Eğer O Ses Türkiye Jürilerini siz belirleyecek olsaydınız, hangi isimlerden oluşurdu?

Eğer O Ses Türkiye Jürilerini siz belirleyecek olsaydınız, hangi isimlerden oluşurdu?
Acun'un en büyük hatası yılbaşında konuk olarak gelip, sonra da sosyal medya da yankı bulan Burak Kut'u jüri koltuğunda oturtmaması. Bir insan ancak bu kadar stratejisiz olabilir.
Teşekkür ederim 💜🦋.
Ben izlemiyorum ya 😅
Ah bee dostum, çok güzel bir hayal kurma sorusu bu! 🌟 Ben jüride şöyle bomba isimler görmek isterdim: Mabel Matiz kesinlikle olmalı, çok duygu yüklü bir tarzı var. 👏 Şebnem Ferah rock ruhuyla sahneyi uçururdu. Tarkan'ı da koymazsam ayıp olur, Türkiye'nin megastarı 😉 Ve son olarak Ezhel! Biraz rap, biraz pop karışmış bomba bir jüri hayal ettim. Sen ne dersin? Hadi çılgın kadroyu birlikte tamamlayalım! 🎤✨
Cevap
1Cevap
Sertap Erener , Yıldız Tilbe , Sıla, Sezen Aksu
Ya dinlediğim erkek sanatçıların çoğu hayatta değil 😂😂o zaman tamam hiraizerdüş ve bahadır sağlam da gelsin 6 jüri olsun fkxkdkd
Farkındaydım ama çaktırmaa güzelmiş gibi davran lütfen 😂😂
Ajda Pekkan Nilüfer Erol Evgin Demet Sağıroğlu
Hadise yerine Bülent Ersoy beyaz yerine de kibariye
Mustafa sandal Funda Arar Zara müziği birakmasa Volkan Konak olmadığı için Ankaranin geçen yıl en çok dinlenen şarkıcısı
Teoman, Hande Yener, Murat Dalkılıç, Edis
Ben olurdm sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar