Aile & Toplum Pazar gününüzü nasıl geçireceksiniz, neler yapacaksınız bugün? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Hello ✌🏻 Var mı bir planınız? Neler yapacaksınız bugün? 👀 Pazar gününüzü nasıl geçireceksiniz, neler yapacaksınız bugün? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Film izlerim belki 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Akşama deniz yüzme, balık tutma, yamaçparaşütü. Şimdi amelelik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl belki akşam tek başıma küçük eve giderim, bir iki duble içerim ki muhakkak içerim 1 0 Yorumla
kimvurduyagidenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Dün geceden kamp yaptık yeni geldim eve fena yorgunum. 1 0 Yorumla
Halildemir90 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bugün mersinde gezmeye gitmeyi düşünüyordum ama haftaya gidebilirim ancak 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Evdeyim hiç arkadaşım yok 1 0 Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. Ders çalışmaya caliscamm 1 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşe gidip çalışacağım 😂 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Var tabiki olmazmı hemen sevgili yapacağım 🤣 1 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Amele turizm çalışmaya devam plan yapamıyorum 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Uyuyorum , uyumaya devam edeceğim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Her gün olduğu gibi bugün de evdeyim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Arkadaşlarla dışardaydık.. Bitti maalesef yine.. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hicbir seu 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evde yaticam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Film izlerim belki
Akşama deniz yüzme, balık tutma, yamaçparaşütü. Şimdi amelelik
belki akşam tek başıma küçük eve giderim, bir iki duble içerim ki muhakkak içerim
Dün geceden kamp yaptık yeni geldim eve fena yorgunum.
Bugün mersinde gezmeye gitmeyi düşünüyordum ama haftaya gidebilirim ancak
evde kitap okuyup kendimle basbasa kaldım icimi dinledm
Bugün çok ekşınlı geçiyor
Bütün gün yatmak istiyorum
Evdeyim hiç arkadaşım yok
Öyle evde kitap okuyarak.
Ders çalışmaya caliscamm
İşe gidip çalışacağım 😂
Var tabiki olmazmı hemen sevgili yapacağım 🤣
Amele turizm çalışmaya devam plan yapamıyorum
Uyuyorum , uyumaya devam edeceğim
Her gün olduğu gibi bugün de evdeyim
Arkadaşlarla dışardaydık.. Bitti maalesef yine..
bir kahve ısmarlayana hayır demem
daha çook var evde yatarım
Hicbir seu
Evdeyim dinlenicem
Calisicam bugun😂
Dinleniyorum
Burada dolaşıyomm
Bilmem ki
Dükkana gidecem
Evde yaticam
Spor spor ve spor
yoğundum dün