Aile & Toplum Dilencilere para verir misiniz? medineb32 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kimse para vermiyor dilencilere artik... Bunun nedeni sizce neden olabilir? Dilencilere para verir misiniz? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. Hayır vermiyorum. 0 0 Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çünkü onlar hırsız ve meslek haline getirmişler bunu 1 1 Yorumla medineb32 +1 yıl Ben dilenci olucam ozm haaha Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçen gördüm dilencinin üç evi çıkmış benim iki evim var o bana versin 😜 1 1 Yorumla medineb32 +1 yıl JKSLAJKDLs vernez alir Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ben veririm ayrıca , peygamber efendimiz zamanında dilenciyle ilgili bir şey okumuştum o geliyor aklıma bazen 1 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben veriyorum ama herkese değil, sôyle sôylim, o kişinin buna ihtiyacı olduğunu hissediyorum. 1 0 Yorumla
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Geçenlerde bir dilencinin 3 dairesi üzerinde de 4200 TL parası çıktı günlük hasılatı nasıl kimse vermiyor 1 1 Yorumla Kralbenimm3169 +1 yıl Aç haberlere bak oha tabi çoğu meslek haline getirmiş Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır..1 kere para vermemek için para yok kredi kartı var demiştim.O da dedi bana o zaman marketten bize biseyler al Bende direk kaçtım. 0 0 Yorumla
Hukukçu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Artık sömürüldüğümüze inandığımız için. Sektör haline getirdiler. Bizzat bildiğin tanıdığın ihtiyaç sahiplerine vermek en doğrusu 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Benim cebimde 10₺ var dilencinin sadece avucunda 20₺ var cebini gösterse günlük 1000₺ kazanıyordur 0 2 Yorumla medineb32 +1 yıl Hm Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Hmm ne ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben vermiyorum ama annem sürekli olarak veriyor günde en az 50 dilenciye veriyor 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sahtekarlar cunku ihtiyaci olan istemiyo bu devirde valla 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Vermem. Güvenmiyorum ekseriyetine. Adam benden daha zengin çıkıyor. 0 0 Yorumla
burak18965 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır 1 lira bile vermem ama 200 tllik kaliteli nezih biryerde yemek ısmarlarım... 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Görseldeki arkadaş gibi olmaları sebebiyle vermiyorum. 0 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Artık vermiyorum bunsaatten sonra asla vermem onlar inanılmaz zenginler 0 0 Yorumla
hayatısorgulayann Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Çalışıp didinip kazandığının bir ay bile yetmemesi sen bu durumdayken birilerinin oturup bedavadan para istemesi 1 0 Yorumla
raķkun67 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Znguldaktaki haberi duydun mu? 1 7 Yorumla medineb32 +1 yıl Hyrrr Yorumla raķkun67 +1 yıl Bir dilencinin 3 dairesi ve üzerinden 4200 tl para cıktı 🤣🤣🤣 Yorumla medineb32 +1 yıl Ohaaaa Yorumla raķkun67 +1 yıl Yaa sonra gel. dilenciye para ver 🤣🤣😉 Yorumla medineb32 +1 yıl KSJKDLJaslkd Yorumla raķkun67 +1 yıl Tkb edrmsn 🤣 Yorumla medineb32 +1 yıl Tabi sende et ama Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Vermem benden zenginler 1 3 Yorumla medineb32 +1 yıl Zengin olduklarinin kaniti nerede? Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Haberlere de mi bakmiyorsun Yorumla medineb32 +1 yıl Hyr Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Dilenciler dolandırıcı. Hiçbirine para vermeyeceksin. Onlar anca kerizleri kandırır. 0 0 Yorumla
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır suistimal amaci cok oluyor bir de gercekten ihtiyac sahibinin dilenecegini dusunmuyorum 0 0 Yorumla
Şairbiti Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Para vermiyor çünkü ihtiyacı olmadığını düşünüyorlar belki ihtiyacı var paraya gerçekten 1 0 Yorumla
Tweetty02 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bizden zenginler ya qma Suriyelilerin cocuklari dilendirmeye gönderiyorlar ona çok üzülüyorum 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır 1 1 Yorumla medineb32 +1 yıl Neden? Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimsede para yok ondan dolayıdır.. Bende vermem.. 1 0 Yorumla
Yusufklc34 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Veriyorum 1 1 Yorumla medineb32 +1 yıl Allah kabul etsin:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hayır vermiyorum.
Çünkü onlar hırsız ve meslek haline getirmişler bunu
Ben dilenci olucam ozm haaha
Geçen gördüm dilencinin üç evi çıkmış benim iki evim var o bana versin 😜
JKSLAJKDLs vernez alir
Ben veririm ayrıca , peygamber efendimiz zamanında dilenciyle ilgili bir şey okumuştum o geliyor aklıma bazen
Ben veriyorum ama herkese değil, sôyle sôylim, o kişinin buna ihtiyacı olduğunu hissediyorum.
Geçenlerde bir dilencinin 3 dairesi üzerinde de 4200 TL parası çıktı günlük hasılatı nasıl kimse vermiyor
Aç haberlere bak oha tabi çoğu meslek haline getirmiş
Hayır..
1 kere para vermemek için para yok kredi kartı var demiştim.
O da dedi bana o zaman marketten bize biseyler al
Bende direk kaçtım.
Artık sömürüldüğümüze inandığımız için. Sektör haline getirdiler. Bizzat bildiğin tanıdığın ihtiyaç sahiplerine vermek en doğrusu
Benim cebimde 10₺ var dilencinin sadece avucunda 20₺ var cebini gösterse günlük 1000₺ kazanıyordur
Hm
Hmm ne ya
Ben vermiyorum ama annem sürekli olarak veriyor günde en az 50 dilenciye veriyor
Sahtekarlar cunku ihtiyaci olan istemiyo bu devirde valla
Vermem. Güvenmiyorum ekseriyetine. Adam benden daha zengin çıkıyor.
Hayır 1 lira bile vermem ama 200 tllik kaliteli nezih biryerde yemek ısmarlarım...
Görseldeki arkadaş gibi olmaları sebebiyle vermiyorum.
Artık vermiyorum bunsaatten sonra asla vermem onlar inanılmaz zenginler
Çalışıp didinip kazandığının bir ay bile yetmemesi sen bu durumdayken birilerinin oturup bedavadan para istemesi
Znguldaktaki haberi duydun mu?
Hyrrr
Bir dilencinin 3 dairesi ve üzerinden 4200 tl para cıktı 🤣🤣🤣
Ohaaaa
Yaa sonra gel. dilenciye para ver 🤣🤣😉
KSJKDLJaslkd
Tkb edrmsn 🤣
Tabi sende et ama
Vermem benden zenginler
Zengin olduklarinin kaniti nerede?
Haberlere de mi bakmiyorsun
Hyr
Dilenciler dolandırıcı. Hiçbirine para vermeyeceksin. Onlar anca kerizleri kandırır.
Hayır suistimal amaci cok oluyor bir de gercekten ihtiyac sahibinin dilenecegini dusunmuyorum
Para vermiyor çünkü ihtiyacı olmadığını düşünüyorlar belki ihtiyacı var paraya gerçekten
Bizden zenginler ya qma Suriyelilerin cocuklari dilendirmeye gönderiyorlar ona çok üzülüyorum
Hayır
Neden?
hayır vermem
Neden?
Kimsede para yok ondan dolayıdır.. Bende vermem..
vermeyin para
Veriyorum
Allah kabul etsin:)
Veririm arada.
Duruma göre.
Asla vermem.
Evet
Cunku yalan soyluyor