Aile & Toplum Neden kimse benim 27 olduğuma inanmıyor? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Maalesef ki oyleyim 😃 evet 27 yaşındayım buradan da çok mesaj atan var gerçekten 27 yaşında misin diye Güncellemeler+1 yıl Ehliyeti alalı da 8 sene olmuş bu zaman neden bu kadar çabuk geçiyor Neden kimse benim 27 olduğuma inanmıyor? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Genç gösterdiğiniz içindir bana da inanmıyorlar 0 0 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl kucuk duruyorsun cunkubu siteden eskiden Ankara altındagdan bir arkadasım vardı oda yasından kucuk gösteriyordu 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bana da çok var inanmiolar minyon bı yapımız var demekki napalm alanımıza 27 yaşındayım die dövme mi yaptralm yanii 1 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl :D neyse benim için daha iyi jdj Yorumla seyda028 +1 yıl Nedn Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Küçük görünmek güzel Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. evrakta sahtecilikten içeri atarlar nasıl 27 bu :D 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl 😂😂 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Benimde yaşıma inanmıyorlar sorun değill bence iyi bu :D 0 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl 20 yaşında gibi görünüyorsun. Gençlik iksirinden istiyorum :d 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En fazla 22 duruyosun bence 22 den fazla çıkamıyorum küçük göstermek güzel bisey bende küçük duruyorum 0 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl az fingirdemişsindir 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ne alaka ya Yorumla mngkargo +1 yıl çökmemişsinden kastım Yorumla mngkargo +1 yıl bana 45lik ehtiyar diyorlar Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. boş ver git inanmayanları inandır bize ne mk 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl E gelme soruma Yorumla
Çöl_Ayısı Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. yazmak için bahane de olabilir. 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnanmayacak ne var ki 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim de 24 yaşımda olduğuma inanmıyorlar. 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. 18 gibi duruyon çünkü... 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Benim de doğum yerim Altındağ 0 0 Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. senin başka hesabın var mı kanka 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ben inanıyorum afra 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Genç gösterdiğiniz içindir bana da inanmıyorlar
kucuk duruyorsun cunku
bu siteden eskiden Ankara altındagdan bir arkadasım vardı oda yasından kucuk gösteriyordu
Bana da çok var inanmiolar minyon bı yapımız var demekki napalm alanımıza 27 yaşındayım die dövme mi yaptralm yanii
:D neyse benim için daha iyi jdj
Nedn
Küçük görünmek güzel
evrakta sahtecilikten içeri atarlar nasıl 27 bu :D
😂😂
Benimde yaşıma inanmıyorlar sorun değill bence iyi bu :D
20 yaşında gibi görünüyorsun. Gençlik iksirinden istiyorum :d
En fazla 22 duruyosun bence 22 den fazla çıkamıyorum küçük göstermek güzel bisey bende küçük duruyorum
23 gibi duruyorsun dışarıdan.
daha 23-24 gibi duruyon ondandır
az fingirdemişsindir
Ne alaka ya
çökmemişsinden kastım
bana 45lik ehtiyar diyorlar
boş ver git inanmayanları inandır bize ne mk
E gelme soruma
yazmak için bahane de olabilir.
Büyük gösteriyorsun
İnanmayacak ne var ki
Yaşlanmışsınız
Benim de 24 yaşımda olduğuma inanmıyorlar.
18 gibi duruyon çünkü...
Benim de doğum yerim Altındağ
senin başka hesabın var mı kanka
27 olamazsin. Yalan 19 gibisin
Iyhh
Ben inanıyorum
Bebek yüzlüsün diye
Ben inanıyorum afra