EyvAllah kardeşim sağolasın, Allah'a emanet olsun o ayrı tabi de , yoluma bakma noktasında sıkıntı zaten... onunla da aram çok iyi değil, annesiyle ilgili böyle ısrarcı olduğum için saplantı haline getirdigim için kiziyo, rol model olarak da çok kötü bir durumdayım. Kendimi küçültüyorum onun gözünde... Sağol ilgin içinde Allah razı olsun
Henüz 4 senelik evliyken 3 yaşındaki oğluma maaşımı aldığım gün 25 TL verip oyuncak aldım diye (ki öyle maddi olarak çok büyük bir sıkıntımız da yoktu geciniyorduk ki öyle çok oyuncak alan bir babada değildim zaten herkes yeterince oyuncak alıyordu) bana ananın a.. ı diye küfür eden , ben bunu kaldiramayip ortalığı kasıp kavurunca da "manyak" damgası yiyen bir adam oldum... bunun gibi bir kaç örnek daha verebilirim... oğlumla iyi mutlu vakit geçirdiğim bir an olsa her seferinde içine sı.. mış bir kadın..
Aynen öyle de o gününü gün ediyor cebinde babasının kredi kartı 150 metre kare tertemiz evinde mis gibi hayatını yaşıyor sevgilisi oğlum Ankara da zaten ohh... benim bütün düzenim her şeyim allak bullak oldu... Çok ciddi depresyondayım ağır bunalim geçiriyorum... Ben yaptığım hataların farkındayım çok pişmanım telafi edebilmek için tek bir şans istiyorum hala... ben adam olmam.
Hayatını tek bir kadına bağlayarak yaşamaya çalışma. Hayat ondan ibaret değil çünkü. Kendini sev, yaşadığın bu hayatın hakkını ver. Emin ol o da yaşattığını yaşamadan ölmeyecek. Evli olduğu halde birlikte olmayı etik gören bir adam onu hayli hayli aldatır.
Desteğin için çok teşekkür ederim önce hemen bir yanlış anlaşılmayi düzelteyim biz ayrıldıktan sonra 1.5 ay sonra bu adamla karşılaşıyor.. bana attığı mesaj şöyle " yıllardır Instagramlarda arayipta bulamadığım lise aşkım birden karşıma çıktı Allah'ın hikmeti işte ben ne yapabilirim" ben ona barışalım diye yalvarırken... halada yalvarmaya devam ediyordum bu en son mesajı atana kadar.
Aynen... Özellikle sordum sen bu adamla birlikte mi oluyosun diye... e yani evet dedi imam nikahı yapalım ama ben istemedim dedi... kapat telefonu dedim kapat... suratına kapattim. Bu konuşma yaklaşık 2 sene önce oldu.
En İyi Cevaplar