AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
şimdiki aklım olsa özelde okurdum,ğitim kalitesi daha iyidir diye düşünüuorum birde aynı parayı devlet üniversitesinde de harcadım zaten :D
ne okudun :D
tarih...özelde okusam başka bölüm seçerdim tabi
E ne yapti :). İyi gecelr buarada :). Soru baya eski ama.. Gorunce yazayim dedim :)
Özelde okuyor şu anda, neredeyse mezun olmak üzere kendisi :D Nereden çarptı soru gözüne? :D
Googleden :D. Capmasamiymis. Ben sizinde gittiginizi sanmistim siteden '). Ahhahah. Ama buradaymissiniz. İyi guzel yani. Zihin acikligi dileriz arkdasa :). Sizde ne var ne yok :), İyi gecelr buarada :).
Günaydın diyeyim ben de o zaman :) Ben daha siteden arazi olmadım ama uzun süreler girmediğim zamanlar olur istifa etmedim henüz :) Etmem de her halde kalsın bir köşede ;) İş güç enerji bendeki... Sende ne var ne yok.
Sen yeni üye misin?
Yok bn de eski uyeyim :). Ama Bu bir kac aylik hesap sayilir. Cok fazla giremiyorum ben de :). Arazi sayilirim yani :) Ben de de is guc sayilir :). Derler ya yuvarlanip gidiyoruz diye oyle sayilir :). Tanistiğımıza memnun oldu :). Tam tanışmasakta. Burcun ne merak ettim :)
Aslan burcu :) Ben de memnun oldum, senin burcun ne peki? :)
Benim burcu duyunca kacmayacağina söz ver :)))). Kimse sevmiyor galiba iy falan diyorlar. İnsanlara burca göre davranmalari bana, yanlis geliyor :).
Tamam söylüyorum. Yengeç burcu ben de :))))))
İyi anlaşır mıydı bu iki burç yaa :D Hiç bilmiyorum ki :D Dur bir bakayım :D
Anlasir ya :D. Ne olacak. Burclar değil önemli olan insanlar. İletisim kurabilmek önemli :), Bakma sen onlara aman :)
Yok valla iyi anlaşırlarmış yaa, çok naif bir burçmuş yengeç burcu :D Tabi orada anlatıldığı gibiysen :D Sonuçta dünyada sadece 12 karakter yoktur, herkesin farklı huyları var, yaşanmışlıklarına göre değişir ;)
Aynen :). Ben iyi bir insan olduğumu düsunuyorum. Duygusalim ben ya hic sevmiyorum duygusalligi :)
Kimseyi kırmadım galiba ben :). Naifliğe gelirsek, İnsanliga gelirsek iyi yani :). Empati kurabiliyorum. Uat duzey bir empati :). Kendi kisisel özelliklerim bunlar benim. İllaki bircun da bir katkisi vardir biraz :). Kendimi ovmus gibi gibi oldum ya :)))
Nicklerimizde benziyormus D :). Aslan burcu kiz arkadaslarim da var. İyi anlasiyoruz ki :)
Ben şahsen şimdiye kadar akrep burçları ile bir kaç saatten daha uzun süre anlaşamadım :D Boğa burcuyla da... Daha önce hiç yengeç arkadaşım olmadı. :D Aslanlar ile iyi anlaşırım ama bazen kasarlar :D Ben biraz yontulmuş şekliyim çünkü :D
Uzun lafın kısası burçlar falan hikaye :D :D Arkadaşlarına benden selamlar :D
Ve aleykum selam :D. Ben de koclarla anlasamam :). İlk yengec arkadasin benim yani :D. Boga burcunuda pek sevmem. Bir kaci yalan soyledi bana :D. Ondan sonra sogudum ben de :D. Ama yinede burca göre yaklasmam insanlara :)
Benden selam olsun tüm aşklarima :D der gibi oldu :) Hahaha. Yontulmus yorumun da sevimliydi :)., İsin varsa gercekten mesgul etmek istemem :) Hany
öyle yaklaşmamak lazım tabi, burcunun özelliğini göstermeyen çok insan var sonuçta, hem insanlar kendisini eğitebilir ve kötü olan yanlarını yontabilir, bu yüzden şans vermek lazım :) Senin nick ismin ne ki? :)
Musait oldukça yazıyorum zaten :) Sen de öyle yap:)
Sen bir de ben gibi uzun yaziyorsun :). Simdiden iyi anlaştik :) bence :). Mesaj atayim. Nickimi gorursun o zamn :)
Ahahahah mesaj atamadim :), En iyisi gizligi acmak :D
Ben kacayim. Kendine iyi bak. Allah a emnetsin :) Hoscakal mutlu kal :). Gorusmek uzere. Özelden mesaj atayim dememi umarim yanlis anlamamissindir. Ben gizliliği seviyorum da :). Baska bir amazc yok yani :). Hayırlı, huzrlu aksamlar sana :)
Ben olsam kendimi ezik hissederdim zor allah kolaylık versin
Eğitimine güvendiğin Üniversite.
Özel, Devlet farketmez.
+1
Bölümüne ve okuluna göre değişir. Sabancı, Koç tavsiye ederim.
tabiki onlar iyi fakat. yüzde yüz burslu puanları çok yüksek.
senin nereye yetiyo ?
tam bilmiyorum ama puanlar biraz düşerse mesela aydın'a yetebilir.
devlete gir o zaman.
İstanbul dışına çıkmayı düşünmüyorum. İstanbul üniversitesine falanda yetmiycek sanırım :/
e o zaman soruyu neden sordun belli ki tek sansin istanbul özel
:)
haklı bunu dene
şimdi bunun konuyla ne ilgisi var
koç sabancı bilkent özel geri kalanlar için devlet
mali durumu iyiyse özel değilse devlet
maddi gücün varsa özelde oku şehir dışı uğraşma normal bir düzeydeyse kaçanç devlette okunur
İmkan varsa özel diyorum.
devlet okursa iş bulma ihtimali daha çok artar
Özelde okudum, puanla girdim. Eğitim güzeldi ama biraz laylay geçti diyebilirim.
ne okudn
Aşçılık
psikoloji yüzde ellinin puanı bu sene düşer mi tahminni var mı
herşey o kadar karışıkki bu sistemde ne olacağı belli değil. o yüzden yorum yok :) ama düşer diyor çoğu insan...
geçen sen çok düşmüştü arel 374 felan almış yine b,raz düşer inşallah
devlet,o kdar para harcayamam.
devlet yahu okadar puan yapmııss.
paran varsa özele yoksa devlete talipsin:)
paran varsa özel yoksa devlet ;)
Ben de ozeldeyim öyle düşüncelere kapılma
Haklilar eger yazmayacaksa
önce özel oku sora devlet :S
özele git. yan gel yat
iş bulma imkanın çok :D
özel universite tavsiye edilir...
Sebebi nedir?
eğitim olarak daha iyi yerde hoca bakımından kısacası ana sınıfından hissediriyolar :D
tövbe yaa
özele para mı yetişir ya =/
zaten yüzde yüz burslu demiştim (:
hıı pardon azıcık okudum da :D %100'se git ya kaçırma .
mesela aydın üniversitenin yüzde yüz olma ihtimali var gibi. ama ben işte çok kararsızım hiç düşünmemiştm özele gitmeyi istemiyodum da. ama işte seneye tekrar uğraşmakta istemiyorum. napıcam bilmiyorum :D
yaa bulmuşsun kaçırman bencee kesinlikle gir ben burda üni üni diye kıvranıyorum seneye bir daha hazırlanıyorum allahını seversen ağlarım burda haa :(
benimde ilk senem işte bu sene girdim. Psikoloji istiyodum. 420-430 civarı olucak puanım ama yetmiyo işte istanbul üniv.e falan :/ bende düşünüyorum seneye tekrar denesemmi diye.
haayır tabiiki deneme git ohh güzelce oku hiç uğraşmaya gerek yok.
öylemi diyosun? bu konu üstünde düşünücem. 1 sene daha hazırlanmakta zor geliyo , bakalım.
ya kızım şaşırdın mı ya tabiiki git ah benim elimde öyle bir fırsat olucaktı anasını bile satardım :D şimdi işin yoksa 1 yıl dersaneye ggiiiiiit geeeell çalışşşş :(
evet ama sonuçta bu üniversite hayatımızı değiştiricek. Gittiğin üniversiteye göre bi çevren kültürün olucak. iyi seçim yapmak lazım (:
yok yok sen git insanın kişiliği yerine olunca hiçbir halt olmaz :)
ahaha :D sen benden daha istekli görünüyosun :D
ya şuan çok tabi kazanamadım ya bide içime oturdu neyse seneye hayırlısı artık seninde hakkında hayırlı olsun ama bence git diyorum canımcım :)
evet hayırlsı olsun diyelim. içine oturmasın. Şimdi bu sene güzelce çalışıp harika bi yere yerleş :) bende puanım gelince napıcağıma karar vericem artık :)
hadi bakalım ;)
Devlet
sadece yuklu bı para veriyorsun sadece farkı bu:)
katılıyorum
Özel bence. Ama iyi bir özel olsun yani.
DEVLET...
Devlet en iyisi.
kendin için sormuyosun dimi?
Devlet
param var, özel.
Devlet okusun
özel de eğitim daha iyi
devlet okusun
devlet yaaa
Radyo tv ise özel
haksız değiller gibi
Devlet üniversitesi