Ya ortamlara cok cabuk ayak uydururum mesela insanlarla iletisimim kuvvetli ama herkesle arkadas olmam sınıfta bir kız bana inanılmaz yanasıyor ama o kızla muhatap dahi olmak istemiyorum kacıyorum resmen kendisi cok menfaatci belli.. ama kime yanastıgını bilmiyor diğer kisileride pek sevmiyorum ama sınıf harici arkadas ortamım cok iyidir lakin su okullardaa hic kafa dengim yok nolcak bu is bee
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Menfaatci insanlarla olmaktansa tek kalmak daha iyi
Haklısınız
Ya simdi diycem ki bizle konus bizle arkadaş ol demiyorum neden sabah birinin görüşüne yazdim abaza sapık oldum o yüzden boş ver tek kal daha iyi 😂😂
Hah yok be 😂😂 mesela bir yerde ise baslıyorum herkesle inanılmaz bir uyum saglıyorum iletisim kuvvetli hatta işten cıkıyorum mesela niye hic gelmiyorsun derler genel olarak hep boyle ama şu okulda niye boyle beee hic adam akıllı insan yok
Asla kulvarımda değiller nasıl desem gorgu olarakta konusma uslubu hareketler hep bana ters, hele bir kız var aman yarabbi herkesle konusuyor sakalasıyor millet icinden iyi sovuyordur o konusunca ben utanıyorum 🤦♀️
Genel olarak kafa yapına uygun biri yoktur okula yeni basladiysan illaki olur ama ilk baslarda kesinlikle zorlanırsın bunu kendimden biliyorum sabret duzelir elbet 😂😂 meşaleyi yakın güzel günler yakın 😂😂
Genelde o kızlara yanindan ayrilinca kaş, r or, spu falan diyolardir net ya
Ya bir derste bir cocuk uzmanlık aldıgı icin bana calıstırıyordu baska bir sınıfımdan kız işte bana sırnaşan kız resmen kıskandı banada calıstır diyor kxxkjddj yarabbim hepsi boyle ben bunlarla nasıl arkadas olayım cinnet geciririm tek kaldım resmen sınıfa girdigimde de yanıma gel diyorlar yok ben arkaya gecicem diyorum nxjx
Valla o kızın sevgiliside varmıs mesela ama erkeklere olan tavırlarını gorsen cok enteresan ben sahsen utanıyorum kız cirkin konusması kotu fizik 0 ilgi cekemeyince onları yapıyor zavallı işte
Sen kendini boyle insanlardan soyutlamissin aslında hayatinda bunlar olcakki bissürü eglenceksin bunlar olmazsa eğlencesi çıkmıyor 😂😂
E hiçbiri yiksa napcak tabi her erkekle konusucak bel alti vurucak bu işin oluru bu bize gelişi bu şekilde 😂😂
Yav yok olmasın ben katlanamam yolda yürüyoruz mesela bagıra bagıra laf anlatıyor 2 km otedeki insan duyar be az sessiz konus mmk sinir bozucu
Iyy hic sevmem oghk falan yani 😂😂
Ben valla baya mesafeliyim biri benle konusmaya cekinir ben konusmadan konusamaz pek kimse ama oyle insanlarla muhatap olamam cidden kulvarımda degiller
boş ver takıl tek tabanca en iyisi kafan rahat 😂
Bu konuşma benim hoşuma gitti bu arada kafa dengisin bence 😂
Valla cok rahat bir kızın yuzune gülüyor konusarak iki gun sonra dedikodusunu yaptı utanmadan mk dedim ne dedikodu yaptınız
Yüzsüzlerrrr bunlari kapatsinlar ya 😂😂
Valla kanka kafa dengiyim ama ben bu lanet okulda bi bulamıyorum hsjd erkeklerle mesela iletisimim iyi oluyor genelde ama okuldaki kızlar hic susmuyor hep kendilerini ovuyolar kendilerine ya saka gibi 😂😂😂
Valla yüzsüzler ben bunlarla nasıl konısayım ki degmez
Oyleler hepsini gordum merak etme 😂😂
Konuşma işte takil tek tabanca
😂😂
Kankam ben tek takılıyomda ezik gibi durmuyorumdur demi ndkddk bilerek tek uzak duruyorum kacıyorum resmen yuzsuzlerden
Bunun bence eziklikle alakasi yok anlasamiyosan konusmuyosun cok normal
Haklısın kanka ayrıca oyleleriyle konuscagıma hic konusmam dhaa iyi birisi gecen gelmis bana diger kızı kötülğyor abi bu ne yahu
Hele bir kız da ben ne yaparsam aynısını yapıyor cok komikler
Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor uzak dur bunlardan 😂
Valla uzagım be 😂😂😂 boyle tek olmak daha cool geliyor mxkxdm
Mis gibi 😂😂😂
Valla bence de ya 😂
Bu arada cok iyi sohbet ettik 😂😂
Aynen kanka cok sag ol be
Rica ederim kankam her zaman 🤟🏾
☺️☺️☺️
Sohbet etmek istersen bu başlık altindan yaz arada 😂😂
Olur kanka sen okuyon mu napıyon bakalım
Örgün eğitimi bıraktım açıktan okuyorum kanka hemde çalışıyorum
Mesaajı ac kanka
Ney kanka 😂😂
Mesaaj kutunu ac
Actim kanka
Acmamıssın
Simdi
Neresi bura herkes yobazmi
Ya valla oyle gibi 😂😂
Oku ordan çık
Valla oyle yapacagım ya bi tane duzgun insan yok gorsen kacarsın
Neresi hepsi ayni ildenmi
Valla hepsi burdan ya da yakın ilden işte ne beklersin ki…
Önüne bak boş ver
Oyle yapıyorum ama resmen tek kaldım be nolcak boyle ezik gibi değildir ins cunku kendi secimin
Yaşın kaç 10 kişi içinde teksen sorun sende 3/5 normalsin
Sınıfımızda 4,5 kız var sorun bende mi hahshs
Bilemem tanimadan
Hepsi dedikoducu ve anca kendilerini övüyorlar ben mi anormalim be abi
Okulda biter hepsi geçici takıntılı olma rahat yaşa ders başarılı ol
Heyt be aslan abim cok sağ olun