Arkadaşlar ben 20 yaşında 195 95 kilo profesyonel olarak taekwondo ve kick boks yapan kalıplı ve güçlü biriyim 10 sene taekwondo 6 senedir kick boks yapıyorum ama konu bu değil kız kardeşim 15 yaşında ve sevgilisi olduğunu öğrendim şimdi ben bu kızı ve sevgilisini ne yapıyım benim aklımdan geçen planlar şunlar ikisini bir yerde sıkıştırıcam paket edicem bir dahada görüşmiyecekler 2. Seçenek sevgilisini paket edicem son seçenek kardeşimi paket edicem bunlar birbirlerini çok seviyorlar ama umrumdada değil sadece ikisini ayırıcam yani dayaklamı halledeyim yoksa başka çözümünüz var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay ne saçmalıyorsun sen be kardeşinin yanında olman gerek yaptığın şey doğru mu kardeşini yanına alıp tanıştırmasını iste çocuğa izin verdipini ama kardeşini üzerse onunda üzüleceğini anlat dövmel nedir ya
Ya ben bu konuda nasıl destek çıkıyım dövmek derken 2 sopa atarım geçerim tabi 2 sopa onda balyoz etkisi yapar ama olsun
Aşk normal bir şey kardeşine diyeceksin bak kardeşim öğrendim seninde hakkın ama bana haber et buluştuğun zaman görüştüğün zaman sana kötü davrandığı zaman diye ya ında olmazsan böyle yaparsan bu kız gizli yaşar bu daha kötü sen sıktıkça dahada kaçar
Gizli yaşamaya götü yemez hadi yedi diyelim karşı tarafın götü yemez asfalta bile sokarım onun sevgilisini zaten bir kere şamar yedimi bir daha genelde yapmayan bir kız
Çok yanlış yapıyorsun
Korku o kadar güçlü bir duygudurki aşk olsa bile korkunun karşısında duramaz
Sana laf anlatılmaz madem kendi bildiğini yapacaksın neden burdaaın bu kızı sen döversen ilerde eşi de dövse ses etmeyecek bunları düşünmeden devam ediyorsun hala fikrini savunmaya
Eşi dövemez onu kardeşim boş biri değil oda benim gibi dövüşçü ve onun sadece ben dövebilirim başkası onu dövmeye kalkarsa dayak yer
Okey
Anlaştık madem
Sadece daha fazla sana laf anlatmak istemiyorum o yüzden neyse iyi geceler
Şiddet bir şeyi çözmez büyük travmalar bırakırsın. Konuş sadece
Lan kız seviyorum onu diyor sadece zaten bana karşı asabi sinirlerimi zıplatıyor ağzını duvara sokacam en son