Bu durumda ne yapıyım?

Ailem benim her şeyime karışıyorlar bu sene telefonum oldu ve şu aralar da netten tanıştığım konuştuğum bir erkek arkadaşım var ve ailem şu zamana kadar tek başıma çok uzun süre bir yere gitmeme bile izin vermediler hiç arkadaşım yok param yok mesleğim yok asosyalim geçmiş yaşadığım kötü tecrübelerimden bazılarını annem biliyor ve bugün yüzüme vurdu senden bunu bunu istediler felan dedi sana güvenip telefon alıyorum dedi erkek kardeşlerin ablam yine sevgili yaptı seni uyutuyor diyorlar dedi haram helal felan dedi çok kötü oldum zaten doğru düzgün biriyle de karşılaşamiyorum ailem çok soğuk insanlar kendi odam bile yok beni anlayan kimse yok sürekli aşağılanıyorum kardeşlerim tarafından. Üstelik babam çok katı bir insan soğuk sarılmama bile izin vermiyor kardeşlerim git sevgiyi dışarıda ara diyorlar bağırıyorlar bana beni seven sadece konuştuğum kişi ama onu da netten tanıştım diye kabul etmezler gerçi erkek arkadaşa zaten karşılar çok dardayım 30 olmama iki yılım var ama gelin görün ki çoğu şeyden eksik bir durumdayım aciz bir durumdayım.

Bu durumda ne yapıyım?