Şahsi görüşüm popülist saçma bir vaat , 1. regl bir hastalîk değil , 2. Pozitif ayrimciliga giriyor , 3. ise hic bir kadın dogru düzgün bu hakkini kullanmaz , 4. Kadinlar iş hayatinda dışlanacak duruma gelebilir.
CHP nin kadınlara yönelik Regl izni icin kanun teklifi hakkında ne düsünüyorsunuz?
Pozitif ayrımcılığın cılkı çıktı. Ayrıca sırf bu izin yüzünden iş verenler kadınlara iş verme konusunda isteksizleşebilir. Kaş yaparken göz çıkarır bu tür uygulamalar.
Ayrıca canı sıkılınca bu izini alıp suiistimal edilme durumu da cabası. O regl izni hep hafta sonuna bağlanan günleri alınır. Ben ülkem vatandaşını biliyorum.
Çok saçma ve gereksiz bir vaat olmuş diyelim ki gerçekleştirdiler. Projeler planlar toplantılar kime göre tasarlanacak. Muhabbetler şoylemi olacak x hanım projemizi p. tesi teslim etmemiz gerekiyor. Y. Hanim benim durumum müsait değil regl iznine çıkmak durumundayım. Pehhh.
Suistimale açık saçma bir yaklaşım. Kimin ne zaman regl olup olmayacagi belli değil. Ücretsiz izin versinler o vakit. Bakalım hangi kadın bu hakkı kullanacak