Kişilik & Karakter Bir insan neden hiçbir şeye ilgi duymaz? Teardrops Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kız arkadaşım olsun isterdim sadece.Onun dışında hiçbir şeye ilgi duymuyorum. Bir insan neden hiçbir şeye ilgi duymaz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence hayattan soğuduğu içindir 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her şeyden soyutlamış olabilirsin kendini. 1 3 Yorumla Teardrops +1 yıl Soğuk bir havadaki kirpiler gibiyiz. Birbirimize sokulsak dikenlerimiz batıyor, uzaklaşırsak da üşüyoruz. :) Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Vayy, güzeldi.. 😃🌸 Yorumla Teardrops +1 yıl Tek tük okuduğum kitaplardan bi alıntı yapayım dedim :D Yorumla
bloodabsorber Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl O nasıl oluyor dostum ya 1 3 Yorumla Teardrops +1 yıl Yani mesleğim, hobim ve aktivitelerim yok insanların çoğu gibi Yorumla bloodabsorber +1 yıl Hiiiiiç? Sıfır? Yorumla Teardrops +1 yıl Maç falan izliyorum bi kaç böyle yorum sitesinde bi şeyler yazıyorum. Başka hiç yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence hayattan soğuduğu içindir
Her şeyden soyutlamış olabilirsin kendini.
Soğuk bir havadaki kirpiler gibiyiz. Birbirimize sokulsak dikenlerimiz batıyor, uzaklaşırsak da üşüyoruz. :)
Vayy, güzeldi.. 😃🌸
Tek tük okuduğum kitaplardan bi alıntı yapayım dedim :D
O nasıl oluyor dostum ya
Yani mesleğim, hobim ve aktivitelerim yok insanların çoğu gibi
Hiiiiiç? Sıfır?
Maç falan izliyorum bi kaç böyle yorum sitesinde bi şeyler yazıyorum. Başka hiç yok.