İslamdan Başka Hayılı Bir Din Yok Çok Şükür Müslüman Olarak Dünya'ya Geldim😃

İslamdan Başka Hayılı Bir Din Yok Çok Şükür Müslüman Olarak Dünya'ya Geldim😃
Durup dururken anlatmam. Eğer hakikaten ögrenmek amaçlı soru sorarsa cevap veririm açıklarım. Fakat bazı insanların soru sorma niyeti bile farklı , dalga geçmek küçümsemek vs. Ben de onlara izin veriyorum alay etsinler yakında benimde sıram gelecek. Atalarımız boşuna söylemiyor Son gülen iyi güler diye
Ne güzel🤗
Ben bir şeyr bir insan neden karşı onu merak ediyorum sevip sevmemesi umrumda olmaz, sadece soru sorar cevaba bakarım. Kendini bana açarsa ben de ona bildiklerimi açarım.
ya da haklısın der geçerim.
Evet kendi bildiğimce anlatıyorum ama ben bilime inanıyorum Dünya'da 4.3000 tane din var hangisi doğru onu ben bile bilmiyorum herkes kendi dinine inanıyor
Cevap
8Cevap
Ateist olduğum için hayır. ama saygı duyuyorum
Ülkemizde söz konusu din olduğunda fazlasıyla katılaşabiliyor yeterli bilgi birikimine sahip insanlar doğru olduğu şekliyle insanlara aktarabilir ama kendi adıma konuşmak gerekirse benim unum ancak kendi harcıma yemekte bu yüzden yanlış bir bilgi vermeme adına konuşmamayı tercih ediyorum
Elbette bilmeden konusamazsınız müslüman olan biri ilim sahibi bunları bilir
Onlar dinleyip araştırmış kimseler oluyor zaten genelde dinliyorlar ama ben islamı biliyorum diyenlere bir şeyler anlatınca hiç dinlemiyorlar
İnsanımız gittikce dinden soguyor😔
İslama kurban olurum ben yaşarım karşıma gelene anlatirim uyup uymamak kendi fikri dinde zorlama yoktur ama benim dinime saygısızlık yapamaz haddini bilecek!!!
Ne Güzel🤗
Aynen
hickimse icin nefesimi bosa harcamam
ben gercekleri nerden biliyorum, kendileri merak edip arastirip ogrensinler
Sen öyle diyorsun ama Hristiyanlar ve Yahudiler Budistler Hindular Zerdüştler de kendi dinleri için öyle düşünüyorlar
Ne büyük bir celiskidirki İslam coğrafyasında savaş bitmez
Hadiste yaziyo suriyede savaş olacak birazı kacacak birazı sehit olacak ama zafer islamın olacak🙂
Keşke bunları Suriye parcalanmadan söyleseydin kardes.
Şimdi buna inanmamı mi bekliyorsun.
Millete din dayatması yapıldığı sürece bizden cacık olmaz.
Alakası yok kardesim
Çok şükür Allahıma memnunun halimden
Ben Fransa'da yaşadığım için herkes Hristiyan her gördüğüme islamı anlatmam gerekiyor
Olabilir ama engel degil anlatmanıza
anlatmayın lütfen
Şevval benim serhat, takip eder misin beni eski hesabım kapanmıştı
Sen anlatmasan zaten adamın İslamdan haberi yok..
yoo. karşıysa karşı bana ne.
Çok şükür spagetti canavarına iman ediyorum
Hayır anlatmıyorum çünkü beni ilgilendirmiyor
Anlatmıyorum
Yoo anlatmıyorum.
Yok ya sinirlenirler
Siz anlatında kim ne derse desin peygamberimizde Anlattı kimse inanmadı ama sonra müslüman oldular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?