Dost kazığı yediniz mi arkadaşlar? Yediyseniz de nasıl yediniz?
Evet yedim
Hayır yemedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dost kazığı yediniz mi arkadaşlar? Yediyseniz de nasıl yediniz?
Evet yedim lisedeki en yakın arkadaşım çok sevmesemde, eski sevgilimle çıkmıştı baya bir içime oturmuştu çünkü yediğimiz içtiğimiz bir gitmiyordu sonra affettim ama çocukluk diyerek
20 yaşındaydım tesadüf eseri biriyle arkadaş oldum yani bir sevdiğini kaybetti kimse o eve gitmek istemedi ben gitmek zorunda kaldım hep yanında istedi beni ortak facebook kullanıyorduk ilk aynı kişiyi sevdik biz ayrıldık gerçek başkaydı sonradan öğrendim arkadaş çok ısrar etmiş helallik istedi benden sonra onlar buluşuyor beni arıyor omzuna başımı koydum kızdın mı dedi hyr dedim çünkü başkasını seviyordum demek ki orada oda o çocukla göz teması çok kurmuş ki ruhumu görmüş aynı şeyi bende yaşadım 2011de çocukdan ayrıldı senin için yaptım dedi ama engelletti o kötü biri dedi konuşma dedi ama garip olan anca onu konuştu derken en büyük kazık internetde biri beni sevdiğini söyledi ben istemedim kurtulamıyorum dedim oda acıyorum bu çocuğa haberin olsun numarasını aldım bir mesaj arkadaşından hoşlanıyorum bunlar çıktılar sonra ne olduysa terketti onu tam her şey yoluna gitmişken ben ona onun imtihanın acısı ve resmi görünce hesap sordum aynı onun gibi ve oda kazık atmayı tercih etti o kişiyle ama oda bedelini ödüyor çünkü çocuk çok kötü biri beni tehdit etti kızın haberi yok çünkü biz konuşmuyorduk baya sene sonra o çocuk o günün dalgasını geçiyor benle red edilmenin yedirememiş kendine çok sorunlu sonuçta kız kendine kıydı bir şekilde bana çok şey yapıldı ama olan ona oldu ilahi adalet bu olsa gerek
Bir ara internet kafede çok takılan birisiydim. İş hayatım yoktu ve iş hayatına atılmıştım. 3 Aylık bir süreç... Bu sürece girmeden evvel oyun hesabımı kullansınlar diye dost bildiklerime vermiştim... 3 Ay sonra hesabı nasıl soyduysalar hiç bir şeyi kalmadıydı... Beni keriz yerine koymuşlar karakterlerini beş paralık etmiştiler... Döndüğümde daha gelişmiş bir hesap beklerken soyulmuş hesap görünce içim burkuldu sonra o gün dedim dosta uzak düşmana yakın ol... Yani düşmana zaten güvenmiyorum o da biliyor artık dosta da güvenmiyorum... Yakın olursak ayıkır o yüzden uzak dursunlar... Tabi bu 2 dost ikisi kardeş ve ikisiyle ara sıra yine irtibat kurarım ve bu yaptıklarından dolayı herhangi bir tekliflerine ters tepki verdiğimde hiç üstelemezler çünkü geçmişte attıkları kazığı anlatacaklarımı bilirler. Burada söz konusu oyun olsa bile değerlidir unutmayın.
Cevap
17Cevap
Evet yemiştim
18 ime girer girmez yedim 5 k borç girdi kaba etime
oo hemde ne biçim arkamdan ne işler çevirmişler kardeşim çok safmışım
Yedim yaa dost dedik şeytan çıktı, Allah çıkarsın inşallah.
50 binlik oldum en son mevzu uzun ama 25 yıllık dostum yaptı bunu
Evet. Bir çok kez yerdim ama hiç unutamadığım şey benim ona kazık attığımı düşünmesi oldu. İftiraya uğradim yani. Bunun kadar hiçbir şey canımı yakmadı. Zaten ondan sonra hiç dost edinemedim. Güvenemiyorum
Böyle gerildi gerildi
Yedim gecmiste bnde ona yedirdim ama
evlenince araya giren sogukluk
Hayır benim adım külyutmaz
Fazla dost edinmediğim için yemedim
Yememek için uzak duruyorum
Evet yedim yemeye devam ediyorum... Peki sen
Çok yedim. 😎
Her gün yiyoruz
Yedim maalesef
Yemedim
yedik defalarca.