Ders çalışıyorum kpss ve aöf sınavım var deyip ksde 100 kız takip eden ve siteye girip size günaydın yazmayan erkek değer verip seviyor mudur bence hayır daha sonra da askere gidip gelince ailem beni evlendirir diyen biri KS de her önüne gelene de yazıyordur bu
Bizde bu sitedeyiz ama yalan bari söylemesin. Sınavların var tamam sonra diyor ailem belki askerden gelince evlendirir. Daha sonra konuşmak istemiyorsan söyle dedim yok öyle bir şey olsa direk söylerim. Diyor sabah mesaj atmamış ama buraya girmiş insan eklemiş. bende bu mala güvenip çıplak olmasa da foto attım.
Hahahhahha 😂 guldurdun ya 😂 abartmakta üstümüze yok ben de arzulu biriyim ama neyse de o dur yani 😂 bynlara kalsa günde en az 5 6 kere ve saatlerce 😂atan çok ya ben samimi olmaya çalışıyorum genelde ve yoerumlari uzatiyoeum içimde dışımda birdir benim biraz dışarıda hiç bir şey diyemicek adam burada kazanova ben girisimciyimdir ama teklif etmek kolay değil tabi lafı oraya getirmek ben temiz bir red yemisimdir 😂
Bana da evlilik teklifi falan geliyor dışarıdan geliyor ama burada da geliyor. Düzgün brii olduğum için. Fakat nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Mesela 23 yaşındayım ama cinslelik bilgim yok ve hiç ilgimi çekmiyor. Göre duya bıktım sanurım. Geçen gün biri bu yaşta naosl cinslelik bilmezsin dedi. kendim için öğrenmek istiyorum. Bilgilenmek adına. Ama bana hiç mi hiç yaramıyor bu cinslelik işlerim rast gitmiyor neden acaba? Ve mesela yalnız kalmak istemiyorum ama biri olunca da sıkılıyorum
Sen de ben gibisin iyi niyetliyim durustum ama doğruya doğru istekliyim cinselliğin bilinecek çok şeyi yok eger erkek gördün mü hoşuna gidiyorsa bir anda ateş başlıyorsa bazen daha ayribtiya girmiyim sonra abaza dicen 😂 yaramıyor derken hani yapiyorsan da sonra işlerin yolunda mu gitmiyir anlamında yoksa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pembe hesap %52 imiş bence %52'sinin %35i erkeklerdir :D
Klasik kazanova modeli 😂
Dimi bence de. Ben buna nasıl davranıyım taktik verin
Taktik maktik yok bu siteye girmicek eğer kazanovaysa yok ver gitsin bence ama sen bilirsin uğraşma yani
Bizde bu sitedeyiz ama yalan bari söylemesin. Sınavların var tamam sonra diyor ailem belki askerden gelince evlendirir. Daha sonra konuşmak istemiyorsan söyle dedim yok öyle bir şey olsa direk söylerim. Diyor sabah mesaj atmamış ama buraya girmiş insan eklemiş. bende bu mala güvenip çıplak olmasa da foto attım.
Burdan birine güvenmemeye çalış bence kaybeden sen olursun benden demesi... bana kizacaksin belki ama haklı olduğunu göreceksin
Haklısın evet de çok saçma
Sosyal medyadan hele burfan birine güvenme kimlerle neler konuşuyordur haberin yoktur
Dimi bir korktum 😂 ağızı laf yapıyor
Ağzı laf yapıyorsa o daha da sikinti... olamadık soyle bir tip ki bir sevdiğimiz olsun
Yaklaşık 100 kızı takip ediyordu. 10 gibi 50 kıza düşürmüş ve beni takipten çıkarmış. Ama ne saydırdı çm var ya ondan yazamıyor bana
Ondan fayda gelmez hatta burdan pek fayda gelmez boş ver bence
Buradakiler neden böyle 😂 evde hacı hoca olan burada cinsleliği kendi yazmış gibi
Hahahhahha 😂 guldurdun ya 😂 abartmakta üstümüze yok ben de arzulu biriyim ama neyse de o dur yani 😂 bynlara kalsa günde en az 5 6 kere ve saatlerce 😂atan çok ya ben samimi olmaya çalışıyorum genelde ve yoerumlari uzatiyoeum içimde dışımda birdir benim biraz dışarıda hiç bir şey diyemicek adam burada kazanova ben girisimciyimdir ama teklif etmek kolay değil tabi lafı oraya getirmek ben temiz bir red yemisimdir 😂
Aramızda kalsın İclal aydini beğeniyorum az önce bir fotrsunu gördüm gercektwn de iyiyim biraz genç foto da , l😂
Bana da evlilik teklifi falan geliyor dışarıdan geliyor ama burada da geliyor. Düzgün brii olduğum için. Fakat nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Mesela 23 yaşındayım ama cinslelik bilgim yok ve hiç ilgimi çekmiyor. Göre duya bıktım sanurım. Geçen gün biri bu yaşta naosl cinslelik bilmezsin dedi. kendim için öğrenmek istiyorum. Bilgilenmek adına. Ama bana hiç mi hiç yaramıyor bu cinslelik işlerim rast gitmiyor neden acaba? Ve mesela yalnız kalmak istemiyorum ama biri olunca da sıkılıyorum
Sen de ben gibisin iyi niyetliyim durustum ama doğruya doğru istekliyim cinselliğin bilinecek çok şeyi yok eger erkek gördün mü hoşuna gidiyorsa bir anda ateş başlıyorsa bazen daha ayribtiya girmiyim sonra abaza dicen 😂 yaramıyor derken hani yapiyorsan da sonra işlerin yolunda mu gitmiyir anlamında yoksa?
İlgini cekme ama herhalde evlendin mi eşinle kardeş kardeş uyumicaksin 😂
Uyusak fena olmaz. Ama cinslelik yani mastürbasyon ve biriyle konuşmak bana yaramıyor. Sonra hep başım ağrıyor
Kendime yakıştıramıyorum galiba
Yani ne desem yanlış anlicaksin ama benle konusabilirsib isterswn her konuda uykun mu geldi 😔 ne güzel konusuyorduk peh 😂
Bana evlilik çok uzak ya
Bunlar olağan şeyler olmasi gereken şeyler
Evlenmek suanlik bana da uzak 😂 bakma girişimciyim diyorum ama sevgilim olmasi messla hiç
Bazı şeyleri yapamamak daha çok arzulamana yol aciyor mesela İclal aydınla bile yapabilirim bana çekici geliyor çok 😂
Bende sevgili istemiyorum. Aç kalmayacak kadar yemek yapmayı biliyorum çok değil ve cinslelik de bilgim yok. Uyuruz net
Sen burdakilere bakma hep makine var burada benim de hiç tecrübem yok mesela 😂 bu arafa meslek var mi
Uyuduysan iyi geceler diliyorum sana 👍
Ya uyanamadin ya işin var ya da bana yazmak istemiyorsun 😂
bilmem