeninin düzgün işlemesini sağlayacak düşüncelere, davranışlara sahip. kanka o... evladı oluyorlar.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Özgüvenle ego arasındaki dengeyi sağlayamamışlar. Zeki olan birinin zekiyim diyeceğini zannetmiyorum.
Bence senin de onlardan farkın yok
Aciklayabiliyirsan sebebini acikla
Bağcılar style üslubun var.. konuşma tarzın da itici
Yapamıyorsun çünkü sen de zeki olduğunu iddia eden ama hayatta bir boka faydası olmayıp zarar ziyan olan embesil sürüsünün içine karışmış ucunda uçurum olsa da sürüyle giden birisin.
Üslup ve konuşma tarzından bir insanın nasıl birisi olduğunu anladığını düşünmek saçmalık ve ön yargı.
Aynen kankam 😅🤣🤤
Ki umsedigine göre egolu bir varlığın gelişim işte her neyse.
Aynen kanıtların
Konuşma tarziymis Allah aşkına ne iş yaptığını bir söylesene
Şu alınganlığın bağcılar kızları temsili mesela 🤣
😅😅
Media mark da yöneticiyim kankam
Hiç şaşmaz
Peki ya eğitim?😅😅😅 Boş bogazlik...
Ne oldu istisnaların patladı herhalde
Sen ne mezunusun?
A-Çocuk gelişimi
B-ilkokul
C-Orta okul
D-hayat üniversitesi
Şıklardan hangisi
Sen zeki olduğunu düşündüğünü ve lafların bizzat senin gibi egolu yüce beyinsizleri ilgilendirdiğini bir itiraf etsene. İstisna boşa çıkmış😅😅😅 tam tersine tam isabet😅😅
Ben sivil havacılık ulaştırma işletmeciliği mezunuyum
Sende yazsana okulunu yazamazsın çünkü eziksin 🤣
Ezigim çünkü senin gibi boş bogazlik etmiyorum. Sen şu itirafı bir et de yol al artık. Tamam ben ezigim hadi skk egon tatmin olduysa s g babanın yanına
İnsanlarla iletişimin zayıf..
Kendini hiçsizleştiriyorsun.. farkında değilsin
Git gide dibe vurursun bu şekilde kendine bi hedef belirle hadi görüşürüz
Bence senin de onlardan farkın yok ve vücut bulmuş halisin ama bir türlü kabul etmedin. Ben kabul edebilirim ama hiç zeki olduğumu dusunmedim. Her neyse sorman yeterdi yaftalamak yerine. Bir de tavsiye veriyor iletişimi zayıf olan insan.
Üsiubun yok seninle anca tinerci balici adam evlenir
Tinerci bakıcı adamda sendeki ogo yok en azından. Baksana hala kucumsuyirsun. Kendi üslubuna bak önce ondan sonra insanları yargıla.
Hakediyosun biraz üslublu olmayı öğren hanım ol biraz
Sen de biraz mutevasi ol, adam ol
Zeki falan da değilsin muhtemelen bir bakalım bir ıq testine boş boş sırf egonu kötüleyen bir konu görünce hemen insanlara saldırıya geçme.
Sırf boktan egonu kotuluyor diye saldırıp utanmadan kendini yüceltmeye çalışan, insanı yönden değeri olmayan bir varliksin. Egonu okşayan şeyler yazsam nasıl da sevinirdin ama.
Artık şunu yapayım da bir git şuradan.
Sen hem zeki hem de karakteri mükemmel ve benim düşünceme göre bir istisnasin, evet kabul ediyorum istisnam patladı😅 senin üslubun mükemmel ve insanlara sırf boktan egon zarar goruyor diye saldirmiyorsun, mükemmel uslubunla yüce gönüllü bir zeka tanrısı olarak Media Markt da yönetici olarak çalışıyorsun, artık sivil havacılık ve ulaştırma işletmeciliğiyle ne alakası varsa.
Sana lahmacun alacam
Katılıyorum mesela kocam
Çok mu lara kazanıyor? Bence ya çok kazanıyor ya da çok sosyal birisi
Zenginler ama aileden
O yüzden demek ki. Babasıyla arası da çok iyidir muhtemelen
Babasının arası benimle de iyi
Ben mesela çok zekiyim
Neye dayanıyor
Karaktersiz bir pislik oluşuma
Sen soruyu mu popondan anladın cevabı mi popondan verdin anlamadim
Sen beni anladığını emin misin sjsjsj
Zeki olduğunu iddia eden hem karaktersiz hem de maldır sen emin misin?
Evet ben de zeki olduğumu iddia ettim? Çünkü karaktersiz ve malım?
👍👍👍👍
Bu soruyu soranlar da demek ki zeka özürlü oluyorlar, okuduğunu anlamıyorlar
Belki de birçok anlam çıkarmıştır
Hangi insan kendisine karaktersizim der ki
Beyninin hepsini bu siteye getirme yine de sen, benden sana tavsiye^^
Derdin ne senin? Bir insan ancak bu kadar mal olur. Hem kendini karaktersiz olarak tanitiyorsun hem de söylediklerinden aliniyorsun. Bu mallihin kaçıncı evresi mk bir s g şuradan
Alınma mı? Shjsjsksksjdjdkdkd
Çok alındım ya, neden bana böyle yapıyorsun, aşk olsun sana
Mal mk
Başından beri d. sak geçtiğimi anlamıyorsan biraz da çalıştır saksını bebeğim ^^
Öpüldün😘
S g
Ya bir kere öpsem? Nolurrrr
Sen zeki olduğunu düşünen bir malsin hadi s g. Ve yasak geçtiğini zannedigin şeyin gerçek olduğunun farkına varmayacak kadar
Evet ben de öyle dedim zaten başta
Öyle zaten hayatında söylediğin tek doğru beyninden değil de gectigin tssk kafandan çıktı
Ama benim bacak aramda da t. sak var
3 tasskli olmadığını kim söyledi
Neyse ya sıkıldım senden, başka birini bulayım eğlenecek ^^
Kafanı annene şok belki orada işlev görür başka türlü çalışmıyor
5 IQ ile küfür de edermiş, bir kere öpim mı?
İnsan zeki olduğunu bilir iddia etmez
Neye dayanarak bilir
Zekasına
Gerçekten zeki olanlar kendi zekasını küçümseme egilimindeyken aptallar da zekasını yüceltme eğiliminde oluyor. Bu araştırmalarla kanıtlanmış ama kavramın ne olduğunu unuttum. Yani ya bir test yaparsın ya da ne bileyim bir yeteneğin olur ona dayanarak zeki dersin kendine.
Zeki insanlar zekasını kucukseme egilimde değildir arastirmalar mütevazı ve kibar olduklarini söyler senin dediğin farklı bişey
Zeka tipleri oldukça farklıdır her test her insana uyum sağlamaz kaldık bı çok kişi ki tarihe zeki olan geçen dahiler dahil test görmediler ama realiteleri gün kadar ortada zeki kişi cevherini tanır bilir ve boş tartismalarla uğraşmaz işine odaklanır
Seni kizdirmislar nedeni ne
Çünkü kendini bir şey zanneden tipler
Çok doğru tespitin