Beni t*ciz eden üvey babamın ölümüne üzülmemem annemin dediği gibi beni nankör biri mi yapıyor?

üvey babam ben küçükken beni t*ciz ederdi küçükken algılayamıyodum ergenliğe girdiğim zaman fark etmeye karşı koymaya tepki vermeye başladım ben karşı çıktıkça da şiddet uygulardı bana annem de baban o senin döver de sever de derdi asla inanmazdı bana ilgi için yapıyorum sanardı şu an 24 yaşındayım ben üniversiteye başlarken öldü adam hiç üzülmedim haliyle aksine çok sevindim ama annem o öldüğünden beri yüzüne vuruyor bunları sen nankörsün kıymet bilmiyosun şımarıksın seni büyüten adama bile böyle yaptın diye görüşmüyor bile benimle bu yüzden ben ararsam konuşuyoruz sadece... sizce dediği gibi nankör olmuş oluyor muyum sonuçta adamın getirdiği şeyleri yiyip içtiğim oldu ama bana yaptığı kötülüklerle bıraktığı travmalarla kat kat ödediğimi düşünüyorum şimdi resmen erkeklerden korkuyorum arkadaş bile edinemiyorum
Beni t*ciz eden üvey babamın ölümüne üzülmemem annemin dediği gibi beni nankör biri mi yapıyor?