AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ciddi bir şey bulmuştur bunu sana açıklama gereği duymamıştır zaten senide dost olarak gördüğü için ya da senden gereken tepkileri bulamadığı içinde olabilir…
Hicbir sey bulamaz oyle bir imkan yok ki
Senin yakın arkadaş olarak gördüğün kişi belki sana duygularıyla yaklaşıyordu ama karşılık bulamayınca uzaklaşma kararıda almış olabilir daha fazla kendini ümitlendirmemek için
Ay bu dogru ya hic aklıma gelmedi ama bana hep dostumsun diyordu 🤦♀️🤦♀️
Yani sana. bazı şeyleri açıklayacak cesareti bulamadığı için ve seninde onu dost gördüğünü bildiği için dostumsun demiştir bazı erkekler çok duygusaldır eğer sende ona bir şey hissediyorsan ara sevindir çocuğu 😂😂
Ben cocugu sevmiyorum o anlamda.. hep arkadas olarak gordum valla
Dogum gunumu bile kutlamamıstı 😂😂 birkac gun sonrada onun dogum gunu var kutlasam mı bilemedim, kendiside bilerek kutlamadı kesin ama ayıp etti
Sevmiyorsan zorlama bırak çocuk kendi düzenini kursun kafasını bulandırma birçok kadın dostum, sırdaşım, yakın arkadaşım dediği erkekler ondan hoşlandığı için ona yaklaşır be bazı şeyler göz yumar ateşle barut arkadaş olmaz erkek mutlaka beklentiye girer sen istediğin kadar yok o öyle biri değil de.
Peki cocuk bana acılmadan boyle dusunmemis yanlıs olmaz mı sizce de?
Dusunmemiz’
Farkında değilsin belki çocuk denedi?
çünkü sen o gözle bakmıyorsun ya belki senin aklına bile gelmedi başka şeyler ima ettiği
Ya bilmiyorum ki devamlı en iyi arkadasımsın diyordu bana o yuzden o imada bakmadım iltifat falanda ediyordu alttan slttan ama dedigim gibi o anlamda algılamadım hic
Bir de dogum gunumude kutlamadı ki cocuk
Haklısınız hatta bazen durduk yere bana tripleniyordu anlam veremiyordum
Ya dediğim gibi işte erkek düz bir varlık siz karmaşık düşünüyorsunuz adam resmen sana defalarca yürüdü belkide koştu ama sizdeki o benim en yakın dostum dediğiniz gereksiz modunuz varya erkek onu farklı algılıyor
Erkek onu nasıl algılar
Yani eğer gerçekten bir ilişki yaşamak istiyorsan yakın arkadaşlarından biri olması daha iyi en azından huyunu suyunu bilirsin dışarda macera arama zamanla sever aşık olursun benim öyle birkaç arkdaşım evlendi
Senin samimiyetini oda bana karşı bir şey hissediyor gibi algılar
Hayır benım sevdigim baska birisi var zaten ayrıca ben sevgili istemiyorum illa beni seviyor diye sevmedigim kisiyle niye beraber olayım? Bu dunyanın en sacma seyi
Yok ben cocuga karsı bir sey hissetmiyorum o da bunun farkında zaten ama dediginiz gibi cocuk bendsn kesin hoslanıyor mu acaba
Bu yorumları sevdiğin olduğunu bilmeden yazdım ama ve sevmediğin birine beraber ol demiyorum şans verirsin olursa olur olmazsa olmaz diye söyledim ama zaten sevdiğin varmış boşa konuşmayım daha fazla gerek yok çocukta muhtemelen sevdiğin olduğunun farkına vardığı içinde uzaklaşmış olabilir.
Senin yazdıklarından anladığım kadarıyla çocuk sana ilgili seviyor gibi ama bunu çözmesi gereken sensin bana uzaktan konuşması kolay 😂😂
Cocuk sevdigim olup olmadıgını bilmiyor sevdigim kiside eski sevgilim ve ayrıldım ondan barısmayıda dusunmuyorum hala yazıyor gerci de konusmayacagım sevgim biter illa ki, şans verilmez ya ben baska gozle bakmam o cocuga hem bana dostumsun yok bilmem ne diyor yalandan resmen yalan söylemis
Ama ben nasıl cozeyim ki yaa 😂😂😂
deneme yanılma yöntemi korkma ölmezsin
Neyi deneyecegim
Açık açık sor net bir şekilde zaten uzaklaşmış görüşmüyorsunuz kaybedeğin bir şey var mı bence yok
Cocuga sorarsam hayır der 😂😂 daha oyle bu tarz bir olay yasandı cocuk bana ben seni tavlayacaktım demisti ben de sen beni canım sandın herhalde gibi cevap verdım, sonrada baya destanlar yazdı sen yanlıs anladın ben sana arkadaslıktan ote baska gozle hic bakmadım da bogle dusunmen beni cok uzdu de sana hic saka yapılmıyor benı tanıyamamıssın gibi gibii 😂😂😂
Canım sandın ddğil sâlak sandın, bu cocukla ilk tanıstıgımız zamanlar ben onu biraz bekletmistim bana baya sinirlenmis benden intikam almayı bile dusunmus djdjd sonra napcsktın diyince ben de seni bekletcektim dedi daha sonra seni cok uzcektim dedi, dedim nasıl uzcektin seni tavlayacaktım dedi dkx ee tabi sonra saka yaptım falan dedş mxkxmxkx
Çocuk açık açık söylemiş sana ama senden gereken tepkiyi göremeyince geri vites yapmış napsın zavallı 🤭
Demi bence de baya geri vites yapmıs hatta bu olaydan sonra cekti gitti küsüp nxkdkd sonra barısmıstık nxkxnx
Ama şaka maka gece gece iyi kaynattık baya konuşasımız varmış 😂😂
Valla yaaa 😂😂
ee geri vites yapmayıp ne yapsın kendini onun yerine koy?
Normalde bu kadar cok konusmam hic usenirim yazmaya 😂😂
Haklısınız ama cocukta nasıl asık olmus bana ben anlamıyorum şaka gibi cidden
Saygı sevgi çerçevesinde ilerlediği için konuşma akıp gidiyor bende ilk defa bu kadar uzun yazıştım biriyle 🤭
Aynen oylee
Gönül bu ya yer veya zaman ayırt etmez birgün seninde başına gelebilir aynı durum o yüzden bu tarz durumlarda herzaman empati kurarım
Ama cocugun benden hoslanmasına sasırıyorum ya, bir de bana sey demisti ben hayatımda hicbir kız icin bu kadar cabalamadım nxkxx cocuk hicbir ssy yapmadı ama 😂😂😂
neden hoşlanılmayacak birimisin?
Eeee çocuk daha ne desin sende ayıp etmişsin ya baştan resti çekseydin çocuk ümitlenmeseymişti keşke.
İşte bu yüzden kadın erkek ilişkilerinde aradaki kırmızı çizgileri net çekmelisin ki iki taraf içinde ilerleyiş kırıcı ve üzücü olmasın.
Senden tepki göremeyince çabalamamıştır akışına bırakmıştır belkide
Cocukla okulda tanısmıstık ve toplasan birbirimizi 3,4 kez anca gorduk bu sure zarfında hoslanması enteresan, yaa yokkk cocuga ben net belli ettim zaten sizce etmemis olsaydım cocuk bana acılmaz mıydı? Acılırdı bile coktan ama benım ona o gozle bakmadıgımı bildigi icin hic oyle seylere yeltenmedi arkadaslıgımızında bozulmasını istemedi
Evet oyle ama cocuk bana alttan alttan ima etti demek ki acıkca soylemedi bir de tripleniyordu onuda gectim dogum gunumu kutlamadı yaa 😂😂
Açılamamıştır seni kaybetmekten korkmuştur olsun platonikte olsa yanımda olsun demiştir
Enteresan bi cocuk 😂
Belkide işte artık birşeyleri anlasın diye öyle yapmıştır belkide
kaç yaşında bu vatandaş ve sen kaç yaşındasın?
Yani bilerek mi kutlamadı diyorsunuz
Ya size dmmden yzabilir miyim yorumunuzu bulana kadar ölüyorum cok asagıda kalıyor mesajlsma cok oldugu ıcın
İkimizde 23 uz
tabiki yazabilirsin
Mesaaj kutunuz kapalı
nasıl düzeltirim bilmiyorumki 🤭🤭 tarif edermisin
buldum galiba tekrar denermisin?
Sıkmışsinizdir onu
Kız yok hep o bana yazdı 🤷♀️
Sohbet neydi?
Biz en son normal konustuk ve bana soguk cevaplar verdı ben de hic yazmadım kendiside yazmadı 1 aydır acaba kalbini mi kırdım ama bir olayda yok ortada, onceden ben yazmayınca da kendisi yazardı muhakkak
Erkek mi? Erkekse senden hoslanıyordur
Evet erkek ama benı dost olarak goruyordu