Sıfır maaş ile jüri olmayı düşünür müydünüz?
Ben olay anlatacağım siz de objektif olarak değerlendirip suçun kimde olduğunu söyleyeceksiniz? 😂
Sıfır maaş ile jüri olmayı düşünür müydünüz?
Ben olay anlatacağım siz de objektif olarak değerlendirip suçun kimde olduğunu söyleyeceksiniz? 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet o kadar hazirlamis, ozenmis. Kotu bi baba olsa kalkip bunu yapmazdi. Evet belki fazla soyleniyordur buda seni rahatsiz ediyordur ama adam onu tepsiyle koymak istediyse hakkidir koyabilir bu sana gore yanlis ona gore dogru bunu elestiremezsin. Baban huysuz belki ama sende asisin belli ki.
Tamam olur hadi anlat bakalım
Çok basit bir konu ama hatalı olup olmadığımı bilmek istiyorum. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Babam her şeye bağıran, hatta küfürler eden, geçimsiz biri aslında. Benimde onunla çok kavgalarım oluyor. Sabah fırında domatesli biberli peynirli ekmek yapmış bizi uyandırdı. Bende kalktım tabaklara koyuyordum tabaklara koyma ne gerek var. Tepsiyi koyacağım masaya dedi. Bende fırın tepsisini masaya koyma fikrini sevmiyorum. Bildiğimi okudum. Sürekli her şeyin onun istediği gibi olamayacağını anlamasını istiyorum sadece. Geldi masaya koyduğum tabağı aldı tepsiye döktü. Sen sadece kendininkini tabağa koy diye söyleniyor tepemde. Sesimi çıkarmadım. Aldım tabağımı oturuyordum hala bağırıyor tepemde. boş tabağı aldım elime tezgaha koyacaktım sinirlerim bozuldu fırlattım bende. Ne yapıyorsum diyor. Alt tarafı tabağa ekmek koydum ya. Hala neden söyleniyorsun. Şurda bir kahvaltı edeceğiz niye zehir ediyorsun diye bağırdı. O daha çok bağırdı söylenerek çekti gitti hiçbir şey yemeden. Benimde içime dert oldu yemeden gitti diye. O kadar hazırlamış, özenmiş
Anladım keşke babanın dediği olsaymıştı tamam her zaman büyüklerin dediği olacak diye bireşy yok ama bağıracağınıza keşke onun dedi olsaymıştı kahvaltınızı güzel güzel yapsamışısınızdı ama olsun eve geldiğinde gönlünü alırsın babanın
Bir kere söyleyip bıraksa sorun yok. Cevap vermediğim halde söylenmeye devam ediyor. Tepsiyi koyduk zaten masaya, onun dediği oldu zaten ben kendi tabağıma aldım oturdum yiyeceğim. Hala neden söylenmeye devam ediyor? Sinirlerim bozuldu. Artık tahammül edemiyorum.
Sürekli mi böyle evde hep
Geri kafalı olunca ailemiz durmakta bilmiyor
Evet hep kavga gürültü var evde. Her şeye karışıyor.
Ama geri kafalı oldukları için böyleler karışsın o söylensin ama sen bildiğin gibi yap yemeğe onun gibi oturu ver ama işte illa söyleniyorlar
O olmasa başka bir şeye söylenir. Teşekkür ederim yardımın için😇
Rica ederim ama benim babaöda öyle mesela bizde de hep kavga gürültü ama sen onun dediğini yapıyormuş gibi yap ama kendi bildiğini yap ben öyle yapıyorum
Olur😁
Dene bak hatta annenide al destekçi bak nası yola geliyor biz getirdik 😂
Benim babam da inat var yola gelmez 😁
Gelir her türlü zorlukla olmdıysa güzelikle gelir gene gelir
Güzellikle konuştuğum çok zamanlar oldu
Ne diyor nuh diyip peygember semiyor mu
Kendisinde hata olduğunu asla kabul etmiyor
Bizimkide kabül etmiyor ama artık yumşamaya başladı oda yumşar zamanla
Nerelisiniz
Yaşlandıkça daha beter oluyor babam
O zaman karadenizlimisiniz
Benimkide öyle çocuk gibi oldu
Böyle geldi böyle gidecek artık yapacak bir şey yok
Öyşe öyle 7 sinde neyse 70 dede öyle oluyorlar
Bir buçuk beyti iskendere okeyim
Ödemelerimiz sevap hanesine yazılmakla sınırlı olup öbür tarafa iştirak ettiğiniz andan itibaren kullanabileceksiniz. 😂
Karara İtiraz yolu açık mı
Hayır bütün yollar kapalı kar yağışı nedeni ile. 😂
Burası günlük güneşlik hocam 😀
Ahaha ne demek istiyorsunuz beyefendi? Yalan mı söylüyoruz? Dolandırıcı mıyız? Hakaret davası açacağım size 😂😂
Olur vatan millet sakarya deyip savunmamızı yaparız 😀
Savunulacak bir yanınız olmadığını söylemek isterim. 😂😂
Bırak da ona hakim karar versin 😀
İsterseniz uzlaşma sağlayabiliriz. Hakim beyi yormayalım sudan sebeplerle 😂
Bir buçuk beyti iskendere okeyim 😀
Hala iskender diyorsunuz 😂 sevap hanesi diyorum öbür taraf diyorum Cennet'e giden yollara taş döşemekten bahsediyorum. İskender seni Cennete götürmez 😂
Belki senden ötürü gelecek sevaplara ihtiyacım yoktur cennete gitmek için
Ama Cennette pembe panjurlu güzel bir köşkün olsun istiyorsan ihtiyacın var 😂
Başımı sokacak 100 metrekare eşyalı iki artı birim olsun kafi 😀
Cennette 2+1 de mi oturacaksın? 😂😂 Çamaşırların üstüne sofra bezi silkelerler söyleyeyim 😂😂
Cennette dava açılıyor muydu😀
Öyle bir hizmet olduğunu sanmıyorum. 😂
Ben kutuma gitmek istiyorum 😀
Ahahah bir soru soracaktım yazılı kaynaklarım olmasa soruyu bile unuturdum😂
😀😀
Seans ücreti olmadan olmak istemem..
Yaptığınız iyiliğin karşılığı sevap hanenize yazılacak olup öbür tarafa iştirak ettiğiniz andan itibaren kullanabileceksiniz. 😂😂
Ödeme var ama şimdi değil.. Olur olur..
Anlatıyorum o halde? 😂
Lütfen.. :)
Çok basit bir konu ama hatalı olup olmadığımı bilmek istiyorum. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Babam her şeye bağıran, hatta küfürler eden, geçimsiz biri aslında. Benimde onunla çok kavgalarım oluyor. Sabah fırında domatesli biberli peynirli ekmek yapmış bizi uyandırdı. Bende kalktım tabaklara koyuyordum tabaklara koyma ne gerek var. Tepsiyi koyacağım masaya dedi. Bende fırın tepsisini masaya koyma fikrini sevmiyorum. Bildiğimi okudum. Sürekli her şeyin onun istediği gibi olamayacağını anlamasını istiyorum sadece. Geldi masaya koyduğum tabağı aldı tepsiye döktü. Sen sadece kendininkini tabağa koy diye söyleniyor tepemde. Sesimi çıkarmadım. Aldım tabağımı oturuyordum hala bağırıyor tepemde. boş tabağı aldım elime tezgaha koyacaktım sinirlerim bozuldu fırlattım bende. Ne yapıyorsum diyor. Alt tarafı tabağa ekmek koydum ya. Hala neden söyleniyorsun. Şurda bir kahvaltı edeceğiz niye zehir ediyorsun diye bağırdı. O daha çok bağırdı söylenerek çekti gitti hiçbir şey yemeden. Benimde içime dert oldu yemeden gitti diye. O kadar hazırlamış, özenmiş
Büyük ihtimalle baban takıntılı ve iç huzuru olmayan bir insan.. O yüzden konunun ne olduğunun pekte önemi yok.. Tutumu yanlıştır..
Ama bende hatalıyım değil mi? 🙄
Etkiye tepki olarak değerlendiriyorum..
Vicdan azabı çekmeli miyim? 😁
Sana bir faydası olmaz.. :) Seans ücretine ekliyorum tüm sorularını..
Her soru için ayrı ayrı mı ücret ekliyorsun? Olur mu öyle şey? Bilsem diğer soruları sormazdım 😂
Biz taş mı yiyelim? :) Bu kadar cimri olmayınız..
Ekonomik kriz söz konusu yeterince cömert davranamıyorum. Tasarruf şart 😂
Uzun zamandır hiç bu kadar haklı bir kadın görmemiştim.. :D
Ahahah dur bir dakika havalara girdim internet çekmeyebilir 😂😂
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir, sen yine de çok şey yapma :p
Bozuk bir saat olmadığımın bilincindeyim. Kuzey yıldızı gibiyim her daim doğruyu gösteririm 😂😂
Espri yeteneği desen var, hayalperestlik hat saffa da, kendisiyle barışık.. :) Yıldız olmaya aday bir vatandaş..
Teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Şayet yıldız olmuş parlıyorsam ışığımı sizlerden alıyorum. 😂😂
Bizim karanlığımız senin aydınlığını mı yansıtıyor :p yazık yazık..
Karanlık mı? Hangi karanlık? Ben bütün ışığımla sizleri aydınlatmaya çalışırken, sizlere daima doğruyu göstermek adıma kendimi feda ederken hangi karanlıktan söz edilebilir? 😂😂
İnsanlık yüzünü size dönsün o halde.. :)
Şu soğuk kaldırım taşları üzerinde can çekişmekte olan insanlık mı? 😂
Tam olarak o insanlık.. Siz ki o insanlığı tekrar ayağa kaldıracak ve ışığınız ile aydınlatacak bir kurtarıcısınız.. :p
Ahahah şu an kendimi masmavi gökyüzünden ışıklar içinde süzülerek inen bir melek gibi görüyorum. Gidip bir bardak su içeyim en iyisi. 😂
Bu gün olmasa da elbet bir gün.. İnanıyorum.. :) Keyifli sohbetiniz için teşekkürler..
Şu an bu bir işaret mi yoksa sadece tesadüf mü diye sorguluyorum. Ama umarım gökten inen bir melek olamasam da can çekişmekte olan insanlığa bir şifa kaynağı olabilirim.😇
Ben teşekkür ederim güzel sohbetiniz için. 😇
Tesadüflere inanmam.. Her şeyin bir sebebi ve sonucu vardır.. Mutlu kalınız.. :)
Bende inanmam. Sizde huzurlu kalın. Huzur mutluluktan çok daha değerli bence. 😇
Danışmanlık ücrete tabi
Yaptığınız iyiliğin karşılığı sevap hanenize yazılacak olup öbür tarafa iştirak ettiğiniz andan itibaren kullanabileceksiniz.😂😂
Garantisini veriyor musun
Evet %99 garantimiz var. Herhangi bir sorun yaşadığınız takdir de öbür tarafta gelip beni bulun lütfen. 😂
İyi bakalım özele gel sor öyleyse
Burdan soru kabul etmiyor musunuz? 😂
Baro takılıyor sonra peşimizs
olur olur
sen haklısın ama evde kendi dediği illa olacak ya ondan
İyi ama her şey de onun istediği gibi olamaz ki.
ee ev onun sonuçta onun istediği kurallara göre :D
Onu haklı mı buluyorsun?
haklı değil kesinlikle burada sen haklısın ama bunu ona anlatamazsın
Kendisinde asla hata bulmaz 🙄
onun için kendi evine çıkmalısın bu tatışmaların sonu gelmez
Öyle bir şeyi doğru bulmuyorum. Sonuçta onlar bizim ailemiz.
öyle ama bu yaştan sonra adamın düşüncelerini değiştiremezsin
Değişmiyor zaten. Böyle kabullendim ama bazen öfkemi kontrol edemiyorum.
ahaha sakin ol :D
Peki 😁
tabi neden olmasın.
Çok basit bir konu ama hatalı olup olmadığımı bilmek istiyorum. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. 😁 Babam her şeye bağıran, hatta küfürler eden, geçimsiz biri aslında. Benimde onunla çok kavgalarım oluyor. Sabah fırında domatesli biberli peynirli ekmek yapmış bizi uyandırdı. Bende kalktım tabaklara koyuyordum tabaklara koyma ne gerek var. Tepsiyi koyacağım masaya dedi. Bende fırın tepsisini masaya koyma fikrini sevmiyorum. Bildiğimi okudum. Sürekli her şeyin onun istediği gibi olamayacağını anlamasını istiyorum sadece. Geldi masaya koyduğum tabağı aldı tepsiye döktü. Sen sadece kendininkini tabağa koy diye söyleniyor tepemde. Sesimi çıkarmadım. Aldım tabağımı oturuyordum hala bağırıyor tepemde. boş tabağı aldım elime tezgaha koyacaktım sinirlerim bozuldu fırlattım bende. Ne yapıyorsum diyor. Alt tarafı tabağa ekmek koydum ya. Hala neden söyleniyorsun. Şurda bir kahvaltı edeceğiz niye zehir ediyorsun diye bağırdı. O daha çok bağırdı söylenerek çekti gitti hiçbir şey yemeden. Benimde içime dert oldu yemeden gitti diye. O kadar hazırlamış, özenmiş.
ikiniz de suçlusunuz biraz. babanın tepkisi biraz çocukça ama sen de gereksiz bir çıkış yapmışsın. ikiniz de alttan alabilirdiniz. ama sanki sen kavga istemişsin ve almışsın gibi duruyor. sen bir tık daha suçlu görünüyorsun.
Kavga istemek değil aslında benimkisi. Sadece tahammül sınırlarımı çok zorluyor babam. Akşam da bir şeylere söylenmeye başladı odama kaçtım. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz hiç. Sürekli bir şeylere kızıyor, bağırıyor. Bende eskisi gibi susup oturmak, ya da odama gidip ağlamak istemiyorum artık. Beni sindirmesini istemiyorum. Bir tabak içinde kavga etmezsin. Kendimi haklı göstermeye çalışmıyorum. Hatalı olduğumu biliyorum ama sadece artık bende öfkemi kontrol edemiyorum. İçimde yılların birikimi var...
çok da canını sıkma dediğin gibi sürekli her şey onun istediği gibi olsun istemiyorsan arada böyle tepkiler vermen lazım. yine de tepki verebileceğin daha iyi yerler bulmaya çalış.
Teşekkür ederim 😇
Anlat
Çok basit bir konu ama hatalı olup olmadığımı bilmek istiyorum. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var. 😁 Babam her şeye bağıran, hatta küfürler eden, geçimsiz biri aslında. Benimde onunla çok kavgalarım oluyor. Sabah fırında domatesli biberli peynirli ekmek yapmış bizi uyandırdı. Bende kalktım tabaklara koyuyordum tabaklara koyma ne gerek var. Tepsiyi koyacağım masaya dedi. Bende fırın tepsisini masaya koyma fikrini sevmiyorum. Bildiğimi okudum. Sürekli her şeyin onun istediği gibi olamayacağını anlamasını istiyorum sadece. Geldi masaya koyduğum tabağı aldı tepsiye döktü. Sen sadece kendininkini tabağa koy diye söyleniyor tepemde. Sesimi çıkarmadım. Aldım tabağımı oturuyordum hala bağırıyor tepemde. boş tabağı aldım elime tezgaha koyacaktım sinirlerim bozuldu fırlattım bende. Ne yapıyorsum diyor. Alt tarafı tabağa ekmek koydum ya. Hala neden söyleniyorsun. Şurda bir kahvaltı edeceğiz niye zehir ediyorsun diye bağırdı. O daha çok bağırdı söylenerek çekti gitti hiçbir şey yemeden. Benimde içime dert oldu yemeden gitti diye. O kadar hazırlamış, özenmiş.
Bence burada haklı taraf yok ikiniz de haksızsınız gibi geldi bana
Bende öyle düşünüyorum aslında. Sadece her zaman hatayı kendimde arayan, kendimi suçlayan bir insan olduğum için sorma ihtiyacı hissettim. Tahammül sınırlarımı çok zorluyor babam. Akşam da bir şeylere söylenmeye başladı odama kaçtım. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz hiç. Sürekli bir şeylere kızıyor, bağırıyor. Bende eskisi gibi susup oturmak, ya da odama gidip ağlamak istemiyorum artık. Beni sindirmesini istemiyorum. Bir tabak içinde kavga etmezsin. Kendimi haklı göstermeye çalışmıyorum. Hatalı olduğumu biliyorum ama sadece artık bende öfkemi kontrol edemiyorum. İçimde yılların birikimi var...
hımmm anlat bakalım
haklısın
yapmaması gereken bir şey, ama onu da anlamak lazım
İkimizde de mi hata var?
aslında ikinizde de hata var ama bunu babana anlatamzsın, bu tür tartışmaların kazananı olmaz,
baba evde önemsenmek ve sözü dinlenilmek ister, elbette sende iyi bir şey yapmak için çabalıyorsun, insanların zihnindeki şablonu kıramazsın,
tahammül sınırlarımı çok zorluyor babam. Akşam da bir şeylere söylenmeye başladı odama kaçtım. Sağlıklı iletişim kuramıyoruz hiç. Sürekli bir şeylere kızıyor, bağırıyor. Bende eskisi gibi susup oturmak, ya da odama gidip ağlamak istemiyorum artık. Beni sindirmesini istemiyorum. Bir tabak içinde kavga etmezsin. Kendimi haklı göstermeye çalışmıyorum. Hatalı olduğumu biliyorum ama sadece artık bende öfkemi kontrol edemiyorum. İçimde yılların birikimi var...
bak. burada sen haklısın, anlayışın olmadığın yerde huzur da olmaz, huzur olmadığı yerde mutlulukta olmaz ve sevgide olmaz, bu üçlemin olmadığı yerde insanlar evlerinden kaçar ve başka yerde o sevgi ve mutluluğu arar ve sonrasında bir çok geriye dönüş olmayan sonuçlar doğurur
Bende hep sevgiyi dışarda aradım hayatım boyunca. Hoş orada da bulamadım.😂
aslında bulursun ama hemen olmaz o işler
hangi şehirdesiniz
Kısmet 😁
O zaman gel yatak odasina