Herkese Merhaba,
Bu sitedeki ilk mesajım, şimdiden bir kusurum olursa affola. Belirtirseniz hatamı hemen düzeltirim.
Öncelikle biraz kendimden bahsetmek isterim kısaca zira kimsenin uzun yazıları okumaya mecali yok günümüzde. Kısaca:
Kolej mezunu bir mühendisim
Ev araba motor tekne aylık gelir vs gibi konularda toplumun ülke şartlarına göre çok iyi durumda yaşıyorum
Gezmediğim ülke, katılmadığım sosyal aktivite (tiyatro, konser vb) kalmamıştır
Yazları çeşme bodrum, kışları kayak tatili hobilerim
1,78 boyundayım ve atletik vücudum var (ne sıska ne çok kaslıyım)
Yaklaşık 7-8 yıllık bir ilişkiden çıktım
Yeni bir şehirdeyim
Erkek egemen bir iş yerindeyim
Çok duygusal bir insanım, yengeç burcu :)
Çok neşeli hayat dolu bir insan (d) ım
Yalnızlığı hiç sevmem
Tip ve tarz olarak ortalamanın üzerindeyim
Gelelim soru kısmına :)
Maalesef ilişkim süresince tüm hayatımın odak noktasını partnerim olarak belirledim ve sonrasında sudan çıkmış balığa döndüm. Gözümü açtığımda tüm arkadaşlarımdan uzaklaşmışım, çevremde hiç kimse kalmamış. Yeni bir şehirde de olunca yeni çevre yapmak çok zor oluyor. Doğup büyüdüğünüz yerde mahalle arkadaşları okul arkadaşları derken tanıdığı çok oluyor insanın ama benim durumumda etrafımda kimse yok. Hal böyleyken yeni insanlarla tanışmak için yollar arıyorum. Sokakta kimseyle tanışamam, spor salonları erkek ağırlıklı, instagram kullanmayı hiç sevmiyorum işyerinde arkadaşlık yok. Geriye bir seçenek bulamıyorum. Her gece tek başıma barlara gidip 1 kadına 5 erkeğin yazdığı ortamlarda uğraşmak mantıksız geliyor. Sizce bu konuda ne yapmalıyım? Yeni arkadaşlıklar flörtler vs.
Önerileriniz için şimdiden çok çok teşekkürler...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer