Bir insan neden önemsenmez?

Arkadaşlar üniversite okuyorum okuldaki kızlarla 5'li arkadaş grubumuz var ama beni dışlıyor ve takmıyorlarmış gibi hissediyorum mesela işte bir yere gidiyoruz bir mağazaya giriyoruz beni bazen beklemeden gidiyorlar sonrasında ben onları bulup yanlarına gidiyorum WhatsApp grubumuz var bir şey soruyorum 1 gün geçiyor cevap yok kimisi görüldü atıyor kimisi hiç bakmıyor bile ondan sonra bir yere oturup yüz yüze muhabet ediyoruz işte şu olmuş bu olmuş diye konuşuyorlar benim hiç konulardan haberim bile yok muhtemelen evde birbirlerine wp özelden konuşuyorlar bana anlatın diyorum sadece görüldü atıyorlar sinirim bozuluyor kendimi tutamadığım zamanda çok sinirlisin diyorlar bunu sadece bunlar yapmıyorlar başka arkadaşlarımdanda yapanlar var onlarlada yüz yüze görüşüyoruz hiç saygı duymuyorlar birkaç ay önce en yakın kardeşim dediğim arkadaşım hiçbir şey söylemeden beni terk etti her yerdende engelledi bu olaydan etkilendim bugün yarın başkalarından kazık yemektende korkuyorum yeniden aynılarını yaşamak istemiyorum artık çok sıkıldım sürekli ihanet edilmekten sevilmemek önemsenmemek saygı görmemekten sizce ne yapmalıyım kaybedilen saygı nasıl kazanılır insanların beni görünce takmalarını birazda korkmalarını istiyorum
Bir insan neden önemsenmez?