Kayınvalidem sürekli bana iş yaptırıyor, kendime zaman ayıramıyorum ne yapacağım?

Ben yedi sekiz aydır evliyim çalışıyorum kayinvalidem le aram iyi benim ona onun bana bı saygisizligimiz olmadı ama hergun orada olduğumuzu istiyordu önceden şimdi haftada bir gidiyorum neyse pazar günü halı yıkamaya falan çağırdı bende gelemem demedim kötü olmak istemedim ama bu sürekli kendi üstünden yükü atmak için benim üstüme yüklüyor gibi hissediyorum bisiyleri geçen hafta misafiri gelicekmis cumartesi aşağıda kadınlarla oturuyo bana dioki yarın erken gel kızım da hiç bir yeri temizlemeden börek coreklte yapmadım beraber yapalım dedi pazarda benim tatilim neyse ona da tamam dedim ama assagida oturucagina çık evine işlerini yap ya boylede denmio ama yüzüne pazargunu kendi islerimi halletmedim onun işlerine koştum msiafire çay getir götür tabak hazırla bulaşık indir bindir görümcem var on beş yaşında ona yardım et yengene demio ya kadının biri çıktı evde gelin olması böyle oluyor her işini yapıyor dio sinir oldum hizmetçi miyim ben herkesin evi damı ayrı kendi mosafirine kendin bak veya benim çalıştığımı bı gün olsun aklında bulundur kendi evimi temizleyemedim yorgunluktan görümcem yardım etsin diyorum eşim o daha genç kız küçük daha dio beni zerre ilgilendirmez dedim siz beni düşünmüyorsanız ben hiç düşünmem kıyamıyorum da hediye falan da alırım sürekli
Kayınvalidem sürekli bana iş yaptırıyor, kendime zaman ayıramıyorum ne yapacağım?